Selecteer een pagina

16.02.2021 | Soul searching

INTEGRATIE & BEWUSTZIJN VAN AGE OF AQUARIUS | Seasons of Light

Het is het Licht, het Nieuwe Licht dat zich vrij wil manifesteren nu op Aarde.

Een nieuw licht. Een nieuw Era. Een nieuw tijdperk. Een Nieuwe Wereld!

En dat zit gecodeerd in de Waterman Energie “The Age of Aquarius”. Codes die opgeslagen zitten in de Energie van de Waterman en die jij op jouw unieke manier ontvangen hebt tijdens Thee Great Conjunction. Of je er bij was, of niet. Of je je er bewust of onbewust over bent, er is iets in je aangegaan. Nieuw DNA. Nieuwe Cellen die geactiveerd zijn. Nieuwe vermogens die deuren open maken naar nieuwe dimensies. Nieuwe Mind Altered States die tot je beschikking komen.

We bewegen naar een Hoger Frequentie Veld. En wat gaat er bij jou van binnen dan naar Hoger?

Je Mind.
Je zendmast.

Die normaliter op de Beta frequentie golft gaat nu zijn intrede doen naar Theta frequentie. Daar waar je vol in liefde geboren bent. Daardoor gaat de wereld er anders voor je uit zien. Meer liefde, mededogen, vrede, communicatie en broederschap zijn deuren die meer voor je opengaan.

Het Hart
Ontwaakt dieper en gaat meer zeggen.

Het bewustzijn van het Hart gaat het centrum van ons allen worden. Daar waar de liefde doorheen stroomt en ons de brug laat over wandelen naar de Ziel. Naar het Goddelijke. Het Heilige en Heiligdom van jou.

De Ziel.
De Ziel neemt haar rechtmatige plek weer in, in het Lichaam.

Niet langer leven we plat vanuit een lichaam met een bepaald bewustzijnsniveau wat 3D geschept is, maar gaan we naar rond, cyclus en de oneindigheid. We verplaatsen ons naar de bovennatuurlijkheid van ons. En daarmee voel je steeds meer de WAT je bent, jouw ziel. De Ziel wordt het hoogste goed om vanuit te leven. In het veld waar we allemaal verbonden zijn met elkaar en er geen separatie is.

Als we nieuwe codes krijgen van het Goddelijke in onze Ziel en wij die meenemen terug naar ons Lichaam, dan dient dat geïntegreerd te worden in het lichamelijke. Het wilt zich manifesteren. Het moet zich manifesteren. Het is een oneindige beweging in jou die gehoor wilt krijgen. Die hoor je door middel van je intuïtie.

A.s zondag op 21 februari geef ik het vervolg van Victory of Light: Seasons of Light. 
De Integratie van jouw energie codes.
Zodat ze hun rechtmatige plek in kunnen nemen en geplant kunnen worden in Moeder Aarde. Daar waar zij ze nodig heeft.
We zijn allemaal nodig.

Jij dus ook.

“Zo Boven,
Zo ook Beneden.”
Zo is het.

Ga mee!

In Liefde, 

Marieke van Meijeren

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!