Selecteer een pagina

14.06.2017 | Online School

The Wonder Woman – Marieke van Meijeren

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”The Wonder Woman” title_size=”h2″ title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5510″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

2 jaar geleden ontmoette ik een man. Een man met een groot blauw boek in een huiskamer vol met mensen. Die een Cirkel bij hem gingen doen. Ik mocht mee, ik kon nog mee er was namelijk een plekje vrijgekomen. En aangezien ik even ‘een break’ had genomen van mijn bedrijf om mijn boek te schrijven dacht ik “ja.. leuk! Daar wil ik heen”. Ik zat zelf in een enorme transformatie. Ik voelde steeds meer alleen mijzelf. Doordat ik alleen maar mijzelf voel heb ik alle eigenaarschap over mijn eigen transformatie proces. Dan ligt het nooit aan de ander of de buitenwereld ‘hoe ik mij voel’. Dat deed ik nogal daarvoor, wijzen naar de ander of de wereld. Nu, Nu niet meer.

[/vc_column_text][vc_column_text]Die man was ongelofelijk. Ik gaf hem een hand en mijn grote glimlach en hetgeen wat ik voelde was een enorme verbondenheid. Zonder woorden. Ik ging naast hem zitten (bijna op schoot) in de cirkel om vervolgens 7 uur later eruit te komen en totale high-vibed in de auto terug naar Amsterdam te concluderen dat dit voor mij: ‘the shite’ is. Ik voelde me totaal, rustig maar enorm helder. Ook die enorme energie voelde aan van “Ja…Let’s do this!”.

Omdat ik mijn eigen taal van mijn Spirit en Hart steeds beter begon te begrijpen kon ik er niet echt met mijzelf om heen.

Mijn vriend en ik kwamen thuis en ik zei volmondig: “Ik ga naar Costa Rica en daar 3 maanden dit werk doen met mijzelf. Mocht het zo zijn dat ik ‘van dienst’ kan zijn daar, dan ga ik ervoor.”.

Weken van schrijven aan mijn boek gingen voorbij. Elke avond schreef ik over mijn leven, het leven, hoe ik het zie, hoe ik het beleef en begrijp. Ik liet het lezen aan intimi die spontaan allemaal gingen huilen of lachen.

Ik schreef. Ik schreef niet meer. Ik schreef al 17 jaar elke dag. Maar mijn vingers glijden nu moeiteloos over het toetsenbord. Het is er allemaal al. Ik moest er alleen even voor zitten…

En toen…

Toen vertrok ik. In een vliegtuig naar Costa Rica om vervolgens er daar achter te komen dat ‘ik geen idee’ had waar ik heen ging en ook niet met mijzelf. Ik heb gehuild op het vliegveld in LA. Omdat ik in alles wat de Ik: ‘Marieke’ nog voelde, groots zou gaan veranderen. Ik voelde dat ik geheel anders terug zou komen. Meer thuis. Meer geaard. Meer in mijn hart. Meer in eenheid.Meer alles veel meer. Wel met veeeeeel minder Marieke.

En daar…daar ging mijn hart en mijn spirit naar uit.

Mijn ego (Marieke) dacht daar altijd heel anders over… Die had altijd een heel ander plan. Een klein plan.

 

 

~ Marieke van Meijeren ~

Donderdag 29 juni 2017 geeft Marieke een Special Workshop ‘The Wonder Woman Night: On Top of Your Game’. Marieke, is oprichtster van De Bewustzijn School en onlangs benoemd tot één van de 100 duurzame jonge ondernemers van Nederland. Daarnaast wordt ze ook wel ‘De Spreekster van De Nieuwe Wereld’ genoemd. De energie die ze met zich meedraagt en neerzet is direct helend voor het individu tijdens een 1 op 1 consult of met een grote groep, daarin zit geen verschil voor haar. Marieke leidt De Bewustzijn School op een Nieuwe Manier met een geheel ‘Nieuw Economie & Cultuur Systeem’ wat zij doorgekregen heeft en dit gaat met succes. Bij bestelling van je ticket ontvang je jouw introductiegesprek (t.w.v. €25,-) cadeau van Marieke!

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5828″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://debewustzijnschool.nl/product/wonderwomannight/”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!