Selecteer een pagina

25.07.2016 | Online School

Reizen van de Spirit door Body, Mind en Soul

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Reizen van de Spirit door Body, Mind en Soul” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2607″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Marieke van Meijeren is oprichtster van de Bewustzijn School en schrijft maandelijks over thema’s die centraal staan binnen de school. Dit keer gaat haar column over het reizen van de Spirit. Om uiteindelijk de balans tussen Body, Mind & Soul in je mens-zijn te kunnen integreren. 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]

 

De Bewustzijn School - beeldlogo groen 1 Reizen van de Spirit door Body, Mind en Soul

Ik stoom van binnen. De hitte die opstijgt en kolkt van binnen. Mijn hoofd die uit elkaar barst. Mijn handen zijn zo enorm heet dat ik ze vaak in de vriezer leg. Mijn handen die pijn doen aan de binnenkant. Alsof er vuur uitkomt. Ik kijk naar mijn eigen handen alsof ik ze niet begrijp maar ze wel enorm voel. Kloppende hete staven zijn het. Ik ben boos omdat ik mezelf niet begrijp. Wat gebeurt er met mij? Wat is dit allemaal? In de nacht ben ik ook intens heet. Mijn vriend van toen werd er vaak wakker van, om vervolgens de beslagen ramen open te gooien. ‘s Nachts ben ik ook wakker. Mijn lichaam slaapt maar ik ben mij ten volste bewust dat ik reis. Reizen maak ik naar andere universums, naar buiten, naar anders. Soms reis ik en zie ik mijzelf slapend liggen. Dat reizen dat ken ik. Dat gebeurt altijd. Het heeft met de Spirit te maken.

Spirit Systeem

Reizen naar andere landen om meer begrip te krijgen over het Spirit systeem. Het systeem waar de mens uit bestaat kennen wij vrij van twee kanten. Het hoofd- en het fysieke systeem. Maar wat is er nog meer? Ik reis en vind. Ik reis en ontmoet mensen. Ik reis en krijg vaak: nee. Ik reis naar binnen en ik reis naar buiten. Totdat de reis zich ontvouwt naar het Zuiden van het land. Een vrouw die daadkrachtig zonder buiging zegt: ga eerst leren wat Mens Zijn ten volste is. Alles uit. Spirit systeem uit. Ik zie met mijn ogen en hoor met mijn oren. Ik voel mijzelf en alleen mijzelf. Ik zie niks meer voorbij de ogen. Ik reis niet meer naar boven. Maar ben volwaardig hier.

Noodzakelijk Proces

Dit is noodzakelijk voor het proces om op te schonen van binnen. Anders kan je niet volwaardig eigenaarschap nemen over alles wat je ervaart. Na intens reizen naar binnen. Naar het hart. Naar tranen. Naar gevoel. Naar liefdevolle gedachten. Naar binnen naar de Wat. Net voor de opening van De Bewustzijn School kreeg ik de magische woorden tot me: Het is de tijd Marieke om weer ‘aan’ te gaan en op te staan. Het spirit systeem is geïntegreerd in een schoon Lichaam en in een schone Mind. Een schoon kanaal om te spreken en te zien. Om te horen en te voelen. Om de reizen te maken die nodig zijn. Om te leven ten volle uit. Met alle sturing van Boven en van Beneden ontvouwt het leven moeiteloos.

Wij bestaan uit de heilige 3 eenheid: Mind, Body & Spirit. Om de wonderlijkheid van het bestaan te ervaren is de balans en integratie van alle 3 essentieel.
Cadeau

Ga je ook met mij op Reis? In de zomermaanden juli en augustus krijg je het introductiegesprek en een maand lang reizen cadeau als je lid word van de Bewustzijn School. “Zodat jij verdieping en eigenaarschap tot je kan nemen op een gerichte manier. Om zo het leven te creëren wat jij voelt en wilt.” Mail naarinfo@debewustzijnschool.nl of kijk op de site debewustzijnschool.nl.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!