Selecteer een pagina

Je fijngevoeligheid gaat je veel brengen deze Nieuwe Maan

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Nieuwe Maan in Vissen” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8207″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Nieuwe Maan op 17 maart 2018 om 14.14 uur (double digits!!)
Vandaag is het de dag van de Nieuwe Maan van Maart en deze maan staat in het dromerige teken Vissen. Een teken dat heel gevoelig is (hoogsensitiven opgelet!) en sterk verbonden met de intuïtie. Misschien merk je al dat je gevoeliger bent voor de mening van anderen, of opmerkingen die je om je heen hoort. Alles komt haarscherp binnen, direct en hard. Blijf daarom dicht bij jezelf en neem een moment rust als het nodig is. Vijf minuten even met je voeten verbinden is al voldoende om gronding en stevigheid te vinden.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

De kunst van deze maan is je veilig voelen bij jezelf, je thuis te voelen en sterk vanuit jezelf. Maak tijd vandaag daarvoor. Stel een moment, half uur helemaal gericht voor jezelf op. Bouw een ‘tempel’, zet je favoriete thee op en draai je allerliefste nummer. Helemaal voor jezelf, van jezelf. Het zal je vandaag voeden.

Rond deze nieuwe maan en de stand van andere planeten kan het zijn dat een oude, grote wond voelbaar is. Doorvoel deze wond. Het wil je iets zeggen, er is namelijk iets nog niet vergeven, geheeld en losgelaten. Je emoties kunnen hoog lopen, laat dat ook even gebeuren en trek je daarna weer terug in je lichaam en in je stevigheid. Vertrouw erop dat deze emoties je iets waardevols willen laten weten.

Deze Nieuwe Maan staat voor verbinding en eenheid. Verbinding vanuit jezelf en herinnering dat jij volledig HEEL bent. Het uur alleen al is een dubbel getal: 14.14. Houd je gedachten tempowering en uplifting voor jezelf, vertrouw in je krachten en handel hiernaar. 14.14 verwijst ook naar de realisatie vanuit hartsverlangen: dat wat je ziel wilt. Detijd rondom nieuwe maan staat voor nieuwe intenties zetten. Mijn vraag aan jou is:

Wat is het dat jouw hart vanuit verbinding wilt? Vanuit jouw unieke kracht? Hoe kan jij jouw authenticiteit volledig in de wereld zetten?

Schrijf dat op, zet die intentie en ga het waarmaken. Waarmaken vanuit die fijngevoeligheid van de vissen en vanuit de kracht van jouw unieke zelf. Vertrouw in die zachtheid die je in jezelf vindt, je hoeft niet altijd ‘hard te gaan’.

Dromen zijn mooi, fijn, open en Licht. Vissen weet dat heel goed te benutten en gebruik daarom deze energie nu volop. Dromen mag! Vanuit dromen begrijpen we ook wat er gezien mag worden in deze wereld. Vanuit daar kunnen we die creatie gaan manifesteren.

Dus, vertel: wat mag de wereld van jou zien?

 

 

Geniet van deze energie!

Veel liefs,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!