Selecteer een pagina

Een nieuwe generatie kinderen herinnert ons aan de eindeloze potentie die de mens, wereld en de toekomst heeft.

Welke wereld, zowel innerlijk als uiterlijk geven we dan aan ze door?

Het begint bij jou als volwassen persoon, als ouder, opvoeder en voorbeeld.

Hoe ga je om met gedrag dat een kind gaat vertonen waar jij als ouder je niet prettig bij voelt? Deze driedelige online serie is voor ouders, opvoeders en begeleiders die een positieve invloed willen hebben op kinderen met een verhoogd bewustzijn, maar tegen bepaalde zaken aanlopen in de opvoeding en het ouderschap. Misschien herken je een van de onderstaande casussen:

Hoe ga je om met een kind dat niet wilt slapen? Of problemen heeft met eten aan tafel? Tantrums heeft, niet luistert naar je en alles bepaalt in huis? Want wat zal de straat of de schoonmoeder hier wel niet van vinden?

Op school, vriendjes en vriendinnetjes, hobbies en in de nieuwe virtuele wereld is het een jungle. Het gaat er soms harteloos aan toe op school en op die kleine apparaatjes en hoe ga jij als ouder daarmee om? En veel beter nog, wat kan jij faciliteren in plaats van een Ipad, Iphone, TV of scherm?

Wat doe je als je kind overprikkeld is geraakt van school of van de dag en tegen jou gaat schreeuwen? Of zelfs slaan? Ga je dan je stem meer verheffen omdat ze niet meer wilt luisteren naar je? Of omdat ze gaat liegen, of zich niet ‘kunnen vervelen’? Je voelt je wanhopig en weet niet meer wat te doen?

“Het zien van mijn dochter, duiding faciliteren van haar binnenwereld naar buiten toe en haar behoeftes vervullen is slechts mijn taak. Haar ziel en levensinvulling als mens zijn geheel de hare.
In nederigheid teach ik dan ook.”

~ Marieke van Meijeren

Wat is Bewust Ouderschap?

Bewust ouderschap leert ons dat het steeds gaat om nieuwe momenten om te verbinden, keer op keer met ons kind en ‘ons eigen innerlijk kind’.

Bewust Ouderschap gaat over verbinden, nieuw naar (maatschappelijke) systemen te kijken en oplossingen te faciliteren die passen bij jouw kind, in plaats van je kind ergens in te drukken, zoals ‘de rest’. Bewust ouderschap leert ons, ons eigen heelheid en waardevolheid te voelen en actief uit te dragen. Zodat het innerlijk landschap van de ouder een prachtige bloeiende tuin is waar het kind veilig kan spelen en rijzen naar haar potentie.

Waarom meedoen?

Één van de zaken dat meestal volledig over het hoofd gezien wordt is dat kinderen de ultieme spiegel vormen van jouw Ego. Een kind is de ultieme trigger. Een kind wordt niet als ‘stout, slecht, adhd, hsp, niet luisterend naar jou, te gevoelig’ geboren. Een kind komt de wereld in. En laat jou zien, op haar gevoelige en bewuste manier, wat niet klopt in huis, op school, tussen jou en je partner enzovoorts.

Er bestaan duizenden opvoedboeken, trainingen en cursussen met verschillende optieken van wat het beste zou zijn voor een kind. Laat je ze huilen, blijven ze lang bij je in bed slapen, moet je straf geven, discipline aanleren etc. Deze driedelige online serie biedt jou de strategieën en tools voor het bewust opvoeden van kinderen met verhoogd bewustzijn in de leeftijd van 0 – 12 jaar.

Marieke van Meijeren is een jonge vrouw en blessed met een Multidimensionaal Bewustzijn. Ze zet deze elementen in met een hoog gevoel van integriteit, servicegerichtheid en puurheid. Als service voor de mensheid en om de weg naar De Nieuwe Wereld te laten zien. Mogelijk herken je haar o.a. van haar inzichtgevende en inspirerende korte verhalen “Lieve Leah”, die gaan over het ouderschap en opvoeding van haar eigen dochter met verhoogd bewustzijn.

Wat je leert in de driedelige serie:

Onze kinderen willen ons ontmoeten in onze essentie. Onze ziel. Ons hart. Onze aanwezigheid. En vragen daar continu om. Kan jij dan daar ook in faciliteren? Kan je emotioneel beschikbaar zijn en de veiligheid schenken dat je kind kan floreren en opbloeien in zichzelf. Dat ze met zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen de wereld in stappen, want ze kennen hun innerlijke landschap, mogen zijn wie zij zijn en durven te verbinden met anderen, omdat ze dat van huis uit mee hebben gekregen. Dat hetgeen wat zij voelen, het juiste is. Dat ze vertrouwen op hun wijsheid en dat dat hun graadmeter is in de wereld.

In de driedelige serie “Prikkelgevoelige Kinderen” leer je belangrijke strategieën en tools die jou ondersteunen bij het Bewuste Ouderschap en krijg je oplossingen die je direct kan gaan toepasse. Zo leer je van Marieke o.a. de 3 staps methode:

Stap 1: Verhoogd bewustzijn

Er gebeurt iets interns in het hoofd en lichaam van een kind wat voor jou momenteel niet begrijpbaar is. Leer hoe jij jouw bewustzijn verhoogt en met een nieuw perspectief gaat opvoeden. Je gaat uiteindelijk zien dat er altijd een diepere oorzaak is achter het gedrag van je kind.

Stap 2: Find the Root

Voor alle casussen en problemen ga je de diepere oorzaken duidelijk inzien en begrijpen. Hierdoor kan jij moeiteloos de juiste methode en tool toepassen op de situatie en er blijvende veranderingen in brengen.

Stap 2: Doorbreek de patronen en pas de oplossing toe

Leer hoe jij je kan verbinden met en wat je kan zeggen tegen je kind in verschillende situaties en leeftijd. Elke levensfase en situatie vraagt iets andere methodes en tools. In de driedelige serie gaat Marieke hier dieper op in en geeft ze jou oplossingen mee.

Les 1

Bewust
Ouderschap

Dinsdag 28 maart 2023 | 20:00 – 21:30 

Hoe kunnen we van een westerse kijk en leer van opvoeden, die gebaseerd is op hiërarchie, discipline, straf en disconnected zijn, bewegen naar een vorm die verbindend, geluk gevend en (spiritueel) groeiend zijn voor alle partijen in huis?
Je leert o.a.: wat bewust ouderschap inhoudt, je eigen plek innemen, de plek van je kind begrijpen, welke middelen en methodes helpen met verbinden en communiceren.

Les 2

Verhoogd Bewustzijn Kinderen

Dinsdag 4 april 2023 | 20:00 – 21:30 

De zin ‘Jouw kind is niet de Vijand’ is een trigger, maar heel veel mensen beleven het toch zo. Hoe ga je om met de gevoeligheid van je kind en wat zijn manieren van verbindend en intuïtief communiceren die de weg wijzen voor je kindje in de steeds groter wordende wereld?
Je leert o.a.: emotionele ontwikkeling van het kind fundamenteel neerzetten, spirituele plek van het kind in het gezin, welke middelen helpen bij tantrums, driftbuien en grote gevoelens.

Les 3

Remapping 
de Wereld

Dinsdag 11 april 2023 | 20:00 – 21:30 

Hoe kunnen we van ‘onbewuste’ eigen verwachtingen, labels en systemen loskomen en ons kind laten rijzen in haar unieke ziel en plek als mens op aarde. Welke elementen voor welke leeftijden passen daar niet goed bij, zoals de telefoon, social media, speelgoed, TV etc?
Je leert o.a.: wat een kind intrinsiek wilt en verlangt, wat het mentale vermogen is bij het kind per leeftijd, dat het steeds om ‘momentopnames’ gaat en hoe jij daarmee met de juiste tools omgaat

Dit is wat je krijgt:

Toegang tot de live online classes van 1,5 uur op 28 maart, 4 april en 11 april

Kind en ouder meditaties en transcendente reis om samen met je kindje te volgen

Breng je persoonlijke casus/vraag in tijdens de live om antwoord van Marieke te krijgen

Praktische en gestructureerde methodes, tools en oplossingen waar je direct moeiteloos mee kan werken

Full Serie
Beste Keuze

Betaal in één keer

€ 139,-

Betaal de serie in 3 termijnen

€ 47,50

Prijs per termijn. Totaal inclusief administratiekosten is €142,50

Dit zit bij de volledige serie inbegrepen:

3 Live Online Sessies

Je ontvangt toegang tot alle 3 live online sessies met Marieke van Meijeren, waarbij zij jou direct leert over bewust ouderschap, verhoogd bewustzijn kinderen en remapping de wereld.

Praktische methodes en tools

Marieke deelt tijdens de live sessies handige en bruikbare methodes, tools en oplossingen die jij in je eigen situaties kan toepassen en directe resultaten van kan krijgen.

Live coaching mogelijkheid

Tijdens de live sessies is het mogelijk om je persoonlijke casus/vraag in te brengen tijdens de live Q&A, waarbij Marieke ‘aan’ gaat en jou antwoord er op geeft. Elke live deelnemer maakt kans om gekozen te worden. Uit ervaring weten wij dat de live Q&A’s voor iedereen waardevolle en verhelderende inzichten bevatten.

Voor altijd toegang

De video lessen, oefeningen, inzichten en reizen blijven voor altijd voor je beschikbaar om terug te kijken. Zo kan je in elke levensfase van jezelf en je kind weer nieuwe inzichten opdoen.

Kinder Meditaties en Transcendente Reis

Bij de volledige serie ontvang je twee exclusieve begeleide Meditaties en 1 Transcendente Reis voor je kindje, of om samen met je kindje te volgen. Opgenomen door Marieke van Meijeren.

  • De Regenboog glijbaan – Kind Ontspannings meditatie van 5 minuten
  • De Gouden schommel – Ouder & Kind meditatie van 10 minuten
  • De Toverkist – Transcendente Reis voor Kind van 15 minuten
{

Je wordt uitgenodigd om terug te gaan naar je eigen essentie, je verhoogd bewustzijn omdat je op die manier ‘echt’ verbinding legt met je kind.

Wees het voorbeeld van je emoties dragen en laten zien
Wees het voorbeeld van de relatie weer herstellen
Wees het voorbeeld van creativiteit, avontuur en je eigen nieuwsgierigheid naar jezelf en de wereld.
Wees het voorbeeld van willen leren, omdat je wilt groeien
Wees het voorbeeld van echtheid, want daarin maken we authentiek contact.

Meld je direct aan

Toegang tot de live online classes van 1,5 uur op 21 maart, 28 maart en 4 april

Kind en ouder meditaties en transcendente reis om samen met je kindje te volgen

Breng je persoonlijke casus/vraag in tijdens de live om antwoord van Marieke te krijgen

Praktische en gestructureerde methodes, tools en oplossingen waar je direct moeiteloos mee kan werken

Full Serie
Beste Keuze

Betaal in één keer

€ 139,-

Betaal de serie in 3 termijnen

€ 47,50

Prijs per termijn. Totaal inclusief administratiekosten is €142,50

Of probeer een van de lessen uit de serie:

En ontvang de investering van een live sessie terug bij aankoop van de volledige serie.

Veelgestelde vragen

Is dit alleen voor ouders?

Zeker niet! Deze driedelige serie is voor iedereen die er interesse in heeft. Of je al kinderen hebt, in verwachting bent, of nog niet weet of je kinderen wilt. Je kan een biologische/adoptie/pleeg ouder, familielid, opvoeder, begeleider, docent etc. zijn. Iedereen die interesse heeft in hoe we de nieuwe generatie opvoeden en vol vertrouwen laten opgroeien is welkom.

Wat als ik er niet live bij kan zijn?

Geen zorgen; je ontvangt voor altijd toegang tot de video lessen en transcendente reizen met de volledige serie. Zo kan je het bekijken wanneer en hoe vaak je het wilt, in elke levensfase van jou en je kindje.

Wanneer en waar zijn de live online sessies?

Je ontvangt via je mail een toegangslink om aan te sluiten bij de live stream. De data en tijden van de lessen zijn als volgt:

Les 1: dinsdag 28 maart 20:00 – 21:30 uur

Les 2: dinsdag 4 maart 20:00 – 21:30 uur

Les 3: dinsdag 11 april 20:00 – 21:30 uur

Kan ik vragen stellen tijdens de sessies?

Ja, tijdens de live sessies zijn er Q&A mogelijkheden, waarbij jij je persoonlijke vraag/casus kan inbrengen waar Marieke ‘aan’ op gaat om antwoord op te geven.

Moet ik alle 3 de sessies volgen?

Niks moet! Je kan zelf kiezen of je alle 3 sessies volgt. Met de serie krijg je toegang tot alle drie sessies, waardoor je ook kan kiezen om ze later terug te kijken. Ook is het mogelijk om de sessies los te boeken als live class. Klik HIER om deze optie te kiezen.

Wat als ik wil annuleren?

Dat zouden we ontzettend jammer vinden! Je kan hier alles vinden over ons restitutie- en annuleringsbeleid: https://debewustzijnschool.nl/algemene-voorwaarden/. We geven geen geld terug voor verandering van gedachten.

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!