Selecteer een pagina

7.06.2016 | Online School

Oprichtster Marieke: Lieve Spirit, waar heb jij verstopt gezeten?

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Oprichtster Marieke: Lieve Spirit, waar heb jij verstopt gezeten?” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2222″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Het kwijt raken van het contact met je ziel of spirit en dit vervolgens hervinden. Oprichtster Marieke deelt haar eigen ervaring. Haar beste advies? Wees stil! 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]

Lieve spirit, waar heb jij verstopt gezeten?

Wakker worden in de vroege ochtend door het luid zingen van een merel. Mijn ogen gaan niet open. Ik open mijn ogen pas als ik alles gehoord, gezien en ‘gedownload’ heb.

Je lichaam shapen

Het lichaam kan je shapen zoals je dat wenst. Vanuit het hogere punt bekeken zijn wij allemaal energie. En energie kan je vormen. Energie kan je zetten zoals jij dat wenst. Ik wens de stilte. De stilte in mijzelf. Mijn hart voelen pompen achter mijn ribben. Mijn adem voelen glijden door mijn longen heen, zo naar mijn buik in elk moment. Maar ook gezondheid. Gezond en sterk zijn. Een beslissing daar in nemen vanuit je Mind en deze ook echt voelen. Stel je eens voor hoe het is om een optimaal gezond lichaam te hebben? Dat begint wederom bij shapen, downloaden of hoe je het ook wilt noemen. Designen zou ook een mooie benaming kunnen zijn.

Gevoel vraagt ruimte

Gevoel, hoe zit het dan daarmee? Gevoel gaat niet enkel over de manier van shapen maar over het geven van ruimte. Ruimte geven aan de golf die je vanuit je hart voelt komen. Stromend naar wellicht je ogen. Je ogen die waterig worden en je keel die samentrekt. Dan zeg je volmondig: kom maar! Show me what you gotWant dan kan de golf er doorheen. Door jou. Zet het niet vast. Vecht er niet tegen en hou je niet meer groot.

Accepteer kwetsbaarheid

We hebben niet geleerd om onze kwetsbaarheid te tonen. Te tonen aan de wereld dat je jezelf even zo gewoon kan voelen. Door die acceptatie gaat je rug recht staan. Je schouders vallen naar achteren en zeg je met een open en liefdevolle blik: I AM ready. Ready for this day. Ready for myself. Ready to be.

Match Mind & Body

Als je vanuit de energie alles matchend hebt met Mind en Body, begint de magie pas. Dan staat en kijkt er iets anders door je ogen heen. Dan voelt iets anders zich door jouw lichaam heen. Dan raakt iets anders die zee aan. Dan kust iemand anders in jou de geliefde die voor je staat. Dan ademt er iets door je heen waarvan je wist… Jij, of Wat je dan ook bent, naar jou heb ik gezocht.

Die ‘Wat’ noemen we in taal Spirit. Je Spirit belichaamt je lichaam en niet andersom. 

Shape to the max!

Dus download, design en shape die gehele handel van jezelf bij elkaar. Want dat is wat je bent. Machtig en krachtig voorbij de kleine problematische drama Mind. En dan… wees stil. Heel stil. Want dan zie je, voel je, hoor je het komen. Je Spirit.

Coachingsgesprek met Marieke

Marieke kan jou inspireren en begeleiden in jouw persoonlijke en/of professionele reis. Samen met haar kan jij kijken waar jouw behoeften en wensen op dit moment liggen. Plan nu een coachingsgesprek in door te mailen naar info@debewustzijnschool.nl. Nog een andere tip. De Bewustzijn School organiseert van 27 tot 30 augustus hun eerste Summer Retreat. Hier vind je meer info: debewustzijnschool.nl/summerretreat[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

De Bewustzijn School is een rustige plek midden in de Pijp in Amsterdam waar je lessen kunt volgen op het gebied van Body, Mind en Spirit.  Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar er ongedwongen gecreëerd wordt. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.

Marieke geeft op donderdag (18.30 – 20.15 uur) haar les ‘Creatieve Bewustwording’ en is er voor jou met coachingsgesprekken. Interesse: info@debewustzijnschool.nl. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!