Selecteer een pagina

Drs. Richard de Leth

Jouw brein heeft grote scheppende vermogens.

MEET THEM ALL

New Thought & Great Spiritual Teachers

Richard de Leth specialiseerde zich na zijn doctoraal geneeskunde in leefstijl en preventie. Hij is oprichter van het succesvolle leefstijlplatform OERsterk en auteur van 9 bestsellers. Zijn nieuwste boek ‘Zielsgelukkig = Kerngezond, 7 Spirituele wetten voor gezondheid’ is net uit.

Het doel is om in 2022 één miljoen mensen te begeleiden naar een beter leven door middel van de juiste zelfzorg. Dat doet hij door boeken, magazines, online cursussen en de OERsterk Coach Opleiding. Zijn wekelijkse OERsterk Podcast biedt een podium voor experts, pioniers en dwarsdenkers. Is je lijf je lief, leef dan preventief.

www.oersterk.nu

Testimonials about Drs. Richard de Leth

“Ik heb de OERsterk coachopleiding gedaan en dat was (en is nog steeds) een waanzinnig mooie reis!! De opleiding, en alles wat mij werd aangeboden, heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Ik ben super content over het bedrijf OERsterk en voel me een dankbaar mens dat ik mijn steentje mag bijdragen om het gezondheidsvirus te verspreiden.”

~ Kim

“Echt fantastisch hoe Richard met het Oersterk platform en ook de interessante podcast vanuit zijn passie zo veel waardevolle informatie verstrekt en mensen echt weet te motiveren. Ik wens dat dit de nieuwe norm gaat zijn! Dat we stralend en gezond zijn en machtige bedrijven en daarmee ook de overheid in de toekomst minder grip zullen hebben op ons, onze vrijheid en de keuzes die we maken.”

~ Susanne Sleegers

“Ontzettend blij met alle informatie die OERsterk deelt met de wereld. Een mooie missie waar ik me volledig bij aansluit. De OERsterk Podcast is een bron van inspiratie als het gaat om gezondheid, vitaliteit, leefstijl, Richard is een uitstekend interviewer met kennis van zaken en oprechte interesse.”

~ Tallina de Boer

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!