Selecteer een pagina

VIDEO: Hoe vind jij jouw passie en missie door Wiggert Meerman

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”VIDEO” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”15px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Wat houdt jou tegen om vanuit jouw Passie te leven – Door Wiggert Meerman” font_container=”tag:h3|text_align:center” google_fonts=”font_family:Lato%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_empty_space height=”15px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”8197″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]Wiggert Meerman deelt zijn wijsheid met jou hoe het nu eigenlijk zit met die woorden: passie en missie, de grootse woorden die zo overweldigend zijn, dat je soms niet weet waar je moet beginnen. Wiggert helpt jou de eerste stap te zetten..

Op donderdag 26 april geeft Wiggert Meerman een lezing in de Bewustzijn School over Persoonlijk Leiderschap waarin hij jou gaat helpen in het vinden van jouw passie (ook als je nog geen idee hebt wat dat zou moeten zijn) en het vinden van jouw missie in dit leven. Daarnaast deelt hij wijsheden vanuit de jungle en vanuit zijn 100+ interviews die hij deed met bekende en onbekende, grote en minder grote, maar allemaal unieke persoonlijkheden die hij sprak voor de succesvolle podcast van Eindbazen.

Wil jij aanwezig zijn?
Koop dan nu JOUW ticket

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/3GLqX-9v9ek” align=”center”][vc_empty_space height=”40px”][vc_empty_space height=”40px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Een avond gevuld met persoonlijk leiderschap, wilde indianenverhalen en praktische tools waarmee je zelf aan de slag kunt. Doelen stellen kan iedereen. Maar voordat je deze behalen heb je een stevig fundament nodig. Wie ben je? Wat wil ik? Hoe ziet dat eruit? En waarom wil ik dit? Aan het eind van deze avond weet je wat je als moderne krijger moet doen om staande te blijven in deze hedendaagse jungle.

Deze lezing is voor
  • Zij die de volgende stap willen maken
  • Zij die nog niet weten wat hun missie of passie is
  • Zij die voelen dat “iets” ze tegenhoudt
  • Zij die wel willen, maar niet weten hoe
  • Zij die het lastig vindt om keuzes te maken

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!