fbpx
Selecteer een pagina

Sanny Verhoeven

“Overwin je obstakels en creëer een positiever en gelukkiger leven”

THE NEW BEGINNING

We Become One
2 Daagse free Online Summit

Sanny Verhoeven is presentatrice, coach en spreker. Ze deelt op haar YouTube kanaal Sanny zoekt Geluk (93.000+ abonnees) haar ervaringen op weg naar een bewuster en gelukkiger leven. Dit doet ze vanuit haar gevoeligheid, intuïtie en eigen doorbraken. 

Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat je vandaag al gelukkig kunt zijn zelfs als je nog zoveel wilt doen en bereiken. Dit doet ze onder andere door haar online programma Vandaag Gelukkig, Morgen Succesvol. Hiermee heeft ze inmiddels meer dan 2.000 mensen geholpen een grote sprong voorwaarts te maken in hun leven. Ook haar planner The Sanny Side Up is een bestseller, waarin ze mensen helpt om praktisch te plannen en hun ambitieuze doelen te behalen.

www.sannyzoektgeluk.nl

Testimonials about Sanny Verhoeven

“Door de liefdevol confronterende spiegel ga je voorbij de oppervlakte: eindelijk die bad-habits doorbreken en écht vol JA zeggen tegen het leven! De oefeningen nodigen je uit om zelf de regie en verantwoordelijkheid te nemen en Sanny en Jorg motiveren je daar op een super enthousiaste en vrolijke manier bij! Toppers!”

~ Jora Meertens

“Veel waardevolle aspecten over mijzelf geleerd. Veel meer rust in mijn lijf! Heerlijk. En daarnaast wat een fijne en positieve instelling van Sanny & Jorg. Keep up the good work! Thanks.”

~ Annemiek Sluijters

“Ik groei, dans, ben dankbaar en ga stappen vooruit! Ik zocht positiviteit en nu kan ik het via verscheidene oefeningen echt toepassen in mijn leven. Ik voel meer grip op mijn leven. LOVE IT!”

~ Loïs Verswijver

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!