Selecteer een pagina

3.05.2016 | Online School

Oprichtster Marieke: vertrouwen in je Grote Zelf

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Oprichtster Marieke: vertrouwen in je Grote Zelf” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1955″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Heb vertrouwen in jezelf, leer de wereld te betreden met al jouw krachten en talenten. Oprichtster Marieke vertelt deze week hoe zij vertrouwen kreeg in haar grotere zelf.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]

Ik werd vroeg in de ochtend wakker en liep stilletjes naar beneden om niemand wakker te maken. De 4e, 5een 6e trap tree kraken als ik mijn gewicht niet goed verdeel. Het werd geruisloos net als bamboe ruisend in de wind. Zachtjes, soft en sereen. Een geluid dat stil aanvoelt. Ik voel mij stil in de ochtend, zittend in de leegte van de woonkamer. Blijf vertrouwen. 

Als 16-jarig meisje heb eigenlijk geen idee wat het leven verder voor mij in petto heeft. Ik ben net een paar maanden weer thuis na mijn tijd in het ziekenhuis. Rustig loop en deins ik wat heen, en weer en voel mijn voeten rustig de grond raken. Lange tijd heb ik ‘niet echt gelopen’ dat ging niet, dat mocht niet. Nu weer wel. Lopen. Lopen en bewegend in de woonkamer en toen, toen kwam het weer. Het was niet een ‘het’. Eerst kwam er een stem. Later kreeg ik er beeld bij. Ik heb ‘hem’ ontmoet in het ziekenhuis op de intensive care. Hij zat altijd naast mijn bed. Was er altijd. En toen verdween hij zo in het niets. Ondertussen had hij mij zoveel lessen geleerd. Leven, ademhalen, het lichaam helen, vertrouwen, stilte, non fysiek en fysiek, helder kijken en voelen en ga zo maar door. Alles wat het leven beslaat.

IMG_6949

Golven naar grotere hoogte

Hij stond bij de achterdeur die naar de tuin leidde. Rustig en stil. Net als ik. Hij sprak niet. Hij keek met zijn kleine ronde brilletje op zijn neus, oude gezicht en witte haren. Hij wandelde mijn kant op en ging op de bank zitten. Hij wees naast zich en ik deed hetzelfde. Hij zei: ‘Marieke, je blik wordt dieper, helder en breder. Je lichaam wordt lichter en je Mind gaat je meer in stilte dragen. De reis die je met jezelf hebt meegemaakt zal jouw alles geven voor later. Later als je ouder bent word het tijd dat je gaat scheppen en spreken. Voor de mens in jouw eigen taal. De authentieke ‘oude wijze stem’ die door je heen zal klanken, daar hoef je niks voor te doen dan alleen vertrouwen te hebben in de liefde. In je immense Grote kracht. Dat je woord en je daden gaan golven naar Hogere Hoogtes in de wereld’. Ik luisterde en ervoer iets in mijn lichaam wat aanvoelde alsof het licht gaf. Een bouwlamp die in één keer op 10.0000 volt komt te staan. Verwarmend en vol vertrouwen. Ik knikte naar hem.

Aanwezigheid van het iets

Even draaide ik me weg om mijn thee te pakken. Vervolgens merkte ik dat hij alweer gevlogen was met het ochtendlicht van de zon. Ik nam een slokje thee. Om daarna naar mijn lichaam te kijken en te beseffen dat er ‘iets’ in en om mij aanwezig is. Iets wat veel groter is dan mijn lichaam en ik. Sinds een lange tijd kreeg ik een glimlach om mij mond en zei dan ook vol goede moed: Ik ben er klaar voor, Show me what you got!

Coachingsgesprek met Marieke

Marieke kan jou inspireren en begeleiden in jouw persoonlijke en/of professionele reis. Samen met haar kan jij kijken waar jouw behoeften en wensen op dit moment liggen. Plan nu een coachingsgesprek in door te mailen naar info@debewustzijnschool.nl.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

De Bewustzijn School is een rustige plek midden in de Pijp in Amsterdam waar je lessen kunt volgen op het gebied van Body, Mind en Spirit.  Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar er ongedwongen gecreëerd wordt. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.

Marieke geeft op donderdag (18.30 – 20.15 uur) haar les ‘Creatieve Bewustwording’ en is er voor jou met coachingsgesprekken. Interesse: info@debewustzijnschool.nl. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!