Selecteer een pagina

11.04.2018 | Online School

Ontdek de positiviteit in jouw hooggevoeligheid

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Ontdek de positiviteit in jouw hooggevoeligheid” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8367″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Je hebt ontdekt dat je hooggevoelig bent, wat nu? Je bent moe en futloos na alledaagse prikkels in het leven, je werk en met vrienden. Lees dan snel verder, want ik kan jou helpen!
In mijn coaching ga ik jou leren hoe jij je hooggevoeligheid als positief kan leren ervaren en het je energie gaat GEVEN, in plaats van dat het jou energie kost.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Na een reeks tegenslagen die ik heb meegemaakt. Heb ik ontdekt dat je ook uit elke tegenslag een les kan halen, het leven is er altijd VOOR jou. Zo heb Ik ontdekt dat wij allen een kracht hebben om positiviteit uit bepaalde levenservaringen, of situatie en dus ook uit onze hooggevoeligheid kunnen halen. Ik heb ontdekt dat wij zelf de slingers in het leven mogen ophangen, dat pijn onvermijdelijk is en zelfs bijdraagt aan geluk in het leven.

Dit wil ik nu ook aan jou meegeven! Ik laat in deze coachingsessies zien hoe jij je hooggevoeligheid in het dagelijks leven als kracht kunt inzetten. Ik geef in mijn coachingsessies handvatten en tools om hiermee te leren omgaan, zodat jij net als ik dit als jouw ware kracht ervaart.

Wat ga je precies leren in deze coachingsessies?

  • Leer jouw prikkels erkennen en verwerken. Wordt bewust van de binnen- en  buitenwereld. Dat waar jij jouw focus op hebt liggen, groeit. Dus wanneer jij je aandacht legt op jouw binnenwereld, ga jij met een nieuwe insteek prikkels verwerken en houd jij energie over.
  • Wie of wat is Mister mind + praktische oefening. In deze oefening ga ik jou leren om bewust te worden wat wij denken. Wij denken de hele dag maar door, maar zijn wij ons bewust van die gedachten?
  • Effectieve communicatie. Je leert dit aan de hand van praktische oefeningen om vanuit je IK te praten en hoe jij kan reageren zonder je aangevallen te voelen.
  • Hoe kom je er achter of je verstand en ratio met je communiceert of je gevoel? Aan de hand van praktische oefeningen leer je hoe je kunt erkennen wanneer jouw hoofd met je praat, of het stemmetje vanuit jouw onderbuik gevoel.

Praktische informatie

De coachingsessie is een traject van 9 consulten die om de 2 a 3 weken gegeven wordt.

 

Online en of telefonische coaching

Ik geef naast deze sessies ook online coaching of telefonisch. Mocht jij verderop wonen, maar wi je toch hulp bij jou vragen? Dan is dit de ideale oplossing. Je kunt bij mij zowel 30 of 60 minuten spreken.

Voor meer info kijk op www.coachingveerkracht.com

Of mail naar info@coachingveerkracht.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!