Selecteer een pagina

22.02.2016 | Online School

Teacher Ralph: Een innerlijke reis

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Teacher Ralph: Een innerlijke reis” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1068″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Wekelijks vragen we onze teachers om een blog te schrijven over hun eigen onderwerp. Zo kunnen we dieper ingaan op bijvoorbeeld meditatie, mindfulness, yoga of creatieve bewustwording. Ralph is teacher bij De Bewustzijn School en geeft op maandag (10.30–11.30) zijn ‘Begeleide Visualisatie’. Ralph vertelt:

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]Sinds lang is mijn aandacht en interesse voor de mens, zijn/haar gedachten, emoties, overtuigingen en gedragingen groot. Het feit dat er een diepere laag in de mens aanwezig is, heeft me echter steeds meer doen beseffen waartoe een mens in staat is.

Tijdens mijn opleiding tot hypnotherapeut kwam ik steeds meer in aanraking met ‘mijn binnenste’, mijn onbewuste en mijn ziel.

In deze ‘magische’ wereld waarin je je bewust kunt worden van je angsten en overtuigingen, maar ook van je talenten en creativiteit, wil ik je graag begeleiden.

 

Hoe doe ik dat?
In mijn lessen waarin ik geleide meditaties en visualisaties verzorg, kun je heel laagdrempelig ervaren hoe het is om een eigen innerlijke reis te maken. Een innerlijke reis waarbij de volgende thema’s regelmatig naar voren komen:

*Zelfvertrouwen, zelfliefde,

*Chakra healing, het vinden van je innerlijke balans,

*Het zuiveren van je energie, rust en ontspanning.

 

Wat kan het voor je betekenen?
De meditaties en visualisaties zijn een hele fijne manier om je lichaam, je geest en je ziel meer in balans te brengen.

– Dat brengt richting, ontspanning en daadkracht met zich mee.

– Ook dat je jezelf kunt helen en alle hulpbronnen tot een betere ‘jij’ al in je schuilen, kan een leidraad worden in je leven.

Voel je dus welkom om mijn lessen bij te wonen elke maandagochtend tussen 10.30 – 11.30 uur. Wil je liever individueel aan de slag? Kan je bij mij ook terecht voor een 1-op-1 sessie hypnotherapie, afgestemd op jouw wensen en vragen.

Teach me how to trust my heart,
my mind, my intuition, my inner knowing, the senses of my body,
the blessings of my spirit.

Teach me how to trust these things
so that I may enter my sacred space and love beyond my fear,
and thus walk in balance with the passion of each glorious sun.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

De Bewustzijn School is een rustige plek midden in de Pijp in Amsterdam waar je lessen kunt volgen op het gebied van Body, Mind en Soul. In de maand Februari krijg je van ons een intake gesprek cadeau. Mail om dit te reserveren naar info@debewustzijnschool.nl.

Ralph geeft op maandag (10.30–11.30) zijn ‘Begeleide Visualisatie’. Zijn eigen werk kan je zien op: http://www.sweetharmony.nl.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!