Selecteer een pagina

Apr

04.04.2023 | Live Online Class

Les 3 Remapping de Wereld - Prikkelgevoelige Kinderen

Hoe kunnen we van ‘onbewuste’ eigen verwachtingen, labels en systemen loskomen en ons kind laten rijzen in haar unieke ziel en plek als mens op aarde. Welke elementen voor welke leeftijden passen daar niet goed bij, zoals de telefoon, social media, speelgoed, TV etc?

Je leert o.a.: wat een kind intrinsiek wilt en verlangt, wat het mentale vermogen is bij het kind per leeftijd, dat het steeds om ‘momentopnames’ gaat en hoe jij daarmee met de juiste tools omgaat.

Deze les is onderdeel van de driedelige serie "Prikkelgevoelige Kinderen"

04.04.2023 | Live Online Class | 20:00- 21:30

€49.-

Mar

28.03.2023 | Live Online Class

Les 2 Verhoogd Bewustzijn Kinderen - Prikkelgevoelige Kinderen

De zin ‘Jouw kind is niet de Vijand’ is een trigger, maar heel veel mensen beleven het toch zo. Hoe ga je om met de gevoeligheid van je kind en wat zijn manieren van verbindend en intuïtief communiceren die de weg wijzen voor je kindje in de steeds groter wordende wereld?

Je leert o.a.: emotionele ontwikkeling van het kind fundamenteel neerzetten, spirituele plek van het kind in het gezin, welke middelen helpen bij tantrums, driftbuien en grote gevoelens.

Deze les is onderdeel van de driedelige serie "Prikkelgevoelige Kinderen".

28.03.2023 | Live Online Class | 20:00- 21:30

€49.-

21.03.2023 | Live Online Class

Les 1 Bewust Ouderschap - Prikkelgevoelige Kinderen

Hoe kunnen we van een westerse kijk en leer van opvoeden, die gebaseerd is op hiërarchie, discipline, straf en disconnected zijn, bewegen naar een vorm die verbindend, geluk gevend en (spiritueel) groeiend zijn voor alle partijen in huis?

Je leert o.a.: wat bewust ouderschap inhoudt, je eigen plek innemen, de plek van je kind begrijpen, welke middelen en methodes helpen met verbinden en communiceren.

21.03.2023 | Live Online Class | 20:00- 21:30

€49.-

Don't forget to check out our favorite classes

Handpicked by our lightrider

1.

07.03.2023 | Favorite Class

Volle Maan Maagd 7 maart - online live class

De lente is in aantocht en langzaamaan ontwaakt alles uit zijn winterslaap. De narcissen, sneeuwklokjes en krokussen heten ons welkom, terwijl zo nu en dan er nog wat sneeuw op de daken valt. De natuur en wijzelf bereiden ons voor om de buitenwereld weer in te treden.

Het is tijd om ruimte te maken voor nieuw leven en te herrijzen uit de diepte van de winter. Sinds jaar en dag houden we rond deze tijd een lenteschoonmaak, mens en natuur gezamenlijk. En niet alleen onze woningen mogen een schoonmaak krijgen, ook ons binnenwereld gaat daarin mee.

De volle maan staat daarmee in het perfecte teken voor een innerlijke lenteschoonmaak, namelijk het teken Maagd. Daarmee ontvangen we de energie van het praktische, grondende en zorgvuldige energie van maagd, prachtig in lijn met de energie van de natuur die verder wilt ontkiemen. Jij mag net als het bloeien van de prachtige en stralende planten en bloemen je eerst van het jasje van de zaad ontdoen.

Deze volle maan in maagd is dé Lenteschoonmaak voor je Body, Mind en Soul. Bereid je voor op de Lente door ruimte vrij te maken in jezelf voor het nieuwe tijdens deze volle maan online class op 7 maart!

De class bestaat uit 3 delen, namelijk:

  • Free Flowing Talk, waarin Marieke 'aan' gaat op de collectieve energie en laat doorkomen wat er op dat moment mag doorkomen. Er zit altijd iets voor iedereen in
  • Q&A, Marieke beantwoordt de vragen die inspelen op de energie van de groep en waar iedereen wat aan heeft.
  • Transcendente Reis, Hierin werk je in het theta bewustzijnsniveau. Je frequentie wordt aangepast naar een andere energie en dimensie en je ervaart weer dat jij een Multidimensionale wezen bent met een Kosmisch Bewustzijn. Elke transcendente reis is anders. Het is een natuurlijke aardse- en universele ervaring die iedereen kan.

Deze online class is voor iedereen die een diepere verbinding wilt maken met zijn/haar Ziel en een leven wilt leiden vanuit Ziel. Met je intuïtie als je wijsheidsgids, je Hart als zender en ontvanger om te voelen wat juist is en bij je past en je mind die begrijpt en je in beweging zet om daar naar te leven. Naar jouw wonderlijke leven.

07.03.2023 | Favorite Class | 20:00- 21:30

€13.-

2.

20.02.2023 | Favorite Class

Nieuwe Maan in Vissen 20 februari - online live class

Sinds de oudheid beschouwen we de nieuwe maan als een heilige periode voor een nieuw begin, het zetten van intenties en het versterken van onze verhoogde intuïtieve vermogens. Energetisch werkt het als een opening, omdat een nieuwe maan nog niet zichtbaar is en ons herinnert aan onze eindeloze potentie tot voltooiing van onze dromen.

Op maandag 20 februari ontvangen we een nieuwe maan in het teken vissen. Vissen is een dromerig, creatief en intuïtief teken dat wanneer zij verbonden is en eenheid ervaart in zichzelf moeiteloos kan meestromen met het leven mee. Creëren is dan ook een tweede natuur voor dit teken en daar mag je volop gebruik van maken met deze nieuwe maan.

Symbolisch gezien is het teken vissen twee vissen die tegengestelde richtingen bewegen, maar samen een cirkel vormen: de yin en yang. Doordat ze in een cirkel verschillende richtingen zwemmen bekijken ze de wereld vanuit een ander perspectief, maar komen beide altijd op hetzelfde punt uit. Een mooie symboliek van eenheid en individualiteit dat hand in hand met elkaar gaat.

Het is een prachtige energie die je goed kan gebruiken om vanuit jouw unieke plek te verbinden met de eenheid en het goddelijke om intenties te zetten.

Voor het eerst in meer dan een jaar(!) geeft Lightrider Marieke van Meijeren een online live class tijdens de nieuwe maan, waarbij zij 'aan' gaat op de collectieve energie om dat door te laten komen wat voor jou bestemd is. Helderheid, rust, heling, een ander perspectief: alles kan in het moment aan bod komen, waardoor jij je bewustzijn expandeert en een wonderlijk leven voor jezelf kan creëren.

De online live class bestaat uit 3 delen waar we samen doorheen gaan:

  • Free Flowing Talk, waarin Marieke 'aan' gaat op de collectieve energie en laat doorkomen wat er op dat moment mag doorkomen. Er zit altijd iets in voor iedereen in.
  • Live Q&A,een moment om je persoonlijke vraag in te brengen naar aanleiding van de talk, Marieke beantwoordt de vragen die inspelen op de energie van de groep en waar iedereen wat aan heeft.
  • Transcendente Reis, Hierin werk je in het theta bewustzijnsniveau. Je frequentie wordt aangepast naar een andere energie en dimensie en je ervaart weer dat jij een Multidimensionale wezen bent met een Kosmisch Bewustzijn, iedereen kan dit. Het is een Aardse en Universele ervaring.

Je ontvangt met de normale ticket toegang tot de replay van 48u na de live class. Wil je eindeloos de les kunnen volgen en de transcendente reis doen? Kies dan de infinite access voor +6 euro.

Deze les is voor iedereen die een diepe verbinding wilt met zijn/haar ziel, belemmeringen en blokkades wilt doorbreken en alle componenten van zichzelf in één lijn wilt brengen voor een voldoeninggevend leven. Doe vooral ook mee en ervaar wat de energie deze periode jou brengt.

20.02.2023 | Favorite Class | 20:00- 21:30

€13.-

3.

13.02.2023 | Masterclass

Special Valentijn Masterclass: Heilige Relaties met Marieke en Wiggert

We worden gevoed met het idee dat liefdesrelaties speciaal horen te zijn en veel teweeg brengen in ons binnenwereld. Denk maar aan verhalen als Romeo en Julia, ‘Twin Flames’ en ‘De Ware’. Verhalen over aantrekken en afstoten, wel samen en dan niet en gevoelens die alle kanten uitschieten.

Terwijl de Liefde zelf heilig, vrij en open is.

De Liefde gaat niet over drama, frictie en trekt ook niet je gevoel alle kanten uit. De Liefde is een gevoel van nederigheid, verstilling en diep vertrouwen.

En wanneer jij je liefdesrelatie vanuit dit stuk benaderd, ervaar je een heel andere soort relatie.

Dan spreken we van een Heilige Relatie, waarin je met je partner(s) gelijkwaardig samen in verbinding staat en een geheel nieuwe verdieping vindt in je relatie. Een relatie dat is gebouwd op 2 personen die de intentie hebben om naar binnen te keren en te kijken.

Marieke van Meijeren en haar partner Wiggert Meerman gaan op 13 februari samen live met een special valentijn masterclass ‘Heilige Relaties’ waarin zij samen aan gaan over onderwerpen als het verschil tussen speciale relaties en heilige relaties, Samenzijn en Verbinding. Een heilige relatie is voor hun opgebouwd uit de groene vlaggen in een relatie:

1) Jullie beide begrijpen dat je emotionele geschiedenis impact heeft op hoe jullie verschijnen in de relatie

2) Jullie kunnen beide jullie emoties omarmen en je kan je reacties reguleren

3) Dat er geen verwachtingen zijn dat je elke dag gelukkig en blij bent

Of je nu in een relatie zit, er net uit komt of ‘op zoek’ bent naar een partner, tijdens deze special valentijn masterclass met Marieke en Wiggert zal je nieuwe inzichten en inspiratie opdoen over wat het inhoudt om je te verbinden met een liefdespartner en een Heilige Relatie te creëren.

Kan je er niet live bij zijn? Of wil je de Masterclass terugkijken? Goed nieuws: je blijft voor altijd toegang behouden tot deze special masterclass met je ticket!

13.02.2023 | Masterclass | 20:00- 21:30

€15.-

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!