Robert Bridgeman

“Waarom mysticus? Mystiek (van het Griekse μυστικός, mystikos, ‘geheimzinnig’) betreft het hartstochtelijk streven naar een persoonlijke vereniging van de ziel met de Universele Bron.”

MEET THEM ALL

New Thought & Great Spiritual Teachers

De Moderne Mysticus
“Daar herken ik mezelf in… De afgelopen jaren, levend hier op Terra Nova Center, ben ik totaal veranderd. En toch ben ik meer mezelf geworden dan ooit tevoren. Zacht, kwetsbaar, creatief, liefdevol, intens en dicht bij mezelf…Mijn leven en werk draaien om een liefdevolle verbinding met de Bron. Om transformatie, liefde, zachtheid en spirituele ontwikkeling. Om van daaruit zoveel mogelijk mensen, dieren en andere wezens te helpen. In dienst van de Bron en Moeder Aarde. Waarom mysticus? Mystiek (van het Griekse μυστικός, mystikos, ‘geheimzinnig’) betreft het hartstochtelijk streven naar een persoonlijke vereniging van de ziel met de Universele Bron. Dat is de essentie van mijn bestaan…De term mystiek verwijst ook naar de achterliggende leer over kennis en persoonlijke ervaringen van toestanden van bewustzijn voorbij de normale menselijke perceptie. In mijn werk als healer help ik mensen hun verbinding met de Bron terug te vinden. Belangrijke elementen zijn witte magie, voorouderheling, reïncarnatietherapie, multi dimensionaliteit, innerlijke alchemie, Christusbewustzijn, het Heilige Vrouwelijke, Moeder Aarde, entiteiten, demonen en lichtwezens. Ik zal nooit beweren dat ik verlicht ben. Eerder work in progress, maar elke dag voel ik de verbinding met het Al sterker en nemen mijn spirituele krachten toe… Ik deel graag de bio met je. Zo leer je mij wat beter kennen.”

Robert Bridgeman is een moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker. Hij onderzoekt nu 12 jaar traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen. Robert leefde twee jaar in Azië, waar hij zich verdiepte in de vele takken van het Boeddhisme.

Hij mediteerde bij meditatiemeesters in kloosters en centra in India, Vietnam, Nepal en Thailand. En leerde bij indianenvolkeren uit Noord-Amerika. Dertien jaar was hij in de leer bij verschillende sjamanen, mediums en healers. Anderhalf jaar studeerde hij bij een energiegenezer in Thailand en 10 jaar diverse leraren en als zijn Kabbalah leraar Koos Ris, zijn Boeddhistisch meditatieleraar Dingeman Boot en bij de Engelse Sourcerer Altazar Rossiter. Hij specialiseerde zich bovendien in EFT, hypnose, trance, ademtechnieken, meditatie en talloze andere moderne transformatiemethoden. Daarnaast verdiepte hij zich in de Advaita Vedanta (non-dualisme), sjamanisme, Tibetaans Boeddhisme, de Gnosis en talloze andere stromingen.

Robert combineert deze duizenden jaren oude tradities met moderne neurowetenschap en directe informatie uit de Bron. Altijd met beide benen op de grond.

Hij studeerde een jaar in San Francisco bij een joint venture van Google en Stanford University waar hij de meest moderne hersenwetenschap onderzocht en volgde colleges bij diverse bekende wetenschappers. Ook verdiepte hij zich in kwantumfysica.

Na een jaar bij Iceman Wim Hof in de leer geweest te zijn, stond hij met de Iceman op de Kilimanjaro in Tanzania, gekleed in slechts een korte broek bij -20 graden Celsius. Robert is regressie- en reïncarnatietherapeut en energiegenezer. Inmiddels leidde Robert 200 Transformatiecoaches op in zijn Bridgeman Methode vanuit Bridgeman Lichtwerkers Academie. Via de sociale onderneming HUMAN Potentials wordt zijn gedachtengoed verspreid binnen overheden en grote organisaties. Ook zijn via deze onderneming inmiddels 150 meditatietrainers opgeleid.

Robert geeft transformatieretraites vanuit het Spiritueel centrum TERRA NOVA aan de voet van de Zuidfranse Pyreneeën, midden in het mystieke Katharenland waar hij woont met zijn vrouw Monique, hun drie zoons Ché Zen, Luca en Rafa en hun team. Hij is dol op hiken in de bergen, schrijven, zijn gezin, hun hond Nova, buiten leven, yoga, mediteren, documentaires maken, contact met buitenaardse beschavingen, sigaren roken, compleet denken, het onderzoeken van de geschiedenis van de mensheid, innerlijke alchemie, de shift naar de 5e dimensie, ceremonies, reizen, vogels kijken, sport, zelfverdediging, fysieke uitdagingen en boogschieten.

Vanuit Robert’s stichting Bridgeman Foundation worden hands on projecten georganiseerd die bijdragen aan een wereld in harmonie. Robert is een multi- TEDX spreker en sprak en trainde wereldwijd bij organisaties als Google, KLM, SAP, PepsiCo, RTL, NOS, ING Bank, Rabobank en Engie. Hij publiceerde zes non-fictie boeken over spirituele ontwikkeling en een eerste roman 2044: Het mysterie van de vijfde dimensie. Ook maakte hij drie internetdocumentaires die zijn missie ondersteunen.

www.robertbridgeman.com

Testimonials about Robert Bridgeman

Hoewel al 17 jaar ervaring met training, counseling en coaching voordat ik aan de opleiding begon, heeft voor mij de Bridgemanmethode een bijzondere positie. Van alle technieken die ik in 25 jaar heb opgebouwd gebruik ik de Bridgemanmethode het meest. Elke dag. Het is niet meer weg te denken uit mijn werk, noch uit mijn leven. Het heeft mijn diepste wonden geheeld en mijn praktijk die al jaren bestond, tot volle bloei en wasdom gebracht. Wat deze coachtechnieken mijzelf hebben gebracht, geef ik nu door aan anderen.

~ Marleen

Robert heeft mijn ogen geopend. Het heeft me laten zien hoe je heel bewust leeft waardoor je je onder andere leeft vanuit je eigen krachten. Na afloop van het programma ervaar ik meer rust en vertrouwen waardoor ik dichter bij mezelf kan blijven. Het mooiste cadeau is dat ik mijn sprankel weer terug heb gevonden.

~ Anoniem

Ik mediteerde al jaren toen ik jou tegen kwam op een dag viel het kwartje! Toen ben ik echt gaan snappen wat mediteren is! Bij jou dus.

~ Saskia