Selecteer een pagina

Looking for Stagiair(e): NIEUWE MEDIA

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Ben jij onze Nieuwe Media Held?” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”9617″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De Bewustzijn School is de nieuwe serene plek midden in Amsterdam voor revolutionaire educatie en uitzonderlijke ontwikkeling. Alles wat ze je op school niet hebben geleerd, vind je bij ons. De School heeft als missie dit iedereen aan te bieden. Want iedereen verdient zijn/haar ultieme leven te (be)leven! Jij dan toch ook?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

Looking for: Stagiaire Nieuwe Media

Ter versterking van ons super team zijn wij per direct op zoek naar een Stagiair(e) Nieuwe Media, a.k.a. The Online Hero!

Tijdens deze uitdagende stage ben je pro-actief samen met het interne team op onze werkplek op de Keizersgracht en gebruikt jouw magic skills (kennis, kwaliteit en kunde) om ons te ondersteunen en dit bedrijf naar het hoogste niveau te brengen.

Heb jij gevoel voor Design? Ben je goed in de Nederlandse en Engelse taal en schrijf je pakkende teksten? Weet je verhalen over te brengen in tekst en beeld op bijvoorbeeld Instagram? Heb jij een open mindset en zie je alleen maar oplossingen, mogelijkheden en kansen in plaats van problemen en obstakels?

Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

 

Wie is die Stagiar(e) Nieuwe Media?

Wie wij voor ons zien als stagiair(e) Nieuwe Media? Jij die nu je meewerk stage vanuit MBO, HBO of WO media, communicatie en/of marketing opleiding doet. Zich bezig houdt met online communicatie & marketing via Facebook, Instagram, Blogs & Vlogs. Iemand met Magic Skills in design en weet pakkende en inspirerende teksten te schrijven om zo een groot publiek aan te spreken en aan te trekken.

Daarnaast sluit je aan bij de visie en missie van de school, houd jij je bezig met je eigen ontwikkeling en denk je met het interne team mee over De Bewustzijn School en hoe we samen de Nieuwe Wereld neer kunnen zetten!

 

Karakteristieken van de Nieuwe Media Held:
 • Meewerk Stagiair(e) van MBO, HBO of WO media, communicatie en/of marketing opleiding,
 • Gevoel voor vormgeving en design,
 • Geen 9-5 mentality, maar juist open en vrij om ‘aan’ te gaan wanneer het kan,
 • Go Do-er en is assertief om in actie te komen met ideeën,
 • Weet exact hoe social media kan bijdragen aan het succes en boodschap van De Bewustzijn School,
 • Werkt met deadlines,
 • Motivatie om De Bewustzijn School te laten groeien om de Nieuwe Wereld neer te zetten,
 • Durft te werken met vrijheid in je eigen kunde: jij bent de expert in jouw eigen gebied, so show us your magic!

 

What’s in it for you?
 • Eigen functie,
 • Doorgroeimogelijkheden,
 • Alle lessen op De School volgen,
 • Alle lezingen bijwonen, van o.a. Mo Gawdat, Michael Pilarczyk, Marieke van Meijeren, Juno Burger en meer.

De Bewustzijn School is de plek waar jonge wereldverbeteraars een Nieuwe Wereld écht aan het neerzetten zijn. Gooi de geitenwollen sokken maar uit het raam, bij ons leer je alles wat je nodig hebt in deze nieuwe tijd. Dit betekent dat er volop kansen liggen. Eenmaal bij ons in het team ben jij een volwaardige bouwer aan die nieuwe wereld. Over een stagevergoeding valt altijd te praten. Daarnaast groeit niet alleen De Bewustzijn School, ook jij groeit en we zien jou graag meegroeien! Jij ‘bouwt’ je eigen functie binnen De Bewustzijn School.

Dus vertel ons: waar ga jij van aan?

 

Periode

Per direct ben jij beschikbaar en inzetbaar

 

Denk jij nu “Hey, dat ben ik!”

Ben jij onze nieuwe held? Stuur jouw motivatie en CV t.a.v. Nina Omeragic-Dokic via dit adres: nina@debewustzijnschool.nl.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_icon type=”typicons” icon_typicons=”typcn typcn-social-instagram” color=”custom” align=”right” custom_color=”#55bc83″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fdebewustzijnschool%2F||”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_icon type=”typicons” icon_typicons=”typcn typcn-social-youtube-circular” color=”custom” align=”center” custom_color=”#55bc83″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fdebewustzijnschoolamsterdam||”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_icon type=”entypo” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-facebook-squared” color=”custom” custom_color=”#55bc83″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdebewustzijnschool%2F||”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

De Bewustzijn School is de plek midden op de Keizersgracht in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!