Selecteer een pagina

SUCCES 2.0: De nieuwe manier is hier

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”SUCCES 2.0: De nieuwe manier is hier” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”10306″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Zoveel vrouwen streven succes na.  Ik ben er zelf een van. Maar veel van ons jagen nog het oude model van succes na.  Het oude model waarin succes betekent: ‘Als ik X heb, dan ben ik succesvol en dan ben ik goed.’ Op de plaats van X vul je in: het Grote geld, het Grote huis, De Man, Status, Het Perfecte lichaam. Het is het hard werken om het hard werken. Druk zijn want dan Ben Je Goed Bezig.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

Oude model van carrière maken werkt niet meer

Voor veel vrouwen gaat het najagen van dit succes ten koste van werkelijk succes. Het succes van in hetzelfde team als je ziel spelen.

Het oude model van carrière maken en succes werkt niet meer. Niet voor ons. Kijk maar naar de grote hoeveelheden jonge mensen die burn out raken. Je bent jong en je voelt je opgebrand? Daar gaat iets mis. Je zou pas net op gang hoeven komen, de wereld ontdekken en je eigen richting creëren. Het ‘goed doen’ ten koste van je levenslust en gezondheid, dat kan nooit de bedoeling zijn. Het is in ieder geval niet waar ik voor kies. Niet meer.

 

Succes 2.0 is vóelen wat jouw volgende stap is

De beweging is al ingezet. En jij voelt het waarschijnlijk ook. Misschien leef je het al.

Succes 2.0 is vóelen wat jouw volgende stap is. Het is de tijd nemen om te zakken in je meditatie en te luisteren naar je innerlijke gids. Het is een andere beslissing nemen, omdat je inzicht van vandaag niet hetzelfde is als die van gisteren. Het is de seizoenen in je leven – en die in je maand – eren. Het is die stap nemen waarvan jij voelt dat het juist is, ook al snapt niemand om je heen hem nog.

Het is vertragen, voelen, nog wat tijd nemen, verzachten, wachten tot je intuïtie helder spreekt. Het is volgen wat goed voelt voor jou. Je goed voelen over wat je doet en over hoe je bijdraagt aan de wereld is belangrijker dan hoe het er uit ziet. Het betekent te gekke dingen creëren die van waarde zijn voor jouw mensen, ook als niemand op Instagram er ooit iets van te zien krijgt. Hoe het voelt is belangrijker dan hoe het er uit ziet.

 

De zachte vrouwelijke energie met het mannelijke ‘go-get-shit-done’

Maar hé, de transitie van het oude model naar de Nieuwe Manier is niet altijd gemakkelijk. Want het kan ook alleen, onzeker en onaangepast voelen. Je moet soms ‘on-trouw’ zijn aan je systeem van herkomst om trouw te kunnen zijn aan jezelf en de richting van je ziel.

Daarom wil je zeggen: je bent niet alleen. Je bent onderdeel van de shift. Jouw zachte energie draagt bij aan het geluk van ons allemaal. Voeg je vrouwelijke energie toe aan je mannelijke go-get-shit-done energie. Dit is de verandering die we willen zien in de wereld.

 

Gebruik jouw Ziel als kompas

Sinds ik moeder ben geworden van mijn zoontje Skye is het zo veel gemakkelijker geworden om zuiver te kiezen. Ik heb simpelweg niet meer de tijd en energie om overal ‘ja’ op te zeggen en mijn energie weg te geven. Bovendien wil ik dat Skye mij ziet gedijen. Ik wil dat hij voelt dat ik in harmonie met m’n ziel leef. Niet altijd. Maar wel steeds daar naar terug keer. Mezelf een superleuk leven gun. En dat iedere keer als ik m’n ego tegen kom, ik daarom kan glimlachen, mezelf lief heb en terug keer.

Je hebt de toestemming om je eigen ziel te gaan gebruiken als kompas:

  1. Ga zitten, wees stil en voelen. Luister. Tune minder in op Instagram en meer in op jezelf.
  2. Doe wat jij voelt dat juist is. Hoe vaker je dat doet, hoe gemakkelijker het wordt.
  3. Herinner je dat jouw goede vibe bijdraagt aan het geluk van ons allemaal. Alles is immers energie.

De Nieuwe Manier van Succes is er. En ze voelt goed![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wil jij een beeldschone, holistische mindset ontwikkelen? 

Met diverse trainingen, mentorship en gratis content ondersteunt Susanne Pistoor de ondernemende vrouw die voelt dat ze veel meer in zich heeft dat het licht wil zien. Kijk op haar website of kom op woensdagochtend naar haar les Succes 2.0 bij De Bewustzijn School

Niets meer missen van De Bewustzijn School?

Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!