Selecteer een pagina

26.02.2018 | Online School

Schrijven voor De Online Bewustzijn School

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Schrijven voor De Online Bewustzijn School” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8068″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Onze Online School is aan het groeien. De huidige contributors zijn met aandacht geselecteerd en we zijn ontzettend blij met ze! Maar omdat we dagelijks (meerdere) blogs willen publiceren is er ruimte voor jou om mee te schrijven voor de Online School en jouw expertise te delen.
Pak jij deze kans om te schrijven voor de Online School?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Waar zijn wij naar opzoek?

We delen artikelen over mind, body en spirit en zijn daarin nieuwsgierig naar verschillende waarheden. Je mag creatief zijn met een scheutje humor, het is daarin belangrijk dat je onze doelgroep – vrouwen tussen de 25-45 jaar weet aan te spreken en ze concrete tips mee geeft waar ze mee aan de slag kunnen. Onze doelgroep is intrinsiek gemotiveerd om te werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling en is dus super nieuwsgierig naar jouw kennis en tips!

 

Wat krijg je?

De Bewustzijn School bied jou een platform voor jouw expertise en dus naamsbekendheid. We hebben een bereik van 150.000 en dat aantal groeit snel. Of je nu wekelijks of maandelijks wilt schrijven, dat maakt niet uit. Jouw blogs krijgen een plek op onze homepage en worden gedeeld via onze social media kanalen. We delen hierin wel enkel exclusieve content, dus wanneer jij in het verleden jouw blog zelf hebt gepubliceerd gaan wij die niet nu nogmaals delen via ons platform.

 

En nu?

Heb je al meerdere ideeën voor blogs en kan je niet wachten om jouw kennis te delen met onze super specifieke doelgroep? Cool! Stuur een mail naar yvonne@debewustzijnschool.nl met de volgende gegevens:

  • naam en leeftijd
  • korte motivatie en jouw blog/website/expertise
  • Twee titels voor blogs die je zou willen schrijven
  • Een proefartikel (wanneer deze direct aansluit kunnen we er samen voor kiezen deze al te publiceren)

Ik kijk uit naar je inspirerende content!

Liefs,

Yvonne[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Meer weten over het huren van een locatie?
Neem een kijkje op onze verhuur page

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!