Selecteer een pagina

14.10.2020 | Crystal

SPIRIT KWARTS: Lichtlichaam & Blueprint Activatie Kristal | Crystal Collection

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”SPIRIT KWARTS” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”48086″ img_size=”500×500″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Dit Kristal is zeldzaam en uniek in zijn soort. Door de vele ‘puntjes’ kan dit kristal met een hyper focus Spirituele Groei bevorderen, doordat de Energie die het uitzendt alle kanten wordt opgestuurd. Het is de Meester Healer onder de kristallen dat een unieke dynamiek heeft van non-dualiteit. Hierdoor brengt de Spirit Kwarts Eenheid en Verbinding met zich mee.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE SPIRIT KWARTS IS HELEMAAL IETS VOOR JOU ALS JE:

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][dt_vc_list]

  • Je Spirituele Groei naar een Next Level wilt brengen
  • Negatieve Gedachten en Traumas wilt transformeren
  • Je intuïtie wilt versterken

[/dt_vc_list][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE SPIRIT KWARTS HELPT JE BIJ:

[/vc_column_text][vc_column_text]

Met de hoge vibratie van de Spirit Kwarts wordt je Lichtlichaam en Blueprint geactiveerd, waardoor je in je ware essentie kan tappen. De Spirit Kwarts is een goede ondersteuner en begeleider bij je Ascentie Proces, doordat je een diep vertrouwen, gesteund en de Liefde van het Universum kan voelen vanuit de Spirit Kwarts.

Door dit diepe gevoel ervaar je dagelijks het geval van Liefde, Geluk en Vrijheid. De kristal is een zuiverende steen, die je bevrijdt van negativiteit en zorgen. Daarmee ontgiftigt het je op Body, Mind & Spirit Niveau.

Dit Kristal is perfect voor jou die een diepe Spirituele Ontwaking ervaart of daar verdere stappen in wilt nemen. Het geeft je vertrouwen en Lichtheid, waardoor je activatie en ascentie versneld wordt. Door de enorme activatie die een klein stukje al geeft, is het een kristal dat voor niet-beginners is.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_cta h2=”The Crystal Collection | Pop-Up Shop” h2_font_container=”color:%23ffffff|line_height:1″ h2_google_fonts=”font_family:Italiana%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Waan je in de magische wereld van Kristallen op Zondag 18 oktober 2020″ style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”BOOK YOUR SPOT” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ca7f77″ btn_gradient_custom_color_2=”#ea8c8a” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fcrystal-collection%2F|title:Crystal%20Collection%20%7C%20Pop-Up%20Shop||” custom_background=”#ff9987″ custom_text=”#ffffff”]Speciaal voor de Spiritual Seeker, de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander en de Luxe Hippie die zichzelf wil wanen in een Magical Crystal Collection houdt De Bewustzijn School deze exclusieve Free Pop-Up Shop op zaterdag 18 oktober. Crystal Collection is een ‘Crystal Market’ met hoogwaardige, exclusieve, zeldzame, magische en ook gangbare kristallen die met care door het team van De Bewustzijn School zijn geselecteerd, gereindigd en geladen.

Tijdens Crystal Collection kan jij:

  • je helemaal mee laten voeren door de magische kracht van de stenen en kristallen,
  • je energetisch laten cleansen met een Smudge Bath bij welkomst,
  • likeminded souls ontmoeten (natuurlijk op gepaste afstand ;-)) waarmee je kan levelen over spiritualiteit,
  • and more!

Boek je eigen spot voor tijdens de Pop-Up Shop via de knop hieronder. We werken met tijdslots van een uur tussen 09:00 – 15:00 uur op zondag 18 oktober en hebben per tijdslot plek voor maximaal 30 personen. Reserveringen zijn geldig voor 1 persoon, dus wees snel met het boeken van jouw spot, voor het vol zit![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!