Selecteer een pagina

9.09.2020 | Moon

Nieuwe Intenties & Vurig Energiewerk | Nieuwe Maan in Maagd, Venus in Leeuw en Mars Retrograde

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”NIEUWE INTENTIES & VURIG ENERGIEWERK” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”47142″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De Nieuwe Maan. Sinds oudsher de ultieme tijd om intenties te zetten voor een nieuwe periode, voor een nieuwe maand. Een magische tijd, omdat het lijkt alsof de maan er even niet meer is. Een blank page. Een nieuw begin. En met de maan in Maagd, is dit een mooie periode voor jouw nieuwe intenties.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

MAAN IN MAAGD | BLANK PAGE

Donderdag 17 september is het de nieuwe fase van de maan, de nieuwe maan. Tijdelijk ‘onzichtbaar’ voor onze ogen, maar ze is duidelijk voelbaar aanwezig. De maan staat in het teken Maagd. Praktisch, verfijnd, zuiver en perfectionistisch. Dat zijn de meest bekende kenmerken van dit teken. De maagd is een aarde-teken, ze houdt van stevigheid, veiligheid en gronding. De maagd plant tot in de puntjes hoe ze iets uit gaat voeren en aan gaat pakken, om het vervolgens met zo veel verfijning ook te doen. Dat is de energie die jij heel goed voor jezelf kan inzetten in deze periode.

De maagd staat ook symbool voor puurheid. Een blanke pagina, een nieuw begin is ook nog puur. Hoe ga jij jouw ‘kunst’ aanbrengen in je leven deze nieuwe periode?

 

MARS IN RAM | ANOTHER RETROGRADE… 😅

De vurige, gepassioneerde, knallende Mars staat in zijn eigen teken Ram. Double Fire. Double Power. Al sinds juli is deze planeet zich aan het settelen in het teken Ram en blijft daar ook tot medio november. Misschien voelde je al een tingeltje in de lucht, maar de energie is dynamisch en explosief. Dit komt doordat Mars retrograde in zijn eigen teken gaat lopen.

Het is een positieve en krachtige energie, als je het weet te herkennen en om te zetten voor jezelf. De energie die je voelt, door alle standen van de planeten met elkaar samen, maken dat de energie nu hoog en ‘hard’ is.

Wanneer een planeet retrograde loopt, is dat niet slecht. Retrograde staat voor life lessons. Bepaalde elementen in je leven worden onder de loep gezet waar je van mag leren. Door onze blokkades, trauma’s en overtuigingen zijn we het gaan bestempelen als iets ‘slechts’. Maar in feite zijn de situaties die er nu zijn lessen voor je om het anders aan te gaan pakken. Mars wil dat je leert moed te hebben, daadkracht in te zetten en volledig te gaan voor de passie die je voelt.

Die intenties die je vanuit de nieuwe Maan wilt zetten mogen gevoed worden met de passie en drive van de retrograde. Waarvan ga jij ‘AAN’? Word je enthousiast? Voel je innerlijke vuur branden.

 

VENUS IN LEEUW | LOVE YOURSELF

De Liefdesplaneet Venus is sinds 6 september komen te staan in het teken Leeuw. Een heerlijke combinatie voor jouw persoonlijke leven. Leeuw staat symbool voor het Zelf; een trots, moedig en fabuleus teken. Met Venus in dit teken mag je nu weer aandacht naar jezelf brengen. Trots zijn op jezelf. Keuzes maken voor jezelf. Liefde hebben voor jezelf.

Die passie en die nieuwe intenties van Maan en Mars? Die mag je helemaal voeden met de Liefde vanuit jezelf. Deze combinatie geeft je de Liefdevolle Moed om te gaan voor wat JIJ WILT.

Perfecte energie om de Mars retrograde te balanceren en te verbinden binnen in jezelf. Balans is altijd de key!

Zorg voor een diepe verbinding binnenin jezelf. Met je Hart. En vanuit daar met je Ziel. Door de hoge energie kunnen we namelijk ook ‘zweven’ en afgeleid raken. Het universum zal er altijd voor zorgen dat jij met aandacht terugkeert naar jezelf, om het hier te doen. Want daar ben je voor geboren.

 

Ieder van ons heeft een personal blueprint, met al onze talenten, kennis, krachten en wijze lessen er op. Jij hebt ook een personal blueprint die je weer AAN kan zetten. Daar zit jouw Gift in. Daar zit jouw Purpose in. Het omvangt alle lagen van wie je bent; Body – Mind – Spirit. Je bent echt veel meer dan alleen een ‘mens dat kan denken’. Je bent in staat om de grootste dingen neer te zetten in je leven. Misschien was je het eventjes vergeten. Dan is hier de reminder voor je.

Zet deze Nieuwe Maan de intentie om te verbinden met je grootsheid, met dat wat je meer bent. Met je multidimensionaliteit. Daar zitten al je Gifts en mogelijkheden in. Daar ligt jouw ware potentie.

It’s all within you.

De planeten en het universum herinneren je er elk moment aan.

En nu geef ik ook je weer even een kleine reminder 😉

 

Zoals altijd, geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Open je naar jouw eigen Multidimensionaliteit” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”En zet de diepste intenties voor jezelf tijdens de live class op 17-09″ h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_use_theme_fonts=”yes” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#8659c1″ btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#7d5e8a” custom_text=”#ffffff” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fpower-of-the-moon%2F|title:The%20Power%20of%20The%20New%20Moon%20%7C%20Online%20Sessions||”]Op donderdag 17 september van 19:00-21:00 uur uur gaat Energiewerker Marieke van Meijeren LIVE over “Power of the Moon”

Deze special is voor de Spiritual Seeker, de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Nederlander etc. die zichzelf wil ontwikkelen en (dieper) ontwaken naar het Licht. Je eigen Licht en het collectieve Licht. Je maakt verbinding met je Ziel en ervaart in het diepste weer wat Multidimensionaal zijn is.

En dat gebeurt tijdens de Transcendente Reis van Marieke van Meijeren, Lightrider en Energiewerker. Daarnaast geeft Marieke ook een Talk en is er ruimte voor een Q&A.

Tijdens de Talk van Marieke leer je hoe je met het Universele Licht werkt en hoe jij je eigen Healing Abilities voor jezelf kan gebruiken en voor het grotere geheel. Samen met Marieke ga je aan de slag om je blokkades, probleem, casus, zowel persoonlijk als zakelijk, op te schonen en te healen.

 

De energie van de maan houdt namelijk nog zo’n 2-3 dagen voor en erna nog stand. Perfect moment om de energie voor jezelf te gaan benutten![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!