Selecteer een pagina

15.05.2020 | Moon, Soul searching

Nieuwe Maan in Tweelingen 22 mei 2020: Communication is Key

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”NIEUWE MAAN” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”31244″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De lente is in haar volle glorie en de zomer kunnen we aan  de horizon zien. Een periode dat we echt uit ons schulp kruipen en de buitenwereld betreden. Erg letterlijk nu ook in deze periode, nu we langzaam maar zeker covid19 achter ons aan het plaatsen zijn. We treden een geheel nieuwe wereld in. En deze nieuwe maan periode vraagt van ons om nieuwe stappen te gaan zetten. Een nieuwe wereld zelf te creëren. Wat is het dat jij naar de buitenwereld wilt brengen? De energie van het teken Tweelingen gaat ons deze periode heel veel brengen..

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

THE POWER OF TWEELINGEN: FULL FORCE NIEUWE MAAN & ZON

De maan staat voor onze gevoelswereld. Het verbindt ons met ons onderbuik gevoel: onze intuïtie. Het teken tweelingen is een luchtteken en gaat over communicatie, eerlijkheid, nieuwsgierigheid en joy. Communicatie vanuit je gevoel is ook essentieel deze periode. Je merkt het waarschijnlijk ook aan het sociale isolement waar we nu stapsgewijs aan het uittreden zijn: we willen weer contact en verbinding maken met anderen. En de vorige periodes hebben ons laten zien wat we belangrijk vinden, wat onze persoonlijke waarden zijn waar we naar willen leven. Zeker nu we weer meer ‘naar buiten gaan’. De kunst is om deze nieuwe maan periode met nieuwe, luchtige en vrolijke energie in te gaan.

Daarnaast, zoals met (bijna) elke nieuwe maan, staat ook de Zon in hetzelfde teken. Met deze krachtige Tweelingen energie hebben we nu de kans om belangrijke veranderingen in ons leven aan te brengen.

 

VENUS RETROGRADE IN TWEELINGEN: OUDE (LIEFDES)RELATIES ALS INSPIRATIE VOOR NU 

Op 13 Mei is Venus retrograde gegaan in het teken Tweelingen. Deze retrograde geeft ons de kans om onze gevoelens, relaties en financiën te bekijken en te herzien. We kunnen een lopend project of ‘commitment’ tijdens deze periode meer onder de loep nemen.

De energie van Venus in retrograde beïnvloedt ons voornamelijk op financieel en Liefdes gebied. Maar ook beïnvloedt het de dingen waar we plezier uit halen. Gedurende deze periode dat Venus in retrograde is, tot 25 juni, mag je meer aandacht geven aan je (liefdes) relaties, werk en financiën. Je hoeft niet opnieuw te beginnen, het wiel opnieuw uit te vinden of het diepe in te duiken. Je mag juist bijschaven. 

Misschien komen oude vriendschappen of liefdesrelaties om de hoek kijken. Of je voelt je enorm nostalgisch naar vroeger en het plezier van toen. Kijk even diep naar wat deze mensen en herinneringen je willen vertellen. Wat is hetgeen dat aantrekt? En hoe kan je dat, als je het ‘mist’, meer toepassen in je huidige situaties en leven?

 

VENUS ALIGNED MET MERCURIUS: THE MESSENGER OF THE GODS

Mercurius is de heersende planeet van Tweelingen. Vanuit oudsher is de God Mercurius de ‘Messenger of the Gods’.  En je raadt het al: ook Mercurius staat op dit moment in Tweelingen! Dat betekent dat we dus dubbel zoveel energie ontvangen om te werken aan onze communicatievaardigheden. Zowel het spreken als het luisteren. Dit werkt door op je persoonlijke en zakelijke relaties, maar het werkt ook door naar hoe jij met jouw Ziel communiceert. Luister je naar de boodschappen? Weet je ze te verstaan? En kan je ze ook helder doorgeven in je leven?

Welke boodschappen heeft jouw Ziel je te vertellen. Wat is het dat de ‘Goden’ aan je doorgeven in deze periode. Kies eens een keer er voor om je inzichten en ‘signalen’ te journalen. Pak een mooi notitieboek en schrijf het voor jezelf uit. Zo geef je het de ruimte om te laten landen en om helderheid te krijgen op wat er wordt gezegd tegen je.

 

STEUN VAN SATURNUS: DIE DROOMWERELD KUNNEN WE REALITEIT MAKEN

De Nieuwe Maan harmoniseert met Saturnus en ondersteunt onze inspanningen voor een realistisch en praktisch nieuw begin. Saturnus staat in Waterman, de heersende planeet van dit teken ook nog.  Waterman is idealistisch en een humanitair teken. Het gaat over verantwoordelijkheid nemen en ons uithoudingsvermogen. Hoe willen we dat ons toekomst er uit komt te zien? Wat wil jij vanuit jouw Ziel hier op aarde brengen? Hoe wil je dat jouw leven zich invult? Saturnus ondersteunt je in realistische en praktische stappen te kunnen zetten in deze nieuwe maanperiode.

 

 

Wat wil je deze periode meer ‘naar buiten’ brengen? Dat in lijn staat met jouw Ziel. Dat past in deze Nieuwe Wereld die we aan het creëren zijn.  Ja, want we doen het samen. Dus jouw input is ook van belang.

Gebruik de energie van deze nieuwe maan, en van de Tweelingen, om hier mee in verbinding te komen en dit zuiver te communiceren naar buiten toe. Haal ook het plezier terug.  Want Joy is het hoogste goed, een loepzuivere energie. Een hoge frequentie.  Waarmee we dromen in sneltreinvaart kunnen verwezenlijken. Saturnus energie zal je helpen om dit realistisch te maken voor jezelf.

So what are you waiting for? 

Go for it!

 

Zoals altijd, geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Wil je ontwaken met de Energie van de Nieuwe Maan?” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de Online Live Class op 22 Mei ‘The Power of the Moon’!” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#7d5e8a” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#7d5e8a” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fpower-of-the-moon%2F|title:The%20Power%20of%20The%20Moon%20%7C%20Sacred%20Spirit%20Sessions%20%E2%80%93%20ONLINE%20CLASS||”]Op 22 mei van 19:00-21:00 uur, tijdens de Nieuwe Maan in Tweelingen hebben we een Special Edition van de bekende Online Live Class ‘Sacred Spirit Sessions’: The Power of the Moon!

Deze special is voor de Spiritual Seeker,  de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander en de Luxe Hippie die zichzelf wil ontwikkelen en (dieper) ontwaken naar het Licht. Je eigen Licht en het collectieve Licht. 

En dat gebeurt tijdens de Transcendente Reis van Marieke van Meijeren, Lightrider en Energiewerker. Daarnaast geeft Marieke ook een Talk en is er ruimte voor een Q&A.

Tijdens de Talk van Marieke leer je hoe je met het Universele Licht werkt en hoe jij je eigen Healing Abilities voor jezelf kan gebruiken en voor het grotere geheel. Samen met Marieke ga je aan de slag om je blokkades, probleem, casus, zowel persoonlijk als zakelijk, op te schonen en te healen.

Tickets zijn €11,- en je kan de Live Class gedurende 48uur terugkijken! De energie van de maan houdt namelijk nog zo’n 2-3 dagen erna nog stand. Perfect moment om de energie voor jezelf te gaan benutten![/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!