Selecteer een pagina

24.07.2017 | Online School

The Business School // Video 1: Meest belangrijke vraag die jij als Ondernemer van vandaag moet weten over jezelf! – Marieke van Meijeren

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”The Business School // Video 1: Meest belangrijke vraag die jij als Ondernemer van vandaag moet weten over jezelf! – Marieke van Meijeren” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6324″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

We zijn pas 2 weken verder maar WAUW wat staat het als een huis. En dat huis is een nieuw huis. Het nieuwe huis binnen De Bewustzijn School heet: The Business School. Na een Inzicht zo helder en striking en 600 gesprekken verder in 1 1 /2 jaar tijd hebben we met het team de lijnen aan elkaar verbonden en is daaruit ontstaan: The Business School. Dat is een opleiding van 6 trainingen op de zondag startend in begin oktober. Wat krijg je daar? Van wie krijg je de trainingen en bovenal wat kan het jouw geven als ZZP’er, coach, duurzame entrepreneur, online magazine owner, blogger, coach etc.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Al deze vragen komen neer op: Kennis. Ondernemerschap kennis. Die je niet vanuit je School uit mee hebt gekregen en wellicht ook niet van je naaste omgeving, maar het is essentieel om je kunstwerk neer ter zetten en vooral ook om te blijven en overvloedig te leven.

Hoe doe je dat? Dat begint bij bezieling. Mijn training in deze unieke opleiding zal gaan over Bezield Ondernemerschap. Kijk je mee? Want ik ga je uitleggen wat het voor je kan doen en vooral die ene belangrijke life changing vraag die naar voren komt.

Wil je ook een van die unieke spots en je onderneming neerzetten of verder uitbouwen? Schrijf dan een e-mail naar mij: Marieke@debewustzijnschool.nl, dan nodig ik je uit voor een uur intakegesprek met mij waarin ik ga luisteren naar je verhaal en kijk of we een goede match zijn om succesvol aan de slag te gaan in oktober. Be Quick…de plekken gaan rap!

Heel veel plezier met deze video en dat het je mag inspireren en bewegen naar ongekende hoogtes in jezelf en met je onderneming.

In Liefde,

~Marieke van Meijeren~

Ben jij die ondernemer van de nieuwe wereld? Solliciteer vandaag nog!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Related Posts
You may like this: The Wonder Woman.

Premium Program
Iedere acht weken start het Premium Program: Meesterschap in Zelfvertrouwen. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, geef je nu op!

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!