Selecteer een pagina

25.11.2020 | Crystal

SCOLECIET: Interdimensionaal Kristal | Crystal Collection

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”SCOLECIET” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”50215″ img_size=”500×500″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Scoleciet is met zijn hele hoge frequentie een communicatie kristal. Specifiek voor het openen van informatie en downloads met andere werelden zoals de Spirit Wereld. Scoleciet helpt je om verbinding te maken met je Hogere Zelf en om je ultieme leven, je zielenpad, in dit leven te gaan leven.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE SCOLECIET IS HELEMAAL IETS VOOR JOU ALS JE:

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][dt_vc_list]

  • Je wilt interdimensionaal reizen tijdens meditaties
  • Wilt weten wat je Zielenpad is en deze leven
  • Meer innerlijke rust wilt ervaren in je dagelijks leven

[/dt_vc_list][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE SCOLECIET HELPT JE BIJ:

[/vc_column_text][vc_column_text]De Scoleciet bevat veel informatie uit oude beschavingen en andere werelden. De Scoleciet is een perfect kristal om je derde oog chakra te helen en te openen. Hierdoor wordt interdimensionaal reizen vergemakkelijkt en kan je beter de informatie en downloads die je tijdens je reis hebt gekregen opslaan in je systeem. Je leert je intuïtie beter te verstaan en er mee werken.

Op je emoties werkt de Scoleciet ook positief, doordat het je hartsenergie versterkt. De frequentie van dit kristal is hoog en gaat over eenheid en Liefde: diepe Spirituele Liefde. Door te werken met de Scoleciet voel je deze energie door je heen stromen. Hierdoor is het een heel rustgevende en zachte kristal.

Als je veel in High Pressure of met veel energie werkt, dan zal de Scoleciet je met haar zachtheid helpen om diepe innerlijke rust en ontspanning te ervaren. Het is tegelijkertijd een rustgevende en activerende steen, die je inspireert om een beter zelf te worden, terwijl het je ook laat voelen dat alles goed is zoals het is.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_cta h2=”The Crystal Collection | Pop-Up Shop Weekend” h2_font_container=”color:%23ffffff|line_height:1″ h2_google_fonts=”font_family:Italiana%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Waan je in de magische wereld van Kristallen op 28 en 29 november 2020″ style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”BOOK YOUR SPOT” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ca7f77″ btn_gradient_custom_color_2=”#ea8c8a” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fcrystal-collection%2F|title:Crystal%20Collection%20%7C%20Pop-Up%20Shop||” custom_background=”#ff9987″ custom_text=”#ffffff”]Speciaal voor de Spiritual Seeker, de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander en de Luxe Hippie die zichzelf wil wanen in een Magical Crystal Collection houdt De Bewustzijn School deze exclusieve Free Pop-Up Shop op zaterdag en zondag 28-29 november 2020. Crystal Collection is een ‘Crystal Market’ met hoogwaardige, exclusieve, zeldzame, magische en ook gangbare kristallen die met care door het team van De Bewustzijn School zijn geselecteerd, gereindigd en geladen.

Tijdens Crystal Collection kan jij:

  • je helemaal mee laten voeren door de magische kracht van de stenen en kristallen,
  • je energetisch laten cleansen met een Smudge Bath bij welkomst,
  • likeminded souls ontmoeten (natuurlijk op gepaste afstand ;-)) waarmee je kan levelen over spiritualiteit,
  • and more!

Boek je eigen spot voor tijdens de Pop-Up Shop via de knop hieronder. We werken met tijdslots en hebben per tijdslot plek voor maximaal 15 personen. Reserveringen zijn geldig voor 1 persoon, dus wees snel met het boeken van jouw spot, voor het vol zit![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!