Selecteer een pagina

15.04.2017 | blog, Online School

Riding Solo

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Riding Solo – Fien Kestelyn” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5119″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Ik lig in het Oosterpark op een van de eerste zonnige lentedagen en heb er al een leuke middag met mijn roomie opzitten. Eigenlijk wil ik niets liever dan een stukje gaan fietsen, maar mijn lichaam blokkeert. Alleen een fietstochtje maken, ik voel echt een lichamelijke weerstand bij het idee.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]In het park een boek lezen kan, alleen gaan hardlopen ook, een museumbezoek nog net, maar alleen een dagtrip of een echte activiteit, neen dat kan echt niet. Ik voel angst als ik een dag alleen ben. Nu had de Maya app het vandaag over hoe angst aangeeft dat je in de goeie richting gaat, dus misschien kan ik het deze middag uitspitten.

Wat voel ik nu precies als ik eigenlijk wil bewegen, maar mijn hoofd zegt dat ik dat maar beter niet kan doen? Eigenlijk vind ik het zielig dat ik dat alleen moet doen. Het voelt alsof ik niemand heb kunnen vinden die mij de moeite waard vindt om samen de zondagmiddag mee door te brengen. Alsof het een beloning is als veel mensen bij me willen zijn. Als ik iemand zie die alleen aan een tafeltje zit, vind ik het oprecht sneu, want iedereen wil eigenlijk liever iets samen doen, toch? Nu heb ik blijkbaar beslist om dat oud geloof dit jaar aan te pakken, want ik verhuis in juni helemaal alleen naar Boston.

Het lucht me op te zien dat het maar een gedachte is en eigenlijk niet de realiteit. Het thema van dit jaar lijkt wel voelen dat het helemaal niet zo erg is om dingen alleen te doen en ik nooit echt alleen ben. Dit hele Amerika verhaal geeft me superveel kracht, dat ik dit kan en dat helemaal nog wel alleen. Vind ik best wel stoer. En met dat in gedachten, ga ik toch een stukje rijden.

~Fien Kestelyn~

Lees meer van Fien op haar eigen blog: https://beterbloot.com/. 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

Maandag 8 mei start De Bewustzijn School met het Premium Program: Meesterschap in Succes. Dit programma van 4 maanden is de opvolger van het eerste succesvolle 8-week program ‘Meesterschap in Zelfvertrouwen’. Maar moet je dan eerst dat programma volgen voor je aan deze tweede module begint? Nee, dat hoeft helemaal niet! Het geeft je wel de extra verdieping, dat jouw persoonlijke reis meer flow kan bieden. En daar is iedereen welkom voor: http://www.debewustzijnschool.nl/meesterschap-in-succes/.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”10px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Related Posts
Misschien is dit iets voor jou:Werk jij zonder schuldgevoel een stuk vlees weg? Dat is de ‘ham’vraag.

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!