Summer School

Dé ultieme Deep Dive in Transcendente Reizen

Leer aan de hand van 4 unieke courses hoe je direct toegang krijgt tot hogere bewustzijnsstaten en o.a. diepe lichamelijk en mentale ontspanning ervaart, werkt met hoge frequenties, afreist naar verschillende dimensies en je intuïtieve vermogens vergroot.

Jouw leven krijgt een upgrade.

Het heeft voor mij alles veranderd. Mijn ervaringen met TR zijn uiteenlopend, alle kanten op met ontmoetingen met delen met mijzelf. Zoals de ontmoeting met mijn Hogere Zelf, waaruit ik dus de verbinding me weer herinner en er nog elke dag gebruik van maak.” 

Sem Evers

Ik maak nu al zo’n twee jaar intensief TR bij Marieke en ik kan wel zeggen dat ik écht fan ben. Hoe Marieke je daarin meeneemt met haar stem en het krachtige veld dat zij neerzet, dat heb ik nog nooit op zo’n manier ergens anders meegemaakt. Dat is wel heel uniek.”

Nadya van 't Hoff

TR met Marieke brengt mij altijd heel veel kracht. Bij elke reis die ik doe, kom ik diep in contact met mezelf en wie ik in essentie ben. Wat mij is bijgebleven van een ervaring is dat ik de energie van de zon kon ervaren. Dat gaf mij heel veel kracht.

Saar van Wonderen

"Een deep dive in je bewustzijn zoals je nooit eerder hebt meegemaakt"

"Een deep dive in je bewustzijn zoals je nooit eerder hebt meegemaakt"

Wat is ‘Summer School’?

Waarschijnlijk is de term ‘Summer School’ je wel bekend als programma’s die studenten en werknemers extra vaardigheden bijbrengen tijdens de zomervakantie. Summer School van De Bewustzijn School is jouw intensieve verdieping en ‘mini courses’ in de Formule TR, waarmee jij deze techniek en daarmee extra vaardigheden leert eigen te maken gedurende de zomermaanden.

TR is de Formule ‘Transcendent Reizen’ ontwikkeld door Marieke van Meijeren. Het is de bewezen techniek waarmee je persoonlijke transformatie doormaakt, je zelfhelende vermogen activeert, angsten en overtuigingen herprogrammeert, je verhoogde intuïtieve vermogens mee versterkt, de verbinding en zelfliefde vergroot, helderheid van geest versterkt en je algehele welzijn mee bevordert.

Gedurende de zomermaanden bieden we samen met Marieke van Meijeren jou de mogelijkheid om intensief TR te ervaren via hoog kwalitatieve audio begeleiding, binaural beats, isochonic tones, videolessen en nazorg/integratie lessen in de vorm van 4 unieke courses. Elke course heeft unieke video- en nazorglessen en een eigen TR dat volledig is afgestemd op een specifieke frequentie.

Wat haal je uit ‘Summer School’?

Summer School is jouw deep dive in de Formule TR. Zie het als de live online classes als je het eens eerder hebt bijgewoond, maar dan next level.  De courses in Summer School hebben een hele gerichte focus en gaan diep en intensief de materie – en de energie 😉 – in, zodat jij een geheel nieuwe verdieping ervaart met TR. 

De courses komen op specifieke data en tijden vrij, zodat je in de energie samen met honderden – duizenden – mensen verbindt en tegelijkertijd een TR ervaart. Ongeacht of je het exact in hetzelfde moment doet, of in je eigen tijd er voor gaat: tijd en ruimte bestaat in energie niet. Deze eenheidservaring is altijd voelbaar

Met de videolessen en nazorg/integratie lessen krijg je een upgrade in hoe je TR voor jezelf kan gebruiken. Aan de hand van deze lessen kan je voorbij je huidige ervaringen gaan en leer je TR op een nieuwe manier in te zetten waar je op dagelijks niveau gebruik van zal maken. Denk aan: meer rust, overzicht, helderheid, beter slapen en een diep gevoel van vrijheid. 

Transcendent Reizen zal hierna nooit meer hetzelfde zijn voor je. En je leven zal ook mee transformeren.

De Biggest Benefits Asset 10 na de eerste keer TR

#1 Mentale diepe rust

Laat overwhelm, stress en onrust als sneeuw voor de zomerzon verdwijnen. TR is de bewezen techniek om direct na één sessie mentale diepe rust te ervaren. Je komt in een verhoogde bewustzijnsstaat waarmee je met meer helderheid en overzicht je leven ervaart. 

#2 Lichamelijke ontspanning

Met TR maak je een perfecte uitlijning met je lichaam en zenuwstelsel. Door aandacht te brengen diep je lichaam in, bied je jouw lichaam de mogelijkheid om dieper te ontspannen en blokkades los te laten.

#3 Het werkt direct

Of je er in gelooft of niet – TR werkt altijd en werkt direct, omdat het een techniek is om toe te passen en niet gebaseerd op geloof, religie, overtuigingen of een placebo effect.

Kies uit een van de 4 – of alle – Course(s)

24 juli - De Weg naar Innerlijke Rust

Begin bij het begin. TR is dé Formule waarmee je door diepgewortelde patronen, belemmerende overtuigingen en blokkades beweegt. Dit zorgt direct voor een diep gevoel van innerlijke vrede en rust. In deze course begeleidt Marieke je in een TR naar innerlijke rust en leert ze je in korte videolessen hoe je dit dagelijks kan blijven ervaren en integreert in je leven.

1 augustus - Volle Supermaan in Waterman

De spiegel van de Leeuwenpoort. De energetisch krachtige maand augustus openen we met een Volle Supermaan in het teken Waterman, wat direct een contrast en spiegel vormt van de Leeuwenpoort die 7 dagen hierna komt. Deze energie van de volle maan gebruiken we ter voorbereiding op de grootste kosmische gebeurtenis van het jaar.

8 augustus - De Leeuwenpoort

MIS HET NIET: Het kosmische evenement van het jaar! TR is dé Formule waarmee je door diepgewortelde patronen, belemmerende overtuigingen en blokkades beweegt. Dit zorgt direct voor een diep gevoel van innerlijke vrede en rust. In deze course begeleidt Marieke je in een TR naar innerlijke rust en leert ze je in korte videolessen hoe je dit dagelijks kan blijven ervaren en integreert in je leven.

31 augustus - Blauwe Volle Maan in Vissen

De tweede(!) volle maan van de maand . De maand augustus geeft ons kosmische cadeaus en biedt ons als afsluiting van al deze in frequentie hoge energie tijdens de tweede volle maan van de maand in het teken vissen. Een tweede volle maan staat bekend als de ‘blauwe’ maan en bevat dubbel zo veel energetische lading als de eerste volle maan van de maand. Verwacht de zomer met een knaller af te ronden met deze energie.

Of TR ‘wat doet’? Lees de ervaring van anderen:

De Formule TR werkt écht voor iedereen, dus ook voor jou

Op basis van uitslagen uit het lopende vooronderzoek is gebleken dat gemiddeld onder 33 deelnemers de staat van zijn van hun mind met 102% verbeterd is van onrustig naar rustig.

TR is een Formule dat direct na de eerste keer al effect heeft op je. Hiervoor heb je geen ervaring nodig of kennis. Het is een universele en menselijke ervaring, die werkelijk iedereen kan.

Tevens werkt TR of je er in gelooft of niet, omdat het een techniek is. Het staat dan ook volledig los en vrij van religie, filosofie, levenswijze, placebo effect etc.

In vergelijking met meditatie, gaat deze formule uit van een holistische aanpak. Dit betekent dat TR effect heeft op al je systemen, waaronder je mind, maar ook je lichaam, hart en ziel.

Met TR transcendeer je. Transcenderen, ofwel ‘Transcendentie’ betekent ‘overstijgen’ of ‘klimmen’. De ervaring van TR gaat over het uitstijgen boven de dagelijkse realiteit, zodat je een hogere werkelijkheid – iets van het grote mysterie en het mystieke – ervaart. Het is de oorspronkelijke relatie met het universum, natuur en het geheel.

Het is een transformatieve ervaring. Zelfs voor velen een life-changing moment. Het is dan ook heel gewoon dat 84% van de mensen een Mystieke ervaring, of iets soortgelijks, hebben bij het volgen van een TR:

Misschien denk je nu:

“ Wat als je niet goed bent in mediteren?

Goed nieuws: dat is helemaal niet erg, want je hoeft niet ‘goed’ te zijn in meditatie om TR te kunnen doen. Meditatie en TR zijn ook twee verschillende dingen. Bij meditatie ligt de focus voornamelijk op je mind en blijf je in één specifieke bewustzijnsstaat, waarbij je bij TR juist verschillende staten af kan reizen en niets voor hoeft te ‘doen’ omdat je begeleid wordt. Het gaat automatisch.

TR is ontwikkeld voor alle soorten mensen; ook al ben je ‘niet goed in mediteren’ of is het je eerste keer – iedereen kan TR.

“ Ik heb het nooit eerder gedaan..

Wat een cadeau dat je er voor wilt gaan met de Summer School Courses! Dit is een perfecte manier om TR te ontdekken, verkennen en direct heel veel verdieping in te krijgen. Een betere begin aan je reis met je Ziel kan je eigenlijk niet maken. 

Summer School is bedoeld voor iedereen. Of je beginnend bent of heel ervaren: deze courses zijn voor jou en haal je exact dat eruit wat je in dat moment nodig hebt. Ga er vooral voor!

“ Ik vind het spannend..

Geen zorgen, dat is heel normaal en betekent alleen maar dat je iets moedigs en belangrijks voor jezelf gaat doen. TR is de manier die bewezen is met tienduizenden mensen die nadien rust, geluk en wonder keer op keer ervaren, waarbij ze misschien eerst sceptisch waren of het een beetje spannend vonden. Dat deerde niet want de ervaring met en in TR was mooi, krachtig en vooral veilig.

“ Werkt het wel voor mij?

Of je er in gelooft of niet – TR werkt altijd, omdat het een techniek is om toe te passen en niet gebaseerd op geloof, religie, overtuigingen of een placebo effect. Wat er gebeurt en in beweging wordt gezet kan verschillen per keer en per persoon. Elke TR die je doet is uniek en elke TR brengt keer op keer een eigen ervaring, zelfs wanneer je dezelfde reis meerdere malen volgt.

“ Hoe vaak moet ik dit doen?

Zo vaak als het goed voor jou voelt. Je hebt voor altijd toegang tot de course die je hebt aangeschaft, zowel de video’s als de TR, dus kan je zelf de frequentie bepalen.
Na een TR heeft je lichaam wel tijd nodig om alles te integreren en processen te verwerken. Hoe lang dit duurt is per persoon en situatie verschillend. Dat betekent dat je het twee maal per dag kan volgen – ochtend en avond – of als je merkt dat je lichaam meer rust nodig heeft ongeveer 1 à 2 keer in de week.

Tienduizenden mensen zijn je al voorgegaan,waar wacht jij nog op?

Wat een levensvoldoening zou je voelen als je diep verbonden bent met je Ziel en het leven zelf. Leer hoe jij daar moeiteloos intapt met de courses van Summer School.