Selecteer een pagina

27.07.2022 | Ondernemerschap

Are you the Content Creator we’re looking for?

De Bewustzijn School is dè plek voor revolutionaire educatie en uitzonderlijke ontwikkeling. Alles wat ze je op school niet hebben geleerd, vind je bij ons. De School heeft als missie dit iedereen aan te bieden. Want iedereen verdient zijn/haar ultieme leven te (be)leven! Jij dan toch ook? De Bewustzijn School heeft plek voor 2 Trainee/Stagiair(e)s Content Creation die inzetbaar is voor minimaal 3 dagen per week.

Je bent bij ons bezig met het zoeken, opmaken en vormgeven van mooie beelden en inspirerende teksten die ons verhaal vertellen. Je creëert de content voor verschillende kanalen, zoals de website, social media en e-mails.

This is you:
– Je hebt een communicatie/marketing gerelateerde achtergrond
– Je bent creatief ingesteld
– Je hebt een scherp oog en kan makkelijk beelden vinden en maken die aansluiten op het verhaal, de visie en missie die we willen uitdragen
– Je hebt een goed gevoel voor de Nederlandse en Engelse taal en kan in gemak teksten creëren die aansluiten op het verhaal, de visie en missie die we willen uitdragen
– Je weet hoe je teksten en beeld opmaakt voor de verschillende uitingen als Instagram, Facebook, e-mail marketing en de website
– Je bent bekend met programma’s als Adobe Photoshop en Premiere Pro
– Je bent een Go Do-er en assertief om in actie te komen met ideeën
– Je hebt een hands-on mentaliteit en werkt goed met deadlines
– Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
– Je kan makkelijk werken met vrijheid in je eigen kunde: jij bent de expert in jouw eigen gebied, so show us your magic!
– Je voelt een aansluiting op de visie en missie van De Bewustzijn School en wilt samen groeien

Zien we dat je ergens anders ook nog goed in bent? Dan krijg je altijd de kans om daarin verder te groeien! Ben jij de Content Queen of King die we zoeken? Wat fijn dat we elkaar hebben gevonden.

What you get:

– Een enthousiast team met veel Liefde voor wat we doen en heel veel humor
– Een stagevergoeding van €250 per maand
– Doorgroeimogelijkheden naar een betaalde opdracht (freelance)
– Flexibiliteit en vrijheid hoe jij jouw eigen uren en taken verdeeld
– Alle lessen en programma’s van De Bewustzijn School volgen voor jouw persoonlijke groei

De Bewustzijn School is de plek waar jonge wereldverbeteraars een Nieuwe Wereld écht aan het neerzetten zijn. Gooi de geitenwollen sokken maar uit het raam, bij ons leer je alles wat je nodig hebt in deze nieuwe tijd. Dit betekent dat er volop kansen liggen om te groeien op persoonlijk en professioneel gebied.

Starten:

Per direct of september 2022! Het gaat om een minimale periode van 4-6 maanden, met doorgroeimogelijkheden. Want als het een match blijkt te zijn gaan we graag een verdere samenwerking met je aan.

Solliciteer hier:

Stuur ons DIRECT een mail met jouw motivatie en CV: t.a.v. Marieke van Meijeren via info@debewustzijnschool.nl

Tot snel!
In Liefde, Marieke, Sylvie, Joanne, Lindsey, Lisa en Nina

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!