Selecteer een pagina

12.09.2017 | blog, Online School

Ondernemen vanuit Feminine Flow – Myriam Syelmass

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Ondernemen vanuit Feminine Flow – Myriam Syelmass” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6769″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Een beetje ontwaakte soul gaat tegenwoordig hard aan de bak en zet haar eigen business neer. Je hebt gifts, talenten en je wilt deze delen met de wereld. Groot gelijk. En die vrijheid die bij het ondernemerschap komt kijken, is ook meer dan mooi mee genomen. Toch?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Niet helemaal. Dagen van 12 uur werken zijn geen uitzondering. Je ploetert voort en werkt keihard om je droom te verwezenlijken. Vol passie zit je. Het geeft je energie. Een kick. Maar ook een hoop hobbels op jouw pad. Het gaat niet zo makkelijk als je dacht. In je visualisatie ging het toch wat sneller. Daar ben je al een groot succes..

Ondernemen vanuit controle

Voor je het weet kom je terecht in een nieuwe ratrace. De flow is weg. De creativiteit die eerst zo leek te stromen – daar is niets meer van over. Je bent moe. Een check op je to-do lijst maakt het er niet beter op. Je kan wel blijven vinken. Je betrapt jezelf erop dat:

 

– je meer druk bent, met het druk bezig zijn

– je schouders, onderrug en bekken zitten muurvast. (voel maar)

– je ogen zijn dull, de glans is weg

– je sluit je af voor loved ones, omdat je nog zoveel te doen hebt

– je voelt je gefrustreerd en hebt soms de neiging om helemaal te stoppen

Ho. Stop. Dit is niet de manier.

Je hartgedragen + bezielde onderneming mag vanuit moeiteloosheid. Vanuit plezier. Vanuit het enthousiasme waaruit jouw grote plannen ooit zijn ontstaan. Jouw energie bepaalt in wezen jouw succes. Like attracts like. Dit is echter wat jij nu uitzend naar het Universum: controle, angst, vermoeidheid en tekort. Raad eens wat je terug gespiegeld krijgt? Juist.

Ondernemen mag moeiteloos zijn

Zo hoeft het niet te zijn. Als bewuste en bezielde vrouw heb jij namelijk een grote voorsprong. Een enorm krachthuis aan potentie: jouw mind, hart en wombgebied. Hier ontstaat alle magie, creativiteit en flow. Om hier op in te tappen, is er wel alignment nodig.

Het moment dat je jouw mind, hart en womb opent voor de hogere frequenties – is het moment dat je niet meer alles alleen hoeft te doen. Je opent jezelf voor de hogere leiding rechtstreeks vanuit het Universum. En die staat te trappelen om jou te begeleiden op jouw (ondernemers)avontuur.

Je opent jezelf ook voor jouw eigen hogere wijsheid, de eeuwenoude wijsheid die jij als vrouw bezit. Het is jouw natuur. Je bent een portaal tussen hemel en aarde. Maak er op een praktische manier gebruik van en vraag om die hulp.

Je opent jezelf bovendien voor een schatkist aan plezier en genot. Je derde portaal: jouw womb, is de plek waar jouw seksuele energie stroomt. Dat is exact dezelfde energie die stroomt als jij overloopt van gave ideeën en… creatie.

Dit is één van de redenen waarom ik zo diep ga met mijn soulcoachees. Ik wil dat de dames weer volledig verbinden met hun vrouwelijke krachtportalen.

Openen van je lijf voor flow en manifestatie

Dit vraagt om een bewuste practice. Als je bekent bent met mindset werk is het daar goed mee te vergelijken. Nu koppel je dit aan het openen van je lijf, hart en womb. Je kunt beginnen met dagelijks een moment in te plannen voor jezelf. Het liefst in de ochtend, als je net bent opgestaan. Ga ontspannen liggen en haal diep adem: in door je neus en uit door je mond. Met iedere uitademing ontspan je jouw lichaam meer.

 

  1. Tune in – Jouw Hart

Je brengt eerst de aandacht naar jouw hart. Blijf goed door ademen. Zak er steeds dieper in weg en voel wat er omhoog wilt komen. Belangrijk: Alles mag er zijn. Ook als je (even) niets voelt. Plaats de intentie om je hartgebied te openen. Openen voor liefde, leiding en steun. Plaats de intentie om jezelf toestemming te geven om er te mogen Zijn. Als je dit doet, zal je merken dat er rust ontstaat.

 

  1. Turn on – Jouw Womb

Verschuif je handen nu naar je womb, net onder je navel. Herhaal het proces. Zak er in weg en ontspan je bekkengebied steeds een beetje meer. Hier kun je de intentie plaatsen dat je jouw womb een plek is voor geboorte en creatie. (Nee, hier groeien niet alleen mensenbaby’s) Hoe meer jouw womb is geopend, hoe meer de energie hier kan stromen. Hier laat jij jouw manifestaties geboren worden, letterlijk. Als jouw bekkengebied gesloten is, is het moeilijk om vanuit die fijne staat van zijn – te creëren zoals jij wenst. Het wordt al snel controle, angst, tekort en… juist. Je kent het wel. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan jouw portalen. Het is de sleutel tot moeiteloosheid, plezier en genot. Op alle gebieden van jouw leven.

Een audio ritual om je te begeleiden

Ik heb – om het je makkelijker te maken – een superfijne audio ritual opgenomen. Je hoeft deze alleen maar op te zetten: lekker liggen, oortjes in en laat je meevoeren op de reis. De audio ritual is helend, ontstressend en zorgt voor een heerlijke boost voor jouw vrouwelijke portalen. Vrouwen die hem al beluisteren laten mij vaak weten dat ze veel meer rust, helderheid en flow voelen in hun dagelijks leven.

Je kunt de ritual downloaden via www.myriamsyelmass.com. 

~ Myriam Syelmass ~

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Related Posts
You may like this: Had ik maar.

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!