Selecteer een pagina

20.04.2020 | Moon, Soul searching

Nieuwe Maan in Stier 23 april 2020: Werken met de Energie

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”NIEUWE MAAN” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”26424″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Donderdag 23 april is er een Nieuwe Maan aan de Hemel.
En zoals Boven dan ook zo Beneden.
Dan straalt dat uit op de natuur, de wateren en de oceanen.
Dan straalt het uit op de dieren en het leven.
Dan straalt het uit op de mens. Jouw vibratie.
Dit is een kans!
Een nieuwe kans!
Nieuwe Maan staat en straalt nieuw leven uit op jou, ons en de Aarde.
Als je je steeds meer bewust wordt van wat je met energie kan doen en vooral het beseffen dat je met allerlei energieën kan werken, dan ga je in je bewustzijn expanderen. Dan krijg je meer lucht, rust en helderheid. Je geeft jezelf actief richtig. Richting van waar je heen wilt nu in deze tijd, van wie je wilt zijn en hoe je je wilt voelen. Wat is belangrijk voor je en kan je daarvoor staan.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

NIEUW CYCLUS

Elke maand een prachtige nieuwe cyclus van ondersteunende energie van De Nieuwe Maan. De juiste trilling, de juiste energie matchend met die van jou om het leven opnieuw in te steken, maar dan vanuit een ander kader.

Je hart. Je ziel.

Hoe meer je zakt in je hart en hoe meer en dieper je je verbindt op jouw plek hier op de Aarde, hoe meer jeverschuift naar eenheid, rust en liefde. Dan gaan we van egoïsme naar eenheid. Dan voelen we ons verbonden in dit leven. En met de aankomende Nieuwe Maan is er ook een intens krachtige energie aanwezig omdat we met zijn allen als individu, collectief en geheel naar een Nieuwe Era bewegen. Een Nieuw Begin. Een Nieuwe Wereld dus ook een Nieuwe Jij!

Yes!

PERSOONLIJKE TRANSITIE

Om de energie van De Nieuwe Maan optimaal te gaan gebruiken voor jouw eigen persoonlijke transitie organiseren we deze Speciale Sacred Spirit Session waarin je met Marieke van Meijeren kan leren wat Energiewerk vanuit de Nieuwe Maan voor jou vanaf nu kan betekenen. Na deze talk talk, kun je jouw persoonlijke vraag stellen aan Marieke en zij zal een transcendente reis faciliteren naar de Nieuwe Maan. Waarin jij je oplaadt, je openstelt voor het Veld (Licht, God of de Eenheid etc) en waarin je een shift in jezelf gaat maken. Dit gaan we doen met een grote groep, dus er komt veel energie vrij waarin we in gemak samen kunnen reizen en verbinden.

Deze Nieuwe Maan is er voor jou. Voor de Groei van je Bewustzijn. Voor het herschikken en definiëren van jezelf en je leven.

 

JOIN THE POWER!

 

[dt_button size=”medium” style=”default” animation=”none” color_mode=”default” icon=”” icon_align=”left” color=”” link=”https://debewustzijnschool.nl/product/sacred-spirit-sessions-online-class/” target_blank=”true”]SPECIAL SACRED SPIRIT SESSION[/dt_button]

 

USE THE SIGNS: NIEUWE MAAN IN STIER

De Nieuwe Maan staat in het sterrenbeeld Stier. De kenmerken van het teken Stier zijn: betrouwbaarheid, doelgerichtheid, extreme toewijding en een sterke wilskracht. Deze Nieuwe Maan maakt je bewust en vooral dankbaar voor wat je nu in je leven al hebt. Dat betekent dat jij nu veel focus krijgt op je eigen kernwaarden: wat vind jij belangrijk in jouw leven? De Stier geeft je ook heel veel geduld bij het maken van een beslissing die helemaal bij jou past en de doelgerichtheid en wilskracht om er helemaal voor te gaan. Uranus staat ook erg dichtbij deze maan, wat betekent dat het ook bij je gaat kriebelen om dingen te willen veranderen. Uranus is een planeet van verandering en positieve verbetering. Kijk eens naar je eigenwaarden die minder aanwezig zijn in je leven op dit moment: hoe kan je ze meer integreren in je leven? De combinatie van de energieën van de Nieuwe Maan en Uranus zullen je hierbij een handje helpen!

[dt_button size=”medium” style=”default” animation=”none” color_mode=”default” icon=”” icon_align=”left” color=”” link=”https://debewustzijnschool.nl/product/sacred-spirit-sessions-online-class/” target_blank=”true”]SPECIAL SACRED SPIRIT SESSION[/dt_button]

Super leuk als je samen online komt met een vriendin, vriend, broer moeder of zus! Iedereen is welkom.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Wil je leren werken met de kracht van een Nieuwe Maan?” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de Online Live Class op 23 april ‘The Power of the Moon’!” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#7d5e8a” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#7d5e8a” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fsacred-spirit-sessions-online-class%2F|title:Sacred%20Spirit%20Sessions%20%E2%80%93%20ONLINE%20CLASS||”]Op 23 april van 19:00-21:00 uur, tijdens de Nieuwe Maan in Stier hebben we een Special Edition van de bekende Online Live Class ‘Sacred Spirit Sessions’: The Power of the Moon!

Deze special is voor de Spiritual Seeker,  de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander en de Luxe Hippie die zichzelf wil ontwikkelen en (dieper) ontwaken naar het Licht. Je eigen Licht en het collectieve Licht. 

En dat gebeurt tijdens de Transcendente Reis van Marieke van Meijeren, Lightrider en Energiewerker. Daarnaast geeft Marieke ook een Talk en is er ruimte voor een Q&A.

Tijdens de Talk van Marieke leer je hoe je met het Universele Licht werkt en hoe jij je eigen Healing Abilities voor jezelf kan gebruiken en voor het grotere geheel. Samen met Marieke ga je aan de slag om je blokkades, probleem, casus, zowel persoonlijk als zakelijk, op te schonen en te healen.

Tickets zijn €11,- en je kan de Live Class gedurende 48uur terugkijken! De energie van de maan houdt namelijk nog zo’n 2-3 dagen erna nog stand. Perfect moment om de energie voor jezelf te gaan benutten![/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!