Selecteer een pagina

De Nieuwe Maan, Zon en Uranus in Stier vragen je om vanuit Ziel te leven

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Nieuwe Maan in Stier op 15 mei 2018″ title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8679″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Van een volle maan in Schorpioen zitten we nu in de nieuwe maan die staat in het teken Stier. Nog steeds noemen we deze periode vanuit de Wicca “Ontwaken” en dat thema breidt zich steeds verder uit.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Deze nieuwe maan staan zowel de maan (onderbewuste/gevoel) als de zon (geest/ratio) samen in het teken Stier, wat dubbele lading geeft aan deze energie. De energie van Stier is stabiel, realistisch, aardend, huiselijk en betrouwbaar. Dit zorgt er ook voor dat je wat traag op gang komt, maar wel stabiel door blijft gaan met je dromen en wensen. En vooral tijdens een nieuwe maan komt dit van pas: rustig aan naar binnen treden en kijken wat jouw binnenwereld voor schatten te bieden heeft voor jouw dromen en passies, zodat je krachtig naar buiten kan werken om deze te realiseren.

Uranus gaat zowel jou, als ons collectief hierin ondersteunen. Na een hele tijd dat Uranus in Ram heeft gestaan, komt deze de komende 7 jaar in het teken Stier verblijven. Uranus is een planeet dat staat voor een revolutie, vernieuwing en innovatie. Met Uranus in Stier zal het de komende jaren over thema’s gaan als stabiliteit, authentiek leven (vanuit ziel), financiën, zelfwaarde en natuur. In al deze thema’s mogen we de veranderingen van de nieuwe wereld gaan zien en zelf neerzetten. De tijd is aangebroken om je grootste ideeën in de wereld te gaan zetten en veel mensen er mee te bereiken. The world is ready for you!

Nu is het ook tijd om jezelf echt diep in de ogen aan te kijken en je af te vragen wat je van belang vindt en wat echt voor jou van waarde is. Alles wat je van jezelf ‘moet’ zal door de Stier omver gebeukt worden, het werkt namelijk niet. Plichten die we onszelf voorleggen zijn vaak valse zekerheden, het komt niet voort uit onze “Highest Potential”. Kijk juist naar wat je wilt en heel goed kunt en ga daar mee aan de slag!

Je mag volledig vanuit je authenticiteit leven, vanuit je Ziel en Hogere Zelf. Hier vanuit kan jij je waarde in de wereld zetten en daadwerkelijk dat wat jij van waarde vindt nastreven. Maak deze nieuwe maan daarom ook echt tijd om met jezelf te zijn, naar binnen te treden en jezelf de vraag te stellen “Wat wil ik echt?” en “Wat maakt mij gelukkig?”. Dit antwoord, hoe groot of klein het ook is, is je antwoord tot jouw Hoogste Doel op aarde: hoe jij je licht mag laten stralen.

Daarnaast kan Mars samen met Uranus je inspireren tot diepe inzichten en nieuwe plannen. Omdat de nieuwe maan in Stier staat is het wijs om met de energie van de stier mee te bewegen en stabiel te blijven. Impuls acties en spontaniteit werken niet positief uit op je grootse ideeën. Laat ze juist broeien en bloeien en houd oog voor detail.

 

Geniet van deze energie!

Veel liefs,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!