Selecteer een pagina

25.11.2020 | Crystal

SFALERIET: Waarheids Elixer Kristal | Crystal Collection

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”SFALERIET” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”50226″ img_size=”500×500″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Sfaleriet dankt zijn naam van het Griekse woord “sphaleros” dat verraderlijk of bedrieglijk betekent, omdat dit kristal moeilijk te indentificeren is door de combinatie aan Mineralen die het heeft. Daarnaast staat dit kristal bekend als de Waarheids Elixir onder de kristallen, omdat het je helpt om bedrog en verraad te herkennen.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE SFALERIET IS HELEMAAL IETS VOOR JOU ALS JE:

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][dt_vc_list]

  • Je het lastig vindt om te gronden en in het NU te leven
  • Je fysieke lichaam extra energie wilt geven en actiever wilt worden
  • Negatieve energie in jezelf en omgeving wilt transformeren

[/dt_vc_list][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE SFALERIET HELPT JE BIJ:

[/vc_column_text][vc_column_text]Veel Spirituele mensen vinden het lastig om te aarden en volledig aanwezig te zijn op deze wereld. Maar om je Zielswerk en Purpose uit te leven is het van belang om juist met beide voeten op de aarde aanwezig te zijn. Dan komen boodschappen en spirituele inzichten door en kan je die op aarde zetten. Sfaleriet helpt je bij het aarden en je lichaam te voelen, waardoor je meer balans ervaart.

Van oudsher uit is het de Waarheid Steen en wordt veel gebruikt door Orakels om waarheden te ontsluiten en helder te kunnen zien, voelen, horen etc. tijdens het channelen of in meditaties. Dit kristal laat je voelen wat zuiver is en wat niet, wat klopt en wat niet klopt. Shamanen en mensen die Astraal Reizen gebruiken dit kristal om zich te beschermen tegen negativiteit en onzuiverheid.

Daarnaast werkt het kristal door op alle chakra’s in het lichaam om deze in balans te brengen. De grootste werking gebeurt wel op de onderste drie chakra’s, aangezien het een aardend kristal is. Hierdoor kan het ook alle overtollige energie en blokkades makkelijk afvoeren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_cta h2=”The Crystal Collection | Pop-Up Shop Weekend” h2_font_container=”color:%23ffffff|line_height:1″ h2_google_fonts=”font_family:Italiana%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Waan je in de magische wereld van Kristallen op 28 en 29 november 2020″ style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”BOOK YOUR SPOT” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ca7f77″ btn_gradient_custom_color_2=”#ea8c8a” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fcrystal-collection%2F|title:Crystal%20Collection%20%7C%20Pop-Up%20Shop||” custom_background=”#ff9987″ custom_text=”#ffffff”]Speciaal voor de Spiritual Seeker, de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander en de Luxe Hippie die zichzelf wil wanen in een Magical Crystal Collection houdt De Bewustzijn School deze exclusieve Free Pop-Up Shop op zaterdag en zondag 28-29 november 2020. Crystal Collection is een ‘Crystal Market’ met hoogwaardige, exclusieve, zeldzame, magische en ook gangbare kristallen die met care door het team van De Bewustzijn School zijn geselecteerd, gereindigd en geladen.

Tijdens Crystal Collection kan jij:

  • je helemaal mee laten voeren door de magische kracht van de stenen en kristallen,
  • je energetisch laten cleansen met een Smudge Bath bij welkomst,
  • likeminded souls ontmoeten (natuurlijk op gepaste afstand ;-)) waarmee je kan levelen over spiritualiteit,
  • and more!

Boek je eigen spot voor tijdens de Pop-Up Shop via de knop hieronder. We werken met tijdslots en hebben per tijdslot plek voor maximaal 15 personen. Reserveringen zijn geldig voor 1 persoon, dus wees snel met het boeken van jouw spot, voor het vol zit![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!