Selecteer een pagina

19.06.2017 | blog, Online School

Schuilt er een innerlijke god(in) in jou? – Kelly Fung

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Schuilt er een innerlijke god(in) in jou? – Kelly Fung” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5868″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Wil je ook in contact komen met jouw innerlijke god(in)? Dan is de ‘Find Your Inner Goddess’ fotoshoot misschien iets voor jou! Ik houd van nieuwe dingen uitproberen en heb mezelf een tijdje geleden getrakteerd op een ‘Inner Goddess’ fotoshoot. Laaiend enthousiast word ik ervan, daarom raad ik het iedereen aan. Zelfs mannen, want de fotografe Sif Yraola en ik zien en geloven dat mannen ook steeds meer in contact (willen) komen met hun Ying kant. Dit betekent overigens niet dat je tijdens de fotoshoot iets ultra vrouwelijks of roze moet dragen. Iedere innerlijke god(in) is anders en drukt zich anders uit. Dat maakt iedere fotoshoot volgens Sif ook zo leuk! Anything can happen!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

Iedere innerlijke godin is anders

Nu weet ik uit eigen ervaring dat het best ongemakkelijk kan zijn om gefotografeerd te worden. Je wilt het liefst dat er perfecte plaatjes uitkomen die je kan delen met de rest van de wereld. Heel begrijpelijk! Maar dat is niet het uiteindelijke doel van de fotoshoot. Geloof me, er zullen zeker mooie foto’s tussen zitten, maar ook fascinerende en in jouw ogen misschien minder mooie en deel-waardige foto’s waarin jouw gezichtsexpressie en lichaamshouding boekdelen spreken. Alles mag er zijn. Je bent mooi zoals je bent.

Coaching sessie

Wat ik erg fijn vond aan de fotoshoot is het kennismakings- en coachingsgesprek met Sif voordat ze überhaupt foto’s van me maakte. Ze stelde me enorm op mijn gemak en ik vond het prettig om mijn verhaal met haar te delen en te praten over mijn innerlijke godin. Het gesprek werd opgenomen, zodat Sif het daarna kon uitwerken en digitaal naar mij kon versturen. Erg prettig, aangezien we soms zoveel praten en vervolgens al gauw vergeten waar we het allemaal over hebben gehad. Als je ervoor open staat worden er voorafgaand aan de fotoshoot tevens een meditatie en visualisatie gedaan en tijdens de fotoshoot word je uiteraard ook ondersteunt en gecoacht. In het verleden heb ik wel eens met mijn beste vriendin een fotoshoot gedaan en moest alles snel-snel. Tijdens deze fotoshoot nam Sif gelukkig alle tijd voor me.

Insider tip

Het is prima om geïnspireerd te worden door andere vrouwen en op zoek te gaan naar foto’s van andere prachtige dames. Dit heb ik ook gedaan, maar op een gegeven moment besloot ik om dit los te laten en de intentie te zetten om mijn innerlijke stem en nieuwsgierigheid te volgen en mijn innerlijke godin de ruimte te geven om zichzelf uit te drukken zoals zij dat wilde. Deze vragen stelde ik mijzelf voor de shoot:

 

Welke intentie zou jij willen zetten?

Waar voel jij je het prettigst?

Wat draag jij het liefst?

En welke voorwerpen maken je blij?

 

De fotoshoot wordt, in overleg met Sif – gehouden op een plek naar jouw keuze. Denk hierbij aan: het strand, het bos, een industrieterrein of misschien wel bij jou thuis. Neem vooral verschillende kledingstukken en voorwerpen mee! Ik nam bijvoorbeeld glitters en bellenblaas mee, deze maken mij enorm blij en brengen het kind in mij naar boven. En neem de fotoshoot vooral niet al te serieus, heb plezier! Het leven is al serieus genoeg. 😉

Give yourself the gift of becoming in touch with yourself, your feminine soul, and your spirit.

En als je de fotoshoot gaat doen, zou ik heel graag willen weten hoe jouw ervaring was! Schroom dus niet om mij toe te voegen op Facebook of een comment achter te laten, magical Goddess! Dat vind ik leuk!

Liefs,

~Kelly Fung~

Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden en voel je dat deze Inner Goddess fotoshoot misschien iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact op met Sif: yraola.sif@gmail.com.

 

                              

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Related Posts
Lees meer van Kelly: What the f*ck wil je nou?

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!