The Rise of the Female Entrepreneur

The Rise ofthe FemaleEntrepreneur

GRATIS LIVE ONLINE SEMINAR DAG 17.10

Leer hoe je direct meer klanten krijgt, contact legt met je ziel & intuïtie en krijg een blauwdruk voor een succesvolle onderneming

For Women Only

Sluit aan op 17 oktober van 9:30 tot 14:30 uur bij de gratis LIVE online seminar waarin je in depth van Marieke van Meijeren – founder van De Bewustzijn School en eigenaresse van 2 succesvolle bedrijven – leert:

👉 hoe je de switch maakt van ‘bedrijfje spelen’ naar een écht florerend bedrijf
👉 onderemingskennis die jij direct kan inzetten om nieuwe klanten aan te trekken
👉 jezelf uplevelt naar de ondernemende vrouw die jij wilt zijn
👉 een sterk bedrijf neerzet dat financieel voor jou zorgt
👉 hoe jij een bezielde onderneming bouwt: dit is cruciaal! Je leert in de seminar waarom

Je bent geboren om als Female Entrepreneur een bedrijf neer te zetten dat een trotse weerspiegeling is van jouw zelfvertrouwen, kunde en ziel.

Verrijk je ondernemerschapskennis -skills en -kwaliteiten naar een nieuw niveau, waarin je de transformatie maakt naar een bloeiend en gezond bedrijf dat voor jou zorgt! “The Rise of The Female Entrepreneur” wordt LIVE uitgezonden en er is geen replay met een reden: door live aanwezig te zijn toon jij toewijding aan jezelf en je florerende onderneming. You show up for yourself.

Schrijf je in voor de gratis LIVE online seminar 👇

Exclusief: alleen beschikbaar voor deelnemers van het seminar

Stuur je vraag in en krijg advies op maat

Stuur vooraf jouw vraag en/of business casus in die Marieke van Meijeren doorneemt om antwoord op te geven op de dag. Deze LIVE online summit is gemaakt voor de deelnemers en afgestemd op wat jij nodig hebt!

Start direct met het digitale werkboek

Je ontvangt direct na aanmelding een Digitaal Werkboek dat jou meteen helderheid geeft in waar je staat, waar je tegenaan loopt en wat je door zelfinzicht direct kan aanpassen in je dagelijks leven en in je bedrijf.

LIVE begeleide Transcendente Reis

Hier moet je bij zijn! Tijdens de seminar begeleidt Marieke je LIVE in de bewezen formule TR, waarmee je verbinding gaat maken met je Ziel en Ziel van je bedrijf. Dit is een van de meest life altering ervaringen voor mensen!

Dit leer je tijdens deze Online Seminar “The Rise of the Female Entrepreneur”

Sessie 1: "De basis systemen van een goedlopend bedrijf"

Tijd: 09:30 – 10:30 uur

Een succesvol, bezield en financieel gezond bedrijf bouwen we op een stevig fundament. Marieke deelt haar 15+ jaar ondernemerservaringen en -kennis met je. Ze geeft haar succesvolle blauwdruk aan je die je meteen kan implementeren in jouw ondernemerschap en bedrijf.

Sessie 2: "Bezield Ondernemerschap"

Tijd: 10:45 – 11:45 uur

Dit is wat het verschil maakt en cruciaal is voor jouw bedrijf! Alles wat uit jouw handen, hart en hoofd komt, komt voort uit het ene kanaal, wat jouw Ziel is. De ziel leidt ons (intuïtie) en door daarmee te verbinden, kan je een bezielde onderneming neerzetten. Bezield ondernemerschap zorgt voor de dagelijkse verbinding met jouw Ziel (intuïtie) en de Ziel van jouw bedrijf.

Dit zorgt er voor dat je met voldoening naar huis gaat en in de ochtend opstaat op met een bruis in je hart en buik voor het leven dat jij creëert.

Sessie 3: "Verbinding maken met jouw Ziel en van je bedrijf ~ Transcendente Reis"

Tijd: 12:00 – 13:00 uur (must watch)

Tijdens de seminar begeleidt Marieke je LIVE in de bewezen formule TR, waarmee je verbinding gaat maken met je Ziel en Ziel van je bedrijf. Dit is een van de meest life altering ervaringen voor mensen!

De formule TR (Transcendent Reizen) is ontwikkeld door Marieke van Meijeren. Het is de techniek waarmee je persoonlijke transformatie doormaakt, angsten en overtuigingen herprogrammeert, je verhoogde intuïtieve vermogens versterkt, de verbinding en zelfliefde vergroot, helderheid van geest versterkt en je algehele welzijn mee bevordert.

Transcendent Reizen is een hele unieke techniek, waarbij je in een verhoogde bewustzijnsstaat verkeerd en waarmee mensen verschillende ervaringen opdoen waaronder: hun Ziel volledig ervaren, heldere boodschappen en visioenen ontvangen, diep fysiek en mentaal ontspannen, ontmoetingen hebben met spirit guides & meer. Transcendent Reizen is een hele aardse- en universele ervaring, die werkelijk iedereen kan.

*Dit wil je absoluut niet missen en is een must watch tijdens de live seminar!*

Sessie 4: "Geld structuren, systemen & meer klanten aantrekken"

Tijd: 13:30 – 14:30 uur

Geld lopen de meeste vrouwelijke ondernemers op vast, terwijl geld hetgene is wat er voor gaat zorgen dat jouw bedrijf én jij kunnen groeien. Marieke deelt praktische structuren en systemen die jou gaan helpen in moeiteloos je geld te verdienen met plezier

Na aanmelding ontvang je direct een werkboek dat jou meteen helderheid geeft in waar je staat, waar je tegenaan loopt en wat je door zelfinzicht direct kan aanpassen.
Maak gelijk een impact in je bedrijf!

“Van ondernemer naar bezield ondernemer: waarin ik nu kan ondernemen vanuit rust en flow… Waarin ik niet meer voor mijn bedrijf zorg, maar mijn bedrijf voor mij zorgt!

Kim

“De inspiratie en de drang om te creëren kwam terug in overvloed waarmee ik het plezier en voldoening terug ervaar in mijn bedrijf. Het is geen tijdelijke tool die je inzet, het verandert je perspectief.

Debora

“Ik heb hele praktische tools aangereikt gekregen om mijn business op een andere manier te kunnen dragen.”

Ghislaine

Ontmoet je trainer: Marieke van Meijeren

Misschien ben je hier voor het eerst of heb je Marieke wel eens ergens voorbij zien komen in een podcast, magazine of op het podium. Waar er meestal gesproken wordt over bewustzijn, ziel, intuïtieve vermogens en je eigen authentieke pad volgen van dit leven. Jouw leven.

Marieke van Meijeren is oprichtster van De Bewustzijn School, eigenaresse van 2 succesvolle bedrijven en auteur van de autobiografie ‘RISE’ en haar aankomende roman ‘Brieven aan mijn Dochter’.

Ze hoort bij een nieuwe generatie ontwaakte ‘New Thought Leaders’ en ze laat zichzelf zien door haar innerlijke kalmte, heldere wijsheid en gevatte humor. Zij is een jonge vrouw gedreven vanuit haar binnenste om de Global Awakening te begeleiden naar De Nieuwe Wereld die berust is op liefde, vrijheid en vrede.

Inmiddels heeft ze honderdduizenden mensen online en offline geïnspireerd en bewogen met haar liefde, wijsheid en humor naar een spiritueel geïntegreerd leven vol innerlijke rust, verbinding en liefde.

Bekend van:

Elle
RTLZ
Marie Claire
Happinez
Flow
Bazaar

Deze Online Seminar is voor jou als

N

Je misbaar wilt zijn in je bedrijf

Jij weet als geen ander hoe kostbaar en waardevol jouw tijd en energie is. Je droomt van een bedrijf waarin jij tijd overhoudt om de dingen te doen waar het écht om gaat in het leven: het leven zelf. Familie, vrienden, samenzijn, de natuur in. Je wilt leren hoe je een bedrijf creëert waarin jij vrijheid – zowel persoonlijk als financieel – ervaart.

N

Je wilt uplevelen als ondernemer en in je bedrijf

Je bent op zoek naar een blauwdruk, guideline of stappenplan hoe je meer klanten aantrekt, meer verdieping in jezelf en je bedrijf ervaart en beweegt naar een bloeiend en financieel gezond bedrijf. Je leert in de online summit de stappen die je naar dit nieuwe niveau (en verder!) brengen.

N

Je meer geld wilt verdienen met je bedrijf

Ja, je verdient nu je eigen geld, maar eigenlijk kom je er net (of net niet) mee rond met je bedrijf. De tijd is daar om los te komen van de zorgen, stress of druk met hoeveel omzet je draait of hoe je aan je klanten komt. 

Jouw bedrijf mag een stromende fontein van overvloed zijn.

Door de juiste systemen en structuren in te zetten in je bedrijf, kan je zo groeien naar een vorm waarin jij niet continu hard hoeft te werken om aan klanten te komen en je moeiteloos meer geld verdient.

N

Je met meer zelfvertrouwen je bedrijf wilt runnen

Er is niets dat meer energie geeft dan een gevoel van vertrouwen dat je dingen aankan en dat je alles kan waarmaken waar jij je hart en hoofd toe zet. Zulke energie straalt door in je bedrijf en is zelfs voelbaar voor de buitenwereld. Het werkt aanstekelijk en je wordt daarmee een magneet voor de juiste klanten.

Meer zelfvertrouwen ontwikkelen in het ondernemerschap zijn twee zaken voor nodig: ondernemerschapskennis en zelfkennis. Tijdens de seminar duik met met Marieke van Meijeren in verschillende onderwerpen waar dit aan bod komt.

N

Je een warm hart hebt voor het welzijn van de mens en de wereld

Je hebt een waardevolle boodschap, dienst of product dat gedeeld mag worden en waar mensen echt op zitten te wachten. Het is een hartsgedreven missie die je in de wereld brengt en je bent werkzaam als o.a. coach, therapeut, facilitator, arts, systemisch werker, healers of creatieve sectoren. Wat je ook doet: je doet het met een innerlijke drive en liefde, en bent klaar voor de volgende stap.

Dit krijg je ook bij je aanmelding voor “The Rise of the Female Entrepreneur”

+ Bonus direct na inschrijving t.w.v €22,-

Digitaal werkboek “van Aanmodderen & Onrust naar een Succesvol en Bezield Bedrijf”

YES! Je hoeft niet te wachten tot 17 oktober om te beginnen! Je ontvangt direct na aanmelding een Digitaal Werkboek dat jou meteen helderheid geeft in waar je staat, waar je tegenaan loopt en wat je door zelfinzicht direct kan aanpassen in je dagelijks leven en in je bedrijf.

+ Bonus tijdens de seminar t.w.v. €17  

Live begeleide TR (Transcendente Reis)

TR is de Formule ‘Transcendent Reizen’ ontwikkeld door Marieke van Meijeren. Met TR transcendeer je. Transcenderen, ofwel ‘Transcendentie’ betekent ‘overstijgen’ of ‘klimmen’. Het is de bewezen techniek waarmee je o.a. persoonlijke transformaties doormaakt, je zelfhelende vermogen activeert, angsten en overtuigingen herprogrammeert, je verhoogde intuïtieve vermogens mee versterkt & meer.

TR werkt altijd of je er in gelooft of niet, omdat het een techniek is. Het staat dan ook volledig los en vrij van religie, filosofie, levenswijze, placebo effect etc.

De ervaring van TR gaat over het uitstijgen boven de dagelijkse realiteit, zodat je een hogere werkelijkheid – iets van het grote mysterie en het mystieke – ervaart. Iedereen kan het, omdat het een hele natuurlijke en universele ervaring is.

+ Bonus t.w.v. onschatbare waarde  

Stuur je persoonlijke casus of vraag in om tijdens de seminar antwoord op te krijgen

Jouw persoonlijke casus of vraag wordt meegenomen in de sessies van de seminar! Na aanmelding ontvang je een form in je inbox via waar je jouw persoonlijke casus/vraag makkelijk mee kan insturen. 

Marieke gaat voorafgaand aan de seminar de ingebrachte casussen en vragen doornemen, zodat zij ze tijdens de live sessies kan beantwoorden. Zo krijg jij direct antwoord op jouw casus, ‘op maat gemaakte’ begeleiding en daarmee duidelijkheid en helderheid op wat je kan doen. 

 

Woman, are you ready to Rise Up?

Schrijf mij in voor de gratis online seminar “The Rise of the Female Entrepreneur”

Datum: Dinsdag 17 oktober 2023 (geen relpay)
Tijd: 09:30 – 14:30 uur
Door je in te schrijven word je automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief van De Bewustzijn School en ga je akkoord met de privacyverklaring.
Geen zorgen, wij houden ook niet van spam en je kan je altijd afmelden.