Selecteer een pagina

Revé Terborg

“De tofste beat, is die van jouw eigen hart. Dus dans jouw eigen rhythm & groove en weet dan: daar waar jij bent, is het allerleukste feestje.”

MEET THEM ALL

New Thought & Great Spiritual Teachers

Ontmoet Revé

Revé Terborg is een in Amsterdam geboren danseres, DJ, choreografe en Dance & Energy Coach. Ze reist de wereld rond met danstheater- en acteerproducties. Haar Energizing danslessen begon ze samen met Feadan McCall en haar beste vriendin Marieke van Meijeren op de Bewustzijn School. Sinds 2021 verbindt Revé haar dansmethode met de cyclus van de vrouw. Zo coacht zij hen om te bewegen naar de energie die er op dat specifieke moment in hun lichaam huist. Dit is niet alleen fijn voor het fysieke gestel, maar ook voor het bouwen en plannen van jouw gezinsleven en onderneming. Ook voor de man is het zeer zeker fijn en handig om mee te dansen met de seizoenen:

In de Cyclical Dance Classes van Revé belichamen we de verschillende fases van de prachtige en natuurlijke ‘Cycle Of Creation’ zodat we enerzijds genoeg actie ondernemen en anderzijds genoeg rust en dankbaarheid ervaren om onze hartewensen tot bloei kunnen laten komen. Ook is Revé mama van een prachtig 2-jarig dochtertje dat ze heeft gekregen met een inheemse man uit de jungle van Suriname.

Moeiteloos creëren door het dansen van jouw cyclus

Tijdens The New Beginning 2022 neemt Revé je mee in de Cycle of Creation. We dansen de vier verschillende seizoenen in de Cyclus van de vrouw, die de prachtige natuurlijke Cyclus van elke Creatie weergeven. Met Revé’s specifieke dansoefeningen belichamen we deze verschillende seizoenen helemaal, zodat we die ook uit gaan stralen in onze acties in het dagelijks leven.

Zo dans je:

De Lente: de perfecte periode om nieuwe projecten de starten. Je bent energiek, sportief en straalt dynamische energie uit als je in deze periode gaat netwerken met anderen.

De Zomer: de periode om eenmaal gestarte projecten te voeden. Je maakt contact met anderen, bent gecentreerd en straalt verzorgende liefde uit als een krachtige en prachtige zon.

De Herfst: hier kan je jouw lopende projecten evalueren, je krijgt weer een dieper contact met je bekkengebied en zo ook jouw eigen verlangens. Hierdoor weet je heel intuitief welke gedane stappen wel en niet meer bij je passen en wat je hiervoor mag loslaten.

De Winter: de periode van verwerking, rust en dankbaarheid, je mag trots zijn op wat je hebt bereikt de afgelopen maand en “gewoon zijn’ is al meer dan genoeg.

Je krijgt geen danspasjes maar juist movement inspiratie en coole beats zodat je jouw eigen bewegingsplezier, energie en tempo kan volgen. Het maakt niet uit waar jij bent in jouw cyclus.

Ook voor mannen is het erg fijn te dansen met de seizoenen omdat elke creatie zich in balans mag ontwikkelen om enerzijds genoeg actie te ondernemen en anderzijds genoeg rust te ervaren om burn-out tegen te gaan. Deze masterclass is voor iedereen te volgen.

www.reveterborg.com

Ervaringen met Revé Terborg

Hoewel al 17 jaar ervaring met training, counseling en coaching voordat ik aan de opleiding begon, heeft voor mij de Bridgemanmethode een bijzondere positie. Van alle technieken die ik in 25 jaar heb opgebouwd gebruik ik de Bridgemanmethode het meest. Elke dag. Het is niet meer weg te denken uit mijn werk, noch uit mijn leven. Het heeft mijn diepste wonden geheeld en mijn praktijk die al jaren bestond, tot volle bloei en wasdom gebracht. Wat deze coachtechnieken mijzelf hebben gebracht, geef ik nu door aan anderen.

~ Marleen

Robert heeft mijn ogen geopend. Het heeft me laten zien hoe je heel bewust leeft waardoor je je onder andere leeft vanuit je eigen krachten. Na afloop van het programma ervaar ik meer rust en vertrouwen waardoor ik dichter bij mezelf kan blijven. Het mooiste cadeau is dat ik mijn sprankel weer terug heb gevonden.

~ Anoniem

Ik mediteerde al jaren toen ik jou tegen kwam op een dag viel het kwartje! Toen ben ik echt gaan snappen wat mediteren is! Bij jou dus.

~ Saskia

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!