Selecteer een pagina

14.04.2017 | blog, Online School

Succesvol in Geluk

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Succesvol in Geluk – Marieke van Meijeren” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5110″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Iedereen is er naar opzoek: ‘dat geluk’. Iedereen wil het direct. Iedereen wil het snel en gemakkelijk. Iedereen wil het voor de deur hebben staan of het liefst in de koelkast zo voor het grijpen. En anders wellicht die buurman die het mij dan wel kan geven als ik zijn 06 draai… in de nacht.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]Zit het geluk dan in het korte bevredigende gevoel van; ‘oeff mijn huis is schoon’, ‘de seks was goed’, ‘dat feestje laatst was echt niet te doen zo goed’, die reis die mij de andere kant opstuurde of de baan, die geprezen baan”. Want nu mensen, zijn we gelukkig. Totdat we een paar weken later zijn en niet onze eigen onbewuste gedrag helder hebben en we weer in de JIJ, HIJ, ZIJ toon vervallen. De verbinding van die lijn in de nacht met de buurman die steeds minder word. “Waarom neemt hij nu niet op?”

En in plaats van boos te worden. Het gevoel jezelf meester te laten worden, dat je niet goed genoeg bent of al helemaal niet gezien word.

Doe je je ogen dicht, in die pikzwarte nacht en adem rustig in en uit.

Wat voel je diep in je hart? Iets lichts? Iets wat zegt: Wat is geluk eigenlijk voor jou? Wat betekent het voor jou? Hoe zie jij het voor je? Wat ben je dan aan het doen? Hoe voelt het? En waar voel je het in je lichaam? En toen…zomaar uit het niets zie je jezelf als klein meisje of jongetje druk bezig in het zonnetje aan die ene tekening werken. Het gevoel van de warmte op je huid van die brandende voorjaarszon. De wind die je zachtjes ruikt. De kleuren die over het papier heen gaan en het maakte niet uit wat iemand ervan vond. Het maakte niet uit wanneer hij af kwam. Het maakte niet uit of hij de volgende dag nog ergens te vinden was. Het maakte niet uit dat je daar in je eentje zat. Je was gelukkig. Vol aanwezig.

En dat, dat is voor mij geluk. De stilte in volle aanwezigheid en voelen dat ik er ben. Dat ik voel. Dat ik adem. Dat ik opsta en elke minuut even waardevol ervaar. Dat ik doe wat ik doe, zonder dat ik daar echt over na hoef te denken, het gaat.

Maar het begon met de vraag; Wat is geluk voor mij?

Ben jij weleens met die vraag begonnen? Wellicht is NU het moment.

Wil je geïnspireerd worden? Wil je antwoord op je vragen? Wil je een middag vol kennis en inspiratie? Dan ben je echt enorm welkom bij De Bewustzijn School op zaterdag 22 april om 15:30. Dan geven Sanny Verhoeven van: Sanny zoekt geluk en ik een workshop.

Koop je ticket hier: http://www.debewustzijnschool.nl/product/sanny-en-marieke-succesvol-in-geluk/. 

In Liefde,

~Marieke van Meijeren a.k.a The Light Rider~

 


 

Maandag 8 mei start De Bewustzijn School met het Premium Program: Meesterschap in Succes. Dit programma van 4 maanden is de opvolger van het eerste succesvolle 8-week program ‘Meesterschap in Zelfvertrouwen’. Maar moet je dan eerst dat programma volgen voor je aan deze tweede module begint? Nee, dat hoeft helemaal niet! Het geeft je wel de extra verdieping, dat jouw persoonlijke reis meer flow kan bieden. En daar is iedereen welkom voor: http://www.debewustzijnschool.nl/meesterschap-in-succes/.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”10px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Related Posts
Misschien is dit iets voor jou: Say Watsu?

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!