Selecteer een pagina

25.11.2020 | Crystal

ROZE AMETHIST: Power Healer Kristal | Crystal Collection

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”ROZE AMETHYST” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”50222″ img_size=”500×500″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De Roze Amethist is een krachtige en zachte variant van de bekende Amethist. Als recente vondst is dit een nog vrij zeldzaam kristal, maar iedereen in de spirituele wereld is er al dol op. Het is een geweldig kristal voor healers. De Roze Amethist straalt sterke helende vibraties rechtstreeks in je hartchakra en van daaruit straalt het de frequentie je hele lichaam door.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE ROZE AMETHIST IS HELEMAAL IETS VOOR JOU ALS JE:

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][dt_vc_list]

  • Je behoefte voelt aan innerlijke rust en vrede
  • Je Hartchakra wilt versterken
  • Wilt werken met je Ziel of werkt met Soul Retrieval

[/dt_vc_list][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

DE ROZE AMETHIST HELPT JE BIJ:

[/vc_column_text][vc_column_text]De roze amethist helpt je om je vanuit je Hart verbinding te maken met je Goddelijke Zelf. Hierdoor wordt het je vergemakkelijkt om te gaan leven vanuit je Hart in plaats van je Hoofd, vanuit je puurste essentie. De roze amethist kan je begeleiden in dit proces en je tot innerlijke inzichten te brengen waar je raad of advies bij nodig hebt.

Het werkt door op je Hartchakra, voor heling en empowerment. Het een echte Healer Kristal, dat de hoge frequentie direct brengt naar het hart en vanuit door het hele veld van jou of de gehealde trilt. Met de frequentie van de roze amethist wordt diepe ontspanning en vrede binnenin jezelf geactiveerd. Het is een kristal dat je eigenlijk nooit meer wilt laten gaan.

Voor jou die aan je Ziel werkt, of shamanen die Soul Retrieval werk doen, is de roze amethist een perfecte aanvulling. Het heeft namelijk een krachtige, maar zachte werking. Het transformeert je naar jouw ultieme zelf in het NU, met een leven vol liefde en verbinding.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_cta h2=”The Crystal Collection | Pop-Up Shop Weekend” h2_font_container=”color:%23ffffff|line_height:1″ h2_google_fonts=”font_family:Italiana%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Waan je in de magische wereld van Kristallen op 28 en 29 november 2020″ style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”BOOK YOUR SPOT” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ca7f77″ btn_gradient_custom_color_2=”#ea8c8a” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fcrystal-collection%2F|title:Crystal%20Collection%20%7C%20Pop-Up%20Shop||” custom_background=”#ff9987″ custom_text=”#ffffff”]Speciaal voor de Spiritual Seeker, de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander en de Luxe Hippie die zichzelf wil wanen in een Magical Crystal Collection houdt De Bewustzijn School deze exclusieve Free Pop-Up Shop op zaterdag en zondag 28-29 november 2020. Crystal Collection is een ‘Crystal Market’ met hoogwaardige, exclusieve, zeldzame, magische en ook gangbare kristallen die met care door het team van De Bewustzijn School zijn geselecteerd, gereindigd en geladen.

Tijdens Crystal Collection kan jij:

  • je helemaal mee laten voeren door de magische kracht van de stenen en kristallen,
  • je energetisch laten cleansen met een Smudge Bath bij welkomst,
  • likeminded souls ontmoeten (natuurlijk op gepaste afstand ;-)) waarmee je kan levelen over spiritualiteit,
  • and more!

Boek je eigen spot voor tijdens de Pop-Up Shop via de knop hieronder. We werken met tijdslots en hebben per tijdslot plek voor maximaal 15 personen. Reserveringen zijn geldig voor 1 persoon, dus wees snel met het boeken van jouw spot, voor het vol zit![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!