Selecteer een pagina

15.11.2021 | Mind Matters

De Onzichtbare Kracht van jouw Voorouders

Ben je joods? Ben je Frans? Ben je Marokkaans? Ben je….???
Alles behalve Nederlands.
Althans.
Zo ziet mijn verpakking eruit.
Niet Nederlands.
Maar toch ben ik het. En ben ik het niet.

Ik liep een keer door de hal heen bij mijn tante die aan de muur onze stamboom aan het maken was. Helemaal terug naar 14e eeuw. En daar in het midden van een hooiberg, omringd door een groep mensen, stond een vrouw met een witte, kanten blouse met opstaande kraag. Haar haar droeg ze opgestoken. En het leek wel alsof ik in mijn eigen gezicht keek. Volle lippen en die bouw van het gezicht. Een en al herkenning. Zij was een Franse.

Vaak kan iets uit het ontastbare generaties overslaan en tot uiting komen in het nu. in deze tijd. Waarom?

Waarom heb je spirituele gaven? Waarom kan je jezelf niet verwezenlijken in dit leven? Waarom ben je bang voor vuur? Waarom voel je je thuis in een bepaald gebied in een ander land? Al deze blokkades zijn lessen die zijn opgeslagen in je energieveld en dienen getransformeerd te worden naar goud. Naar datgene wat jij in wezen bent. Wellicht dat je het in je voorgaande levens niet het tij hebt weten te keren en vraagt deze tijd en dit nieuwe leven het wederom van jou.

Hoe verwezenlijk jij jezelf? Hoe kan je stevig in jezelf staan en vooral een nieuw leven schrijven, zonder de bagage van alle levens terug? Wat draagt bij aan je lot? En wat stagneert je lot?

Door bewust verantwoordelijkheid te nemen om dieper in jezelf te kunnen en willen zien. Kan je het tij keren. Omdat je daarmee een GO geeft aan je hart, waar alle lijnen in samenkomen. Doordat je lijnen gaat zien, beleven of voelen kan je de lijnen loslaten. Bewustzijn laat los. Dat is de transformerende energie die je actief wilt inzetten. Je karma gaat omhoog, je eigen natuurlijk en vooral oorspronkelijke energie veld gaat naar zijn eigen frequentie niveau bewegen en zo kunnen er nieuwe aspecten in je leven naar je toestromen. In gemak.

‘Life is always working out for you’

A.s. woensdag 24 november ga ik live met de speciale familiesystemen online les: De Voorouders. Daarin duiken we dieper in op dit onderwerp en behandelen we ook real life cassussen. Daarnaast neem ik je mee op een bijzondere transcendente reis ‘De voorouderlijke lijnen Liefdevol loslaten’. Zodat jij volledig in jouw eigen, unieke kracht komt te staan. Doe je mee? Tickets vind je HIER.

In liefde,
Marieke van Meijeren

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!