Selecteer een pagina

29.07.2017 | Online School

Oprichtster Marieke van Meijeren: zó vind je je roeping

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Oprichtster Marieke: zó vind je je roeping” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6391″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Oprichtster Marieke van Meijeren helpt in deze blog met het vinden van je roeping. Ze Legt uit wat het precies is en geeft advies hoe jij deze kan vinden. Wil je meer verdieping in het vinden van jouw passie? Dan is misschien het 8- weekse Premium Program; Meesterschap in Zelfvertrouwen iets voor jou, kijk hier voor meer informatie. 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Je roeping vinden

‘De meest voorkomende vraag die ik dagelijks beantwoord is: Hoe vind je je roeping? Laten we eerst stil staan bij het woord roeping. Wat is dat? Hoe voelt dat? En hoe werkt dat dan? Je roeping heeft alles – en toch ook weer niks – met jou te maken. Je roeping heb je ontvangen in je Mind, Body and Spirit vanaf het moment dat je geboren wordt. Door de ruis van alle dag, de ruis van je mind en de dingen die je mee maakt in je leven, raak je weg bij je roeping. Je hoort en ziet het simpelweg niet meer. Je bent het contact verloren.

Moeiteloze flow

Het grootste besef in mijn eigen verhaal is geweest, dat ik zelf het instrument ben waar mijn roeping door heen stroomt. Als je die staat van Zijn hebt hervonden, flowt je leven moeiteloos. Ineens word je je nóg meer bewust van de tekens die jou het vertrouwen geven dat je ‘gedragen’ wordt. Waarom? Om datgene tot uiting te brengen hier op de aarde waar je voor bestemd bent. Wie weet krijg je een visioen te zien. Of je wordt in de nacht wakker met een helder ‘AHA’ moment. En eigenlijk snap je niet waar het vandaan komt. Het komt niet uit je mind maar uit een andere bron. Je begint te voelen dat het altijd binnenin al aanwezig was. Dat gevoel is wat jij bent. En hoe meer jij JA zegt tegen je roeping, hoe meer gemak erbij komt kijken. Je roeping is in elk geval iets dat je niet bedenkt met de mind of in een brainstorm sessie. Het leeft je.

Toeval bestaat niet

De dingen die je normaal gesproken deed in je dagelijkse leven vloeien organisch af. Mits ze niet meer passen bij je roeping. In eerste instantie ontmoet je ‘toevalligerwijs’ steeds mensen die je ondersteunen, inspireren en helpen om je roeping daadwerkelijk te manifesteren. Er is geen toeval. Dat bestaat niet. Als wij onze perceptie zouden ombuigen naar de grootsheid van het bestaan, zul je zien dat jouw leven prachtig samenhangt met het grote geheel. Dan heeft toeval een magisch dragende functie waar jij de handleiding haarfijn van begrijpt. Toeval is dan geen toeval meer maar een wonder.

Behoud een open hart

Op de golven deinen van tegenslag maar ook het vieren dat je ‘iets’ behaald hebt met het concretiseren van je roeping zijn key. Key om je zicht te behouden en te versterken. Alles om te zorgen dat jij met een open hart kan blijven zeggen: Ik weet waar deze roeping heen moet. Ik blijf staan en sta voor mijn roeping. Wat je in die staat uitdraagt is krachtig en geaard. Beter beken als wonderbaarlijk geluk’.

De Bewustzijn School is er om met jou te werken aan jouw droom, je bent enorm welkom!

In Liefde,

~Marieke van Meijeren~

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Related Posts
You may like this: Zit ik op het goede pad?

Premium Program
Iedere acht weken start het Premium Program: Meesterschap in Zelfvertrouwen. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, geef je nu op!

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!