Selecteer een pagina

6.04.2021 | Astrologie

Time for Courage | Nieuwe Maan in Ram

Met de Nieuwe Maan van April verwelkomen we de eerste nieuwe maan van de lente, direct met het eerste dierenriemteken van de zodiak: Ram. Een perfecte tijd om gebruik te maken van de nieuwe energie, om nieuwe intenties te zetten en dromen te gaan realiseren, niet alleen deze maand, maar voor de rest van jouw jaar. Ram energie geef je de vuur, passie en drive om hier ook helemaal vol voor te gaan. Daarnaast spelen andere planeten een belangrijke rol op jouw persoonlijke energie, als de energie van het collectief. Lees mee:

Wow.. Als er ooit een perfectere tijd bestond om de leiding te nemen over je leven en assertief te zijn: then this is The Ultimate time! 

Er staan momenteel zo veel planeten in het teken Ram, een teken met ontzettend veel energie en leven. Ram staat bekend als het teken van: passie, vooruitgang, leiderschap, assertiviteit en doelgerichtheid. Een perfecte energie om je vuur om te gaan zetten in actie en om daarmee je dromen met een vurige intentie de wereld in te brengen. 

Het universum nodigt je nu uit om op te staan voor je dromen, doelen, normen en waarden. Om stevig te staan in de Kern van wat je bent: Ziel en daarvan uit te leven. Niks kan je tegenhouden, beperken of overtuigen dat het anders is. Je mag een strijder zijn voor het Licht, voor jouw unieke Licht. Je mag moedige stappen zetten de komende tijd. Ram energie zal je volledig steunen in je doorzettingsvermogen en het vertrouwen in jezelf te behouden. 

Wees je bewust van je Energie | Vuur is zowel destructief als creatief ..

Zorg er wel voor dat je dit vuur niet verward met agressie, chaos en frustratie. Ram energie is bedoeld als actie energie, om dromen om te zetten in concrete plannen en stappen te zetten. Houd jezelf deze tijd daarom ook helder voor ogen waarom je iets doet en met welke intentie je iets doet. Voel je midden in een gesprek frustratie en boosheid opborrelen? Neem even een stap terug, zodat je geen energie verliest. De energie die je deelt mag uiterst zuiver zijn en komen vanuit een Liefdevolle intentie. Dan heb je de ultieme Ram energie te pakken en kan je bergen gaan verzetten!

De kracht van Vrijheid | Gebruik deze planetaire standen in je eigen voordeel

Er is werkelijk geen beter moment geweest om vol te gaan voor je eigen dromen, doelen individualiteit en vrijheid. De energie van deze nieuwe maan oppert ons om vol de intenties te zetten in onze eigen dromen en doelen, die gevoed worden vanuit ons Hart. Daar ligt jouw ultieme vrijheid dan ook in. Om te doen wat je het allerliefste wilt. Om te gaan voor je dromen en doelen. Om te staan voor je waarden. De planeten en sterren staan nu perfect in harmonie met de natuur (lente = nieuw begin) om jou te steunen in jouw beweging voorwaarts door het leven. Je mag in beweging komen. Je mag in jouw vrijheid stappen.

Zoals altijd,

Geniet van deze energie!

Liefde, Nina Omeragic-Dokic

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!