Herinner je hoe onmetelijk krachtig je bent

Tap in op jouw multidimensionaliteit en creëer actief je wonderlijke leven van meer rust, vertrouwen en overvloed

Hoe kan het zijn dat sommige mensen vrijwel moeiteloos hun dromen lijken te verwezenlijken? Een paradijs op aarde creëren voor zichzelf en hun omgeving. Een droombaan hebben en genoeg geld. Moeiteloos kunnen intunen op hun destiny Een liefdevolle relatie en verbinding met likeminded souls hebben. Eeuwig jong lijken en fit en gezond zijn.

Deze ability is niet alleen weggelegd voor een selecte groep mensen.

Je bent immers een Supernatural Human.

Alles in het leven is opgebouwd uit atomen, uit energie. De stoel waar je op zit, de telefoon of computer waar je dit op leest, de bomen, de sterren en zo ook jij. Deze materiële werkelijkheid is door de afstemming van je mind op een dimensie frequentie gevormd. En zo ervaar jij dus jouw eigen gecreëerde werkelijkheid door je zintuigen.

Maar wat nu als je dat kan veranderen door jezelf te leren af te stemmen en in alignment te brengen met verschillende stromen van bewustzijn? Daarmee maak je het ook mogelijk om af te stemmen op bovennatuurlijke dimensies die je met het blote oog niet ziet.

Je kan verbinding leggen met de mystieke werelden van dierbare overledenen, spirit guides, andere levensvormen en entiteiten, sterrenfamilie en meer. Je kan afreizen naar je potentieel en je toekomstige zelf. Om vanuit die verbinding informatie, inzichten en wijsheid te brengen naar dit leven dat je nu leeft en het te integreren in je lichaam en mind.

Er bestaat een bewezen methode en eeuwenoude techniek waarmee jij dit voor jezelf weer ‘aan’ kunt zetten. En die leren wij jou in deze driedelige online workshop ‘Supernatural Human’.

Ervaar het leven met meer wonder en mystiek, waarbij de ‘toevalligheden’ als synchroniciteit, dubbele cijfers, visioenen en ontmoetingen jouw dagelijks normaal zijn.

Supernatural Human

De driedelige online workshop Supernatural Human baant een weg voor je om te tappen in jouw multidimensionaliteit. Om verbinding te leggen met een andere frequentie, waarmee jij direct invloed uitoefent op deze werkelijkheid. Je bent in wezen eindeloze energie, dat energie kan genereren, delen, vermenigvuldigen en sturen. Door jezelf weer te herinneren aan dit vermogen, de technieken te leren, open jij de deuren naar een wonderlijk bestaan waarin alles mogelijk is voor je:

 • Meer rust en helderheid in je dagelijks leven
 • Een diep gevoel van ‘thuis’ zijn
 • Een intuïtief gedreven leven in liefde
 • Een gezond en verjongd lichaam
 • Een diepere verbinding in je relaties
 • Het opschonen van belemmerende patronen
 • Een activatie van je psychic abilities
 • Helderheid op wat je hier op planet earth mag doen
 • Een overvloedige stroom aan potentie en creativiteit
 • Een directe verbinding met het veld, het universum, je ziel en hogere zelf

Marieke van Meijeren neemt je in depth mee hoe jij letterlijk jouw hersenchemie kan veranderen en je vermogen activeert om alles wat je hart en ziel wenst te verwezenlijken in dit leven. Ze deelt gestructureerd en gekaderd haar belangrijkste kennis en techniek met jou, zodat ook jij het leven leeft dat jouw ziel voor ogen heeft.

Deze driedelige workshop is geen one shot miracle, maar een lifetime lifestyle shift die jouw leven zal transformeren naar een leven van meer liefde, rust, vrijheid en overvloed.

Je leert in de driedelige workshop hoe jij:

Jouw multidimensionaliteit en bovennatuurlijkheid aanspreekt
In een volwaardige afstemming en uitlijning komt met je lichaam, mind, hart, emoties en ziel
Mee creëert aan een nieuwe bewuste wereld van harmonie, overvloed en eenheid
Reizen maakt naar astrale, interdimensionale, galactische en quantum sferen
Poorten creëert en opent naar andere dimensies, frequenties en werkelijkheden
Jouw wonderlijke toekomst naar deze realiteit in het nu brengt
De bewezen en baanbrekende techniek gebruikt om een radicale shift in je leven te maken
Chapter 1

Consciousness
and lifestyle

Je begint bij het fundament van multidimensionaliteit: bewustzijn. Alles bestaat uit atomen en energie. Ofwel puur bewustzijn. Je ontdekt het geheim waar het universum op gemaakt is en op draait. Jij kan je afstemmen op de stroming van puur bewustzijn en daarmee energie ontvangen en meesturen.

Om je multidimensionaliteit en Supernatural Human te kunnen gebruiken is het belangrijk om jezelf in coherentie te brengen in en met jezelf met het Holy Trinity principe:

 • Heldere mind
 • Clean lichaam
 • Open ziel

Deze heilige drie-eenheid is je basis bij het openen van de poorten naar je multidimensionaliteit. Dit is namelijk je ‘vehicle’ in deze werkelijkheid.  Je ontvangt praktische lifestyle tools en technieken die je kan toepassen in je leven om een directe shift te ervaren. 

 

Chapter 2

The Keys to unlock your Multidimensionality

Het is ons geleerd dat de driedimensionale werkelijkheid de enige is waar we dan ook weinig tot geen invloed op hebben. Echter is er zo veel meer, dat we op school niet leren, waar we toegang tot hebben. Het leven bestaat namelijk uit meer lagen en dimensies, waaronder: 

 • Astrale sfeer;
 • Interdimensionale sfeer;
 • Galactische sfeer;
 • Quantum sfeer;

Elke sfeer draagt een eigen frequentie met lessen, activaties, informatie en energie waar jij op in kan tappen. Als jij de sleutel hebt naar deze verschillende dimensies en sferen, heb jij toegang tot eindeloze informatie van je toekomstige zelf, wijsheid en inzichten die jij naar deze werkelijkheid kan brengen. Input en energie die je kan gebruiken om je leven radicaal te veranderen.

Je leert verschillende methodes en eeuwenoude techniek die door sjamanen en helers over de hele wereld worden gebruikt, waarmee je jezelf in versneld en moeiteloos tempo in de specifieke sferen brengt.

Chapter 3

Activate your Supernatural Human

Nu je fundament is gezet en je de sleutel hebt ontvangen naar jouw multidimensionaliteit, is het tijd om dit te activeren in jezelf en te integreren in je dagelijks leven om weer een active creator te worden.

Om in je multidimensionale te tappen en af te reizen naar verschillende lagen en dimensies heb je een poort nodig. Deze poort noemen we een Vortex. In dit deel van de workshop deelt Marieke verschillende manieren waarmee jij op elke plek moeiteloos een vortex kan bouwen. Je leert:

 • Manieren van bewuste en zuivere intenties zetten voor een reis
 • De kracht van je mind als vortex te gebruiken
 • Het heilige en gesproken woord in te zetten
 • Welke methodes en materialen gebruikt kunnen worden
 • De bewezen techniek die je brengt naar de verschillende sferen en lagen

Nu je inzichten, wijsheid, informatie en energie uit de verschillende lagen hebt ontvangen, ga je het integreren in jezelf. Ten slotte ga je de ervaring in met een begeleide transcendente reis tijdens de workshop.

De bewezen methode voor een transformatie in je leven

Jij bent zo veel meer dan alleen een ‘mens met plat denkvermogen’. Met onze methodes en technieken ontwikkel en expandeer je jouw bewustzijn voor een totaalbeleving van het leven. Het wordt je nieuwe status quo, doordat jij een perfecte uitlijning met je lichaam en zenuwstelsel maakt. Wanneer je je mind, lichaam, hart en emoties als harmonie zo verbonden hebt, is elke gedachte en elke spontane actie die daaruit voort komt een liefdevolle en groeiende voor jezelf en de wereld om je heen. Door het heractiveren van deze staat in jezelf, open je de deuren naar een hele nieuwe werkelijkheid en leven.

Lees mee naar de ervaringen van anderen:

This is who Mother Earth’s been waiting for:

you

Als we ons herinneren waar we werkelijk toe in staat zijn en dit heractiveren in onszelf, zijn we in staat om naast ons eigen leven de hele wereld te veranderen. Het werkt namelijk als een ripple effect:

Doordat jij jouw energie shift naar een nieuwe staat van zijn, naar een nieuw level van leven, oefen je direct invloed uit op je omgeving.

 

Energie werkt namelijk als een magneet. Dat wat jij uitzendt, trek jij ook aan. Daarmee als je bewuste keuzes voor jezelf maakt en weer herinnert dat jij het zuivere en hoogste zelf bent, zie je dat in je leven en de wereld terug. Je straalt een nieuwe frequentie uit die aanstekelijk werkt en anderen ook inspireert.

Stel je eens voor waar je dan toe in staat bent. En waar we gezamenlijk toe in staat zijn.

Ja, ook dat is mogelijk.
Jij hebt het vermogen om de wereld actief mee te transformeren naar een nieuwe bewuste wereld. Een wereld waarin harmonie, broederschap, verbinding en eenheid de leidende facetten van het leven voor iedereen zijn.

Als Supernatural Human bezit je de kracht van Planetair en Universeel denken.

Ben je klaar om deze kracht en meer te benutten?

Dit is wat je krijgt bij ‘Supernatural Human’

Drie video sessies van 1,5 uur en een video met aanvullende informatie over een van de oefeningen

Een galactische transcendente reis aan het einde van de derde sessie

Toegang tot de belangrijkste techniek om je multidimensionaliteit te activeren en ervaren

Gekaderde en gestructureerde informatie, kennis en tools waar je direct mee transformaties doormaakt

Full Workshop Experience

Betaal in één keer

€ 130,-

Betaal de workshop in 3 termijnen

€ 47,50

Prijs per termijn. Totaal inclusief administratiekosten is €142,50

Of probeer de eerste sessie uit de workshop

En ontvang na de live sessie je investering terug bij betaling van de workshop

Veelgestelde vragen

Waar gaat deze driedelige workshop over?

Dit product is een transformatieve ervaring die ontworpen is om mensen zoals jij te helpen hun multidimensionaliteit aan te boren en een leven met meer vrede, vertrouwen en overvloed actief te creëren. Het biedt praktische inzichten en begeleidt studenten op een reis van zelfontdekking en empowerment.

Hoe helpt Supernatural Human mij?

Door de teachings, theorieën en beproefde methode en eeuwenoude techniek leer jij hoe jij jouw realiteit actief vormgeeft en een leven van vrede, vertrouwen en overvloed bevordert.

Wat zijn de voordelen voor mij om deze driedelige workshop te volgen?

Er zijn verschillende voordelen aan het volgen van de driedelige workshop die je kan ervaren, waaronder meer rust en helderheid in het dagelijks leven, een diep gevoel van ‘thuis’, intuïtief leven, een gezond en verjongd lichaam, verbeterde relaties, het verwijderen van beperkende patronen, activering van verhoogde intuïtieve vermogens en helderheid over je purpose op aarde. De ervaringen lopen uiteen en zijn afhankelijk van jouw intentie en de effort die jij er zelf in steekt.

Welke praktische tools en technieken krijg ik?

Per les van de driedelige workshop ontvang je verschillende methodes, technieken en tools. De driedelige workshop omvat o.a. methoden voor bewuste intenties, het benutten van de kracht van de geest, het integreren van het gesproken woord en de Formule TR.

Moet ik een bepaald 'niveau' hebben?

Helemaal niet! De driedelige workshop de workshop is ontworpen om toegankelijk en nuttig te zijn voor iedereen, ongeacht hoe ver je bent in je bewustzijns- of persoonlijke ontwikkeling.

De workshop is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke groei en bewustzijns expansie. Hoewel er geen specifieke vereisten zijn, wordt het aangeraden om een open geest en de bereidheid om nieuwe concepten te verkennen en te omarmen voor optimale integratie, betrokkenheid en resultaat.

Wat krijg ik exact en wat zijn de betalingsmogelijkheden?

De driedelige workshop ‘Supernatural Human’ bestaat uit drie videosessies van elk 1,5 uur, een video met aanvullende informatie over oefeningen en een galactische TR (Transcendente Reis). De prijsopties zijn een eenmalige betaling van € 130,- of drie termijnen voor jouw gemak van € 47,50, waarbij de totale kosten, inclusief administratiekosten, € 142,50 bedragen.

Is er een proefoptie beschikbaar?

Ja, je hebt de mogelijkheid om de eerste sessie van de workshop te proberen. Na de sessie kan je besluiten om door te gaan met de volledige workshop. Ga je voor de driedelige workshop? Dan wordt je investering in de eerste sessie afgetrokken van de volledige investering!

Hoe lang blijf ik toegang behouden tot de driedelige workshop?

Je hebt doorgaans doorlopend toegang tot de inhoud van de workshop, waardoor je het materiaal en de begeleide sessies opnieuw kunt bekijken voor verdere verdieping, expansie en oefening.

Hoe haal ik het meeste uit de driedelige workshop?

Zoals bij alles in het leven: hoe toegewijder jij bent, hoe groter het potentieel voor transformatieve resultaten. Om er volledig van te kunnen profiteren, moedigen we je aan om actief deel te nemen aan de inhoud van de workshop, voorgestelde oefeningen uit te voeren en de geleerde technieken in je dagelijks leven te implementeren.

Kan ik alles wat ik leer ook zelfstandig toepassen?

Ja zeker! De vaardigheden en technieken die je leert zijn juist bedoeld om zelfstandig toe te gaan passen. We moedigen je aan om de leringen in je dagelijks leven te integreren voor voortdurende persoonlijke groei.