Supernatural HumanAdvanced

Unleash Your Full Potential

14 Video lessen + 6 TR'S

Persoonlijke Leeromgeving

Direct te volgen

Wat is het ?

Dit is het transformerende online programma dat gaat over levenskunst, zelfhelend vermogen, multidimensionaliteit in haar velen facetten, wetenschap en het actief creëren van nieuwe realiteiten. Het programma bevat 14 kennis en inspirerende videolessen en 6 unieke TR’S die jouw leven voorgoed gaan veranderen. Focus ligt op jou als Mens en jij als Ziel. Waar in het balanspunt jouw ware Supernatural Human huist.

Marieke haar persoonlijke lessen en levenservaringen komen aan bod, er is een besloten online community waar interactie is en boven dit alles ga jij actief ervaren wat TR is, die al tienduizenden mensen dagelijks toepassen voor gezondheid, rust, liefde, heling, en het creëren van gezonde relaties, nieuwe baan en het mystieke dagelijks te verwelkomen in het leven.

Waarom meedoen?

Je gaat ontdekken wat jouw Supernatural Human potentie is. Je krijgt inzicht in wat jou tegenhoud, wat jouw identiteit is en hoe die is opgebouwd. Je gaat van onbewust naar bewust. Je leert jezelf te bevrijden en je ontdekt de kracht van nieuwe realiteiten aanboren.

Zo leer je ook in dit programma de technieken voor het Zelfhelend Vermogen, de Kracht van Aanwezigheid in het Moment, Channelen en Multidimensionaliteit. Daarnaast leer jij alle kennis actief in te zetten in je dagelijks leven, zodat je het leven met meer Mystiek ervaart, je intuitieve vermogens versterkt en meer vertrouwen, rust en lichtheid voelt. Jouw leven verandert voorgoed.

Benieuwd? Bekijk deze video

Dit ga je leren

N

Verschillende manieren van de Methode TR inzetten om je leven radicaal te transformeren

Je leert aan de hand van videolessen hoe de baanbrekende Methode werkt en beoefent actief met 5 verschillende TR’s en Breathworks hoe je het voor jezelf inzet. Door de integratielessen ontdek jij hoe jouw energetisch systeem werkt en je dit na het online programma actief toepast in je dagelijks leven

N

Jouw Zelfhelend Vermogen activeren en gebruiken

Zowel de wetenschappelijke als de spirituele kant van het Zelfhelend vermogen wordt in dit programma behandeld. Zo ontvang je zowel de kennis als de ervaring om jouw eigen zelfhelende vermogen te activeren en te gebruiken

N

De Mystiek van het leven ervaren

Er is zo veel meer mogelijk in dit leven dan dat ons wordt geleerd. Er is een heel veld aan informatie tot je beschikking binnenin en om je heen, waar jij op in kan tappen om weer het mystiek dagelijks te ervaren in je leven

N

Ervaren en leren hoe het is om te Channelen

Als Supernatural Human ben je geboren met verhoogde intuitieve vermogens die jij kan inzetten om jezelf af te stemmen op verschillende informatiekanalen. In dit online programma leer jij wat Channelen is, hoe het werkt en hoe jij dit kan ervaren

N

Het laten gaan van verslavingen, blokkades en identiteiten die niets goeds brengen

Een van de redenen waarom mensen hun volledige potentie niet ervaren is doordat ze vast zitten in verslavingen, blokkades en identiteiten die ze niet dienen. Het programma biedt jou de tools en kennis om verslavingen, als roken en drinken, maar ook verslavingen aan hard werken, stress etc. te laten gaan

N

Hoe je van pijn en lijden gaat naar liefde, licht en stroom

Je leert een shift te maken van onbewustzijn naar bewustzijn. Door deze shift wordt de wereld om je heen en ervaar je van binnenuit dat het leven niet meer een is van lijden, pijn en frictie, maar ontstaat er ruimte voor meer liefde, licht en stroom.

N

Verschillende realiteiten waar je continu in kan tappen (multidimensionaliteit)

Er is een heel Veld aanwezig aan informatie waar jij jezelf op af kan stemmen. In dit Veld is de informatie beschikbaar van overleden dierbaren, spirit guides, Engelen, voorgaande en toekomstige levens, parallelle levens en meer. In dit programma leer jij hoe jij hier om intapt

N

Wat het inhoudt om een supernatural human te zijn, voelen en leven

Dit allround en in depth programma leert je om vanuit je volledige en ware potentie te leven als supernatural human. Ontdek hoe jij je mind, lichaam en ziel tot een geheel te brengt om een veld van bewustzijn te openen en te worden wie jij in wezen bent

De Bewezen Methode: TR

Door de unieke methode TR – ofwel Transcendent Reizen – die Marieke van Meijeren ontwikkeld heeft komen Lichaam en Mind in één geheel en in balans, opent het hart en kan het bewustzijn gericht worden naar specifieke realiteiten en dimensies. Je verhoogt je frequentie waardoor je de materie verandert. Met TR transcendeer je.

 “Transcendentie” betekent ‘overstijgen’ of ‘klimmen’. De ervaring van TR gaat over het uitstijgen boven de dagelijkse realiteit, zodat we een hogere werkelijkheid – iets van het grote mysterie – ervaren.

Lees mee wat de ervaringen zijn over Supernatural Human deel 1:

Het Programma

Supernatural Human Advanced is een online programma dat uit 14 lessen en 6 TR’s bestaat, waarbij je begeleidt wordt door de oprichtster van De Bewustzijn School en ontwikkelaar van de Methode ‘TR’ Marieke van Meijeren. Met behulp van wetenschap, levenskunst, ervaringen en spiritualiteit is er een taal ontstaan naar het beleven van jouw Multidimensionaliteit, jij als Supernatural Human.

Simpel, duidelijk en concreet, presenteert Marieke studenten transformerende informatie. Zij bouwt al jarenlang aan een begripsmodel en unieke methode dat met de vinger wijst naar de oneindige mogelijkheden die ontstaan wanneer je de onbeperkte aard van je menselijk potentieel aanboort. Zij geeft jou ook praktische hulpmiddelen en effectieve oefeningen die zijn ontworpen om jouw begrip en relatie met de realiteit te verschuiven, terwijl je tegelijkertijd in staat wordt gesteld om blijvende verandering in jouw leven te creëren.

Naast andere waarnemingsveranderende leringen, leer je door middel van lessen en de unieke methode die ontwikkeld is; ‘TR’ dat het lichaam eigenlijk de dienaar van de geest is en hoe je, wanneer je de nodige kennis, informatie en instructies krijgt, de kracht van gericht bewustzijn kunt toepassen om stress te verminderen. Zo creëer je; gezondheid,-liefdevolle relaties, een nieuwe baan of transformeer elke facet van je leven dat een upgrade nodig heeft.

In verschillende videolessen tussen de 10 – 20 minuten en de exclusieve TR’s en Breathwork word je door Marieke aan de hand meegenomen om te leren én te ervaren wat het inhoudt om een Supernatural Human te zijn

Na het programma Supernatural Human Advanced kan jij:

 • De kracht van gericht bewustzijn toepassen om stress te verminderen
 • Actief gezondheid, liefdevolle relaties, een nieuwe baan creëren
 • Elk facet van je leven dat een upgrade nodig heeft transformeren
 • Een blijvende verandering in jouw leven creëren
 • Het onbeperkte aard van je menselijk potentieel aanboren
 • Jouw zelfhelende vermogen zelfstandig activeren
 • Een nieuwe dagelijkse realiteit en lichaam manifesteren
 • Deuren openen naar de mystieke wereld

Het Curriculum

Introductie videoles

Marieke exploreert wat het betekent om de brug over te stappen naar verandering, hoe je bewust kan worden van je onbewuste programma’s en hoe nieuwe ervaringen jouw leven verrijken, betekenis geven en de rust brengen van een ontspannen lichaam en Mind.

Video les 1: Onbewust naar Bewustzijn

In deze eerste les leer je hoe je van onbewustzijn naar bewustzijn beweegt door het helder krijgen van je eigen gedachten, je gevoel en vooral je patronen en gedragingen, en wat de verhoudingen zijn met elkaar.

Video les 2: Getting Beyond Yourself

Om een nieuwe realiteit te kunnen gaan ervaren en actief te creëren moeten we voorbij onszelf gaan, ofwel voorbij onze identiteit. Je leert afscheid nemen van gedragingen en automatische mechanismes die jou letterlijk tegen houden met ‘goed voelen’.

Video les 3: Overtuigingen en percepties veranderen

Marieke legt de relatie uit tussen percepties en verslavingen en dat er meerdere zijn waar we niet aan denken. Bijvoorbeeld verslaafd aan praten, verdwijnen of je mobiel. Je leert wat je kan doen om dit te doorbreken zodat jij als observeerder vanuit Zijnsbewustzijn kan gaan opereren in je leven. Je leert dat je lagere emoties je gevangen houden in het verleden en door het doorbreken er energie kan stromen naar een nieuwe destiny.

Video les 4: NU – het moment waar alle kansen liggen

Het NU is de doorgang naar verschillende bewustzijnstaten en je leert dat je daarin kan tappen. Ook leer je hoe je de ruimte kan observeren om je heen en je bewustzijn kan openen, zodat je Mind kan balanceren en tot rust kan komen.

TR les 5: How to find the generous present moment where all posibilities exist

Marieke leert jou de unieke Formule ‘TR’ waarin je hersenen tot rust komen, je lichaam in een diepe ontspanningsstaat komt en je bewustzijn zich opent naar verschillende staten. Deze TR gaat over verbinding met het moment, zoals zij is. Waar jij mag ontvangen wat ervoor je is.

Video les 6: Nabespreking van de TR; Connect with the Now & intergratie tools

Dit is een vooropgenomen video les van Marieke die jou uitnodigt voor intergratie en bewustzijnsverruiming.

Video les 7: Het Zelfhelend Vermogen

Leer hoe ziektes ontstaan en hoe jij heelt van verschillende lichamelijke condities. Stress en aanhoudende zelfde gedachten, gedragingen en patronen zijn de manifestatie voor ziektes. Leer hoe jij stress hormonen omzet naar rust en balans voor heling. Ontdek hoe jij kansen creëert van cel vernieuwing en een nieuwe persoonlijkheid en hoe het Veld van Bewustzijn daarbij helpt.

TR les 8: Selfhealing Power Activation

Marieke leert jou de unieke Formule ‘TR’ waarin je hersenen tot rust komen, je lichaam in een diepe onspanningsstaat komt en je bewustzijn zich opent naar verschillende staten. Deze TR gaat over het activeren van celvernieuwing en het aanmaken van een nieuw Mind en Lichaam.

Video les 9: Nabespreking van de TR; Selfhealing Power Activation & intergratie tools

Dit is een vooropgenomen video les van Marieke die jou uitnodigt voor intergratie en bewustzijnsverruiming.

Video les 10: De Mystieke Wereld

Hoe krijg je je bewustzijn afgestemd op een wereld die net zo levend is als de 3D realiteit? Hoe kom je daar? Wat is daarvoor nodig? Via welke verhoogde intuïtieve vermogens komt het bij jou binnen? Hier leer je de taal verstaan.

TR les 11: Doorway to the Mystical Realms

Marieke leert jou de unieke Formule ‘TR’ waarin je hersenen tot rust komen, je lichaam in een diepe ontspanningsstaat komt en je bewustzijn zich opent naar verschillende staten. Deze TR gaat over de oneindige deuren naar het mystieke en welke jij dan mag gaan ervaren.

Video les 12: Nabespreking van de TR; Doorway to the Mystical Realms & intergratie tools

Dit is een vooropgenomen video les van Marieke die jou uitnodigt voor intergratie en bewustzijnsverruiming.

Video les 13: Channelen met verschillende dimensies, Engelen, Guides en Moeder Aarde

Alles bevindt zich op een andere frequentie en het is key om vanuit rust en open space in jezelf te oefenen waar wat zich op bevindt. Leer de oneindigheid buiten tijd en ruimte in te stappen met kennis, ervaring en innerlijke wijsheid en laat je verrassen door alle kansen en samenzijn van lichtwezens die er zijn.

TR Les 14: A Clear Channel of Consciousness

Marieke leert jou de unieke Formule ‘TR’ waarin je hersenen tot rust komen, je lichaam in een diepe ontspanningsstaat komt en je bewustzijn zich opent naar verschillende staten. Deze TR gaat over de verschillende frequenties voelen en behendigheid te creëren om de gewenste frequentie te ervaren.

Video les 15: Nabespreking van de TR; A Clear Channel of Consciousness & intergratie tools

Dit is een vooropgenomen video les van Marieke die jou uitnodigt voor intergratie en bewustzijnsverruiming.

Video les 16: Het Veld van Overleden Dierbaren

In de 3D realiteit zijn ze overgegaan naar het Goddelijke – ‘Het Veld’. Hier leer je op welk kanaal ze zitten en hoe simpel het is om op afstemming ze weer uit te nodigen in je dagelijkse leven voor liefde, steun en guidance.

TR les 17: Connect met Overleden Dierbaren

Marieke leert jou de unieke Formule ‘TR’ waarin je hersenen tot rust komen, je lichaam in een diepe ontspanningsstaat komt en je bewustzijn zich opent naar verschillende staten. Deze TR gaat over: Connect met Overleden Dierbaren. Hoe communiceren ze met jou? En hoe stem je af?

Video les 18: Nabespreking van de TR; Connect met Overleden Dierbaren & intergratie tools

Dit is een vooropgenomen video les van Marieke die jou uitnodigt voor intergratie en bewustzijnsverruiming.

Video les 19: De Kracht van Blessings en het Veld

Je leert in de laatste les wat het is om krachtige Blessings naar jezelf te hebben en uit te dragen naar anderen. Ook leer je hoe je met de kracht van Blessings je energie centra weer coherent kan laten lopen zodat de energie doorstroomt en ingezet kan worden voor een nieuwe jij. Blessings zijn een levenskracht voor je lichaam en je omgeving.

 

TR les 20: De Kracht van Blessings en het Veld

Marieke leert jou de unieke Formule ‘TR’ waarin je hersenen tot rust komen, je lichaam in een diepe ontspanningsstaat komt en je bewustzijn zich opent naar verschillende staten. Deze TR gaat over: Blessings ervaren in al je centra en delen met je omgeving. 

Benieuwd naar de lessen?

Of twijfel je of Supernatural Human Advanced wel bij jou past? Bekijk dan nu de eerste 2 lessen en maak dan je keus.

Dit paradigmaverschuivende online programma vormt de basis van alle andere levels van Marieke van Meijeren haar werk.

Tijdens het programma krijg je veel kansen om de kennis, breathworks en TR’S toe te passen, te ervaren en te oefenen – terwijl je ondertussen leert wat je doet en waarom je het doet, zodat het steeds gemakkelijker wordt. Helemaal op je eigen tempo.
Dit online programma is opgezet als een zelfstudieprogramma en omvat 6 TR’s en 14 videolessen, samen met begeleiding en hulpmiddelen om de leringen en bewustzijnsstaten in de praktijk te brengen. Uiteindelijk leert dit online programma je hoe je blijvende verandering in je leven kunt creëren, deuren kan openen naar de mystieke wereld en waar alle verandering en kansen liggen om een nieuwe realiteit en lichaam te manifesteren. Ontdek zelf hoe mensen over de hele wereld deze principes hebben toegepast en verbluffende resultaten in hun leven hebben bereikt.

Over Marieke van Meijeren

Marieke van Meijeren is een jonge vrouw en blessed met een Multidimensionaal Bewustzijn. Ze zet deze elementen in met een hoog gevoel van integriteit, servicegerichtheid en puurheid. Als service voor de mensheid en om de weg naar De Nieuwe Wereld te laten zien.

Ondernemer, spreekster, schrijver, maar vooral Lightrider (energiewerker) is moeder van Leah en woont deels samen met haar vriend. Zij is eigenaar van De Bewustzijn School, The Business School, SOUL de app en New Earth Publishers in Amsterdam. Inmiddels heeft ze tienduizenden mensen online en offline geïnspireerd en bewogen met haar liefde, wijsheid en humor naar een spiritueel geïntegreerd leven vol innerlijke rust, verbinding en liefde. Dit doet ze mede door haar methode; TR.

Ze hoort bij een nieuwe generatie ontwaakte ‘New Thought Leaders’ en ze laat zichzelf zien door haar innerlijke kalmte, heldere wijsheid en gevatte humor. Zij is een jonge vrouw gedreven vanuit haar binnenste om de Global Awakening te begeleiden naar De Nieuwe Wereld die berust is op liefde, vrijheid en vrede.

Dit online programma is geen one shot miracle, maar een lifetime lifestyle shift dat jouw leven zal transformeren naar een leven van meer liefde, rust, vrijheid en overvloed.

Dit is wat je krijgt

In depth videolessen

Je ontvangt 14 videolessen van Marieke van Meijeren met kennis, tools en uitleg over o.a. Zelfhelend Vermogen, Channelen, het Veld en meer.

6 TR's met Binaural Beats

Ervaar en pas zelf de Methode toe die je leert in dit programma, om er zelf mee te werken. Alle TR’s bevatten Binaural Beats

Besloten Instagram Community

Verbind met het team en likeminded souls in de besloten Instagram Community

Persoonlijke Leeromgeving

Behoud voor altijd toegang tot alle lessen, TR en materiaal met je persoonlijke leerlomgeving. Zo kan je in elke levensfase, of als je de behoefte voelt bij jouw online programma

Integratie & Aftercare

Leer hoe je werkt met TR en het op je dagelijks leven toepast met de nabespreking en integratie lessen in het programma. Zo maak je een blijvende verandering in jezelf

Bestel Supernatural Human Advanced

Je kan kiezen uit 2 pakketten:

Basic Package en Complete Package

+ Bonus bij Complete Package

Driedelige Workshop Supernatural Human

Ons meest succesvolle online workshop en deel 1 van het online programma Supernatural Human Advanced. De driedelige online workshop baant een weg voor je om te tappen in jouw multidimensionaliteit. Om verbinding te leggen met een andere frequentie, waarmee jij direct invloed uitoefent op deze werkelijkheid. Je bent in wezen eindeloze energie, dat energie kan genereren, delen, vermenigvuldigen en sturen. Door jezelf weer te herinneren aan dit vermogen, de technieken te leren, open jij de deuren naar een wonderlijk bestaan waarin alles mogelijk is voor je.

De driedelige online workshop bestaat uit:

 • Drie video sessies van 1,5 uur en een video met aanvullende informatie over een van de oefeningen
 • Een galactische TR aan het einde van de derde sessie
 • Toegang tot de belangrijkste techniek om je multidimensionaliteit te activeren en ervaren
 • Gekaderde en gestructureerde informatie, kennis en tools waar je direct mee transformaties doormaakt

Bij de Complete Package ontvang jij de driedelige online workshop voor € 70,- i.p.v. € 130

Basic Package

t.w.v. € 643,-

259,-

Betalen in 3 termijnen? klik HIER
 • Toegang tot het volledige advanced programma

Complete Package

 • Volledig advanced programma
 • Driedelige workshop Supernatural Human 1

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit online programma?

Voor jou die weer ten diepste zijn/haar multidimensionaliteit wilt ervaren en integreren in je dagelijks leven. Die weer het leven met meer wonder en mystiek wilt ervaren, waarbij de ‘toevalligheden’ als synchroniciteit, dubbele cijfers, visioenen en ontmoetingen jouw dagelijks normaal zijn.

Moet ik ervaring hebben?

Nee! Marieke begeleidt je helder, duidelijk en concreet door de lessen en TR’s heen, waardoor het voor iedereen toepasbaar is voor hun zielsgroei. Met dit online programma bouw je direct een stevig fundament en diep je je eigen kennis en beoefening van de methodes en technieken die wij behandelen. Om deze reden maakt het niet uit of je bijvoorbeeld een beginner of een ervaren likeminded soul bent.

Zijn er 'live' momenten?

Er is één live moment op 26 mei 2023, dit is de Kick-Off van het online programma samen met honderden likeminded souls via de besloten Instagram Community. Je hoeft niet live aanwezig te zijn als je niet kunt, je kan deze Kick-Off ook terugkijken in de besloten Instagram Community. Fijn als je er wel bij bent!

Tot wanneer kan ik de lessen en TR's volgen?

Alle video lessen en TR’s blijven voor altijd voor je beschikbaar. Je vindt deze in je persoonlijke online omgeving na aanmelding.

Ben ik veel tijd kwijt bij het volgen van dit online programma?

De tijd die jij er bewust en dedicated aan toewijdt is aan jou en daarmee de duur van het programma ook. Je ontvangt 15 videolessen van 10 – 20 minuten en TR’s van 20 – 45 minuten die je op volgorde in je eigen tijd kan volgen. It’s all up to you.

Wat als ik wil annuleren?

Dat zouden we ontzettend jammer vinden! Je kan hier alles vinden over ons restitutie- en annuleringsbeleid: https://debewustzijnschool.nl/algemene-voorwaarden/. We geven geen geld terug voor verandering van gedachten.

Wat als ik vragen heb?

Dit is geen één-op-één coachingprogramma, dus er zal geen individuele feedback zijn, maar we hebben verschillende manieren waarop we je kunnen helpen in je proces! Zo is er een Besloten Instagram Community waar members van het team aanwezig zijn en waar ook likeminded souls je kunnen helpen. Tevens voor technische vragen kan je ons altijd contacten via info@mariekev4.sg-host.com