Nov

27.11.2023 | Live Online Class

Volle Maan in Tweelingen - Live Online Class 27 november

Dit is de laatste Live Volle Maan Online Class van dit jaar!

Het einde van het jaar hebben we bijna bereikt en deze Volle Maan herinnert ons er aan dat het nu echt tijd wordt om ons te ontdoen van de 'zwaarte' en ruimte te maken voor het nieuwe jaar en een meer verhoogd bewustzijn.

Wat wil je nog zuiveren of helen in je systeem? In je mind, in je lichaam en je ziel? Wat laat je achter je wat te zwaar en belastend is geworden?

Deze maan is het perfecte moment om begin te maken met het opruimen van de dense en zware energie die je zowel in jezelf ervaart, als in het collectief op het moment.

Een van de beste manieren om los te laten en ruimte te maken is door jezelf in een staat van verhoogd bewustzijn te brengen. TR (Transcendente Reizen) is dé techniek daar voor. We kunnen namelijk zaken niet oplossen vanuit een zelfde bewustzijnsniveau.

Zoals Einstein zei: "You cannot solve a problem with the same mind that created it."

Met TR (Transcendent Reizen) transcendeer je. Transcenderen, ofwel ‘Transcendentie’ betekent ‘overstijgen’ of ‘klimmen’. De ervaring van TR gaat over het uitstijgen boven de dagelijkse realiteit, zodat je een hogere werkelijkheid ervaart.

In combinatie met de Volle Maan heb je een prachtige energie om mee te werken, om versneld in deze bewustzijnsstaat te komen én gebruik te maken van de thema's van deze Volle Maan.

Mis deze laatste online live class niet en sluit ook aan, zowel voor jezelf als het collectief. Door samen ons bewustzijnsniveau te verhogen creëren we een ripple effect, waarmee we anderen ook inspireren.

Tijdens deze volle maan op 27 november gaat Marieke van Meijeren live met een online les (de laatste van dit jaar!), waarin zij jou leert hoe je met deze energie werkt. De live class bestaat uit 3 delen:

  • Free Flowing Talk, waarin Marieke 'aan' gaat op de collectieve energie en laat doorkomen wat er op dat moment mag doorkomen. Er zit altijd iets in voor iedereen in.
  • Live Q&A,een moment om je persoonlijke vraag in te brengen naar aanleiding van de talk, Marieke beantwoordt de vragen die inspelen op de energie van de groep en waar iedereen wat aan heeft.
  • Transcendente Reis, Hierin werk je in een verhoogd bewustzijnsniveau. Je frequentie wordt aangepast naar een andere energie en dimensie en je ervaart weer dat jij een Multidimensionale wezen bent met een Kosmisch Bewustzijn. Het is een Aardse en Universele ervaring.

Met je ticket kan je de les terugkijken hoe vaak en wanneer je wilt. Het is dan ook aan te raden om de TR (Transcendente Reis) uit deze les meerdere keren te volgen, voor een diepere transformatie of hetgeen wat het jou brengt.

27.11.2023 | Live Online Class | 20:00- 21:30

€17.-

Don't forget to check out our favorite classes

Handpicked by our lightrider

1.

31.10.2022 | Favorite Class

Halloween 2023 - Live Online Class 31 oktober

Halloween, All Hallows Eve, Dag der Allerheiligen, Samhain, Dia de los Muertos: de meest mystieke dag van het jaar die onder verschillende namen in verschillende culturen bekend staat. Daarbij de dag dat dit jaar nog maar net na de volle maan en maansverduitstering plaatsvindt, wat het extra bijzonder maakt.

Het eren van onze voorouders, overleden geliefden, spirit guides en het Goddelijke, is iets dat ons als mensheid sinds het begin des tijds bekend is. Het ontstaan van deze dag heeft dan ook alles te maken met het eren en vieren van degenen 'aan de andere kant'. In de nacht van 31 oktober op 1 november is de sluier tussen onze aardse wereld en de Goddelijke realm dunner en is zelfs meer gelift door de energie van de voorgaande volle maan en verduistering, waardoor jij moeitelozer verbinding kan maken met deze dimensies en jouw systeem open staat voor mystieke ervaringen.

Dat betekent ook dat het 'duistere' imago dat omtrent deze heilige dag gemaakt is door de media en films helemaal niet waarheidsgetrouw is.

Druïden, sjamanen, heksen, lichtwerkers en medicijnvrouwen en -mannen gebruiken deze dag om krachtige rituelen, meditaties, TR's uit te voeren, omdat de verbinding tussen onze aardse werkelijkheid en de Goddelijke realm nu zo sterk is. En om vanuit die verbinding meer hulp, steun en contact te ervaren.

Omdat de sluier gelift wordt, wordt het makkelijker voor iedereen om te werken met deze energie, zoals; intappen op je verhoogde intuïtieve vermogens, zelfhelend vermogen activeren, patronen en overtuigingen doorbreken en verbinden met je Ziel.

Halloween is daarmee geen periode van duisternis of horror, maar een periode van lichtheid en diepe, helende transformaties. Het is de dag van:

- Verbinding met het Goddelijke

- Zielsconnectie met jezelf

- Verbinding met andere realms en dimensies

- Connectie met overleden dierbaren, beschermengelen en spirit guides

Maak op deze dag gebruik van deze energie waar jij moeiteloos op in kan tappen en zet een eigen nieuw ritueel in het veld.

Sluit aan bij de Online Live Class op de avond van 31 oktober met Marieke van Meijeren. De live class bestaat uit 3 delen:

  • Free Flowing Talk, waarin Marieke 'aan' gaat op de collectieve energie en laat doorkomen wat er op dat moment mag doorkomen. Er zit altijd iets in voor iedereen in.
  • Live Q&A,een moment om je persoonlijke vraag in te brengen naar aanleiding van de talk, Marieke beantwoordt de vragen die inspelen op de energie van de groep en waar iedereen wat aan heeft.
  • Transcendente Reis, Hierin werk je in een verhoogd bewustzijnsniveau. Je frequentie wordt aangepast naar een andere energie en dimensie en je ervaart weer dat jij een Multidimensionale wezen bent met een Kosmisch Bewustzijn. Het is een Aardse en Universele ervaring.

Met je ticket kan je de les terugkijken hoe vaak en wanneer je wilt. Het is dan ook aan te raden om de TR (Transcendente Reis) uit de les meerdere keren te volgen, voor een diepere transformatie of hetgeen wat het jou brengt.

31.10.2022 | Favorite Class | 20:00- 21:30

€17.-

2.

04.07.2023 | Favorite Class

Volle Maan in Steenbok - Online Live Class met Marieke van Meijeren

De laatste online live class t/m september 2023. Zorg dat je er bij bent!

Van Maan Goden in mythologieën tot bijzondere rituelen van onze verre voorouders wordt de Maan als een heilig hemellichaam beschouwd en geëerd. In de moderne wetenschap hebben we achterhaald hoe groot de invloed van deze kleine stenen satelliet in de hemel is op onze werkelijkheid en wereld. De Maan beweegt onze wateren, zowel van de aarde als de 70% waar wij mensen uit bestaan. En zo heeft een volle maan een sterke invloed op jouw Lichaam, maar ook op je Mind & Ziel.

Op 3 juli komt de maan in het teken Steenbok te staan. Een aards, gegrond en ambitieus teken, dat bekend staat als de 'go-getter' van alle dierenriemtekens. Het thema dat deze volle maan draagt is daarmee ‘Bestemming’ en ‘Eigenwaarde’. Stem jij jezelf af op de buitenwereld? Of kan jij je gevoel van eigenwaarde zelf cultiveren?

Steenbok energie nodigt je uit om stevig in jezelf gegrond te staan en je gevoel van eigenwaarde te vergroten. Deze Volle Maan brengt je motivatie, vastberadenheid en een diepe drive om alle uitdagingen aan te gaan waarmee je wordt geconfronteerd.

Wat heb jij nodig om je bestemming en eigenwaarde te voelen? Misschien is dat meer stabiliteit realiseren in je dagelijks leven, beter grenzen stellen en duidelijk zijn, nee durven zeggen en voor jezelf kiezen, een schema opstellen en een doel opzetten. Alles wat jij nodig hebt om next level te gaan in je leven bestaat al in je. Alleen was je misschien eventjes vergeten hoe je dit ook alweer activeert in jezelf.

Tijdens de online live class met de Volle Maan in Steenbok gaat Marieke van Meijeren live met deze online class met TR (Transcendente Reis), Live Q&A En Free Flowing Talk. Je wordt uitgenodigd om je leven een upgrade te geven, in welke vorm dan ook dit voor jou geldt.

Het werken met de energie van de Volle Maan doen we door middel van De Formule TR (Transcendent Reizen), waarmee wij ons Lichaam en Mind (geest) in een coherente staat brengen met ons Hart. TR kan directe resultaten geven als: diepe innerlijke staat van rust, snelle transformaties, je intuïtie activeren, een reis met je ziel en meer.

Op dinsdag 4 juli om 20:00 uur gaan we LIVE met deze LAATSTE online live class t/m september! Replay opties zijn beschikbaar (48 uur na live en eindeloos). Voel je enorm welkom om samen met ons te werken met de energie van de Volle Maan in Steenbok.

04.07.2023 | Favorite Class | 20:00- 21:30

€13.-

3.

12.06.2023 | Masterclass

Exclusieve Masterclass: Multidimensionaal Trauma met Robert Bridgeman

Herken je dat? Ondanks dat je best intensief aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling werkt, heb je toch steeds het gevoel teruggetrokken te worden. Alsof een elastiek je steeds weer in hetzelfde negatieve gevoel, sabotagegedrag, of onzekerheid trekt. En hoeveel je ook mediteert, je blijft die Triggers houden. 

Je ervaart de gevolgen van een van de missing links in spirituele ontwikkeling: Trauma. Ieder mens heeft het in meer of mindere mate, dus jij ook. En steeds meer worden de gevolgen van trauma in het dagelijks leven bekend. Wetenschappers en spiritueel leraren komen tot dezelfde conclusie: trauma is de oorzaak van de meeste van onze innerlijke struggles. 

Maar wat is trauma? En waar komt het vandaan? Wat maakt het multidimensionaal? En wat heeft het met je vorige levens, voorouders en jeugd te maken?

Robert Bridgeman bestudeerde de afgelopen 15 jaar de oorzaken en gevolgen van trauma. Hij gaf meer dan 4000 sessies en leidde bijna 400 transformatiecoaches op. Robert is de auteur van het boek Trauma, je bent gek als je het niet hebt.

In deze masterclass vertelt hij je wat trauma is, hoe je er aan komt, wat de effecten zijn en, belangrijkst misschien wel, deelt hij drie methoden met je om eraan te werken. 

Deze Masterclass is nu beschikbaar voor aankoop en komt op maandag 12 juni vrij!

Kan je niet op de release datum kijken? Of wil je de Masterclass terugkijken? Goed nieuws: je blijft voor altijd toegang behouden tot deze exclusieve masterclass om in je eigen tijd te volgen.

12.06.2023 | Masterclass | 20:00- 21:30

€15.-