Selecteer een pagina

17.07.2020 | Moon, Soul searching

TRANSFORMATIE & MANIFESTATIE: Nieuwe Maan in Kreeft (alweer!)

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”TRANSFORMATIE & MANIFESTATIE MET NIEUWE MAAN IN KREEFT” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”42627″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Op 21 juni stond de nieuwe maan in het teken Kreeft, zo rond de Summer Sosltice. Op dat moment vond er een belangrijke zonsverduistering plaats, dat jou inzicht gaf op wat je nu anders en voor jezelf wilt doen. Deze nieuwe maan, op 20 juli, staat weer in het teken Kreeft en geeft hier een vervolg aan. Je mag nu voortborduren en doorpakken op de intenties van juni!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

NIEUWE MAAN IN KREEFT: JE GEVOEL SPREEKT DUIZEND WOORDEN

De Nieuwe Maan staat deze maand dus alweer in het teken Kreeft. Een ‘gevoelige’ periode hebben we weer met dubbele krachten. Enerzijds omdat de Zon in het teken Kreeft staat, ookk omdat de nieuwe maan nogmaals in het teken Kreeft staat én omdat de heersende planeet van Kreeft de Maan zelf is.

Je gevoel staat op hoge energie. Alles voelt diep en intens aan. Hierdoor kan je de neiging krijgen om er niet naartoe te gaan, omdat het heel erg intens aanvoelt. Maar zoals Mooji mooi eens heeft gezegd: “Feelings are guests, let them come and go.”. Ervaar maar wat je voelt en wat het met je doet. Het is maar een tijdelijk fenomeen. Daarnaast kan je heel veel juist leren en helen vanuit je gevoel.

Je gevoel gaat ook over intuïtie, het onbewuste; “the gut feeling”. Hier zit een schat aan kennis in waar je gebruik van kan maken. Je kan haarfijn aanvoelen wat goed voelt en wat niet. Zo zie, voel en weet je helder wat past bij je en kan je daarop handelen. Let wel dat je je niet door je emoties laat leiden. Ze zijn richtinggevers en informatie brengers. Benut juist de informatie eerst voordat je direct er op handelt!

 

SATURNUS, PLUTO EN JUPITER: DE AUTONOME STEENBOK ENERGIE

Recht tegenover de Nieuwe Maan staan deze drie planeten in steenbok, die ook nog eens retrograde lopen. O, oo.. Wat een intense energie! We zien in de wereld dat ‘huidige leiders’ nu keuzes aan het maken zijn vanuit een verouderd systeem. En wij voelen aan alles in onszelf aan dat de tijd is aangebroken om het anders te willen doen. Dit voelen we in onszelf als frictie.

De ‘bekende’ sociale kaders voelen beperkt. Voelen krap. En voelen als dat ze niet meer bij ons passen. In je eigen leven werkt dat zich uit dat je nog kan wikken en wegen in keuzes die je voor jezelf wilt maken. Misschien vraag je  je af wat je omgeving gaat denken? Of wat je familie hier van vindt. We houden ons nog erg bezig met wat de oude verwachtingen zijn van de wereld om ons heen. Terwijl nu juist de hoogste tijd is om stevig te staan voor wat je wilt, wat goed voelt en wat juist is. Deze energie daagt je uit om dat voor jezelf te onderzoeken: waar houd ik mezelf tegen en waarom? Hoe zou ik het juist wel willen? Vanuit hier kan jij zelfstandig keuzes maken en er naar handelen. De Steenbok is daar namelijk een kanjer in.

 

HEILIGE NUMEROLOGIE: 20 2020

Vanuit de numerologie is de stand van deze nieuwe maan een bijzondere. Nummer 2 behoort o.a. tot de Maan en 0 gaat over het ‘Goddelijke’. 20 staat voor ‘samenwerken’, ‘relaties’ en ‘voltooiing’ en zie je op deze dag verdrievoudigd worden. De energie achter 2 + 0 is dus zeer sterk.

20 gaat over het samen creëren en voltooien van projecten. Het is een samenwerkingsgetal. Kijk eens naar je eigen projecten waar je nu in zit en wat voor invloed dat heeft op de maatschappij en de wereld. Je bent enorm van waarde! Op deze dag van de nieuwe maan is het een perfect moment om ‘oude’ projecten te voltooien en nieuwe kansen te manifesteren vanuit jouw Purpose. Alles in de energie zal bijdragen aan deze heling en onbeperkte mogelijkheden om een ‘nieuwe wereld’ in te zetten voor jezelf.

 

VOORBEREIDINGEN VOOR TRANSFORMATIE

De nieuwe maan energie bereidt jou nu namelijk voor op de volle maan in Waterman die er aan komt. De waterman staat voor vernieuwing, rebellie en transformatie. Gebruik de energie van Kreeft om bij je gevoel te komen en stukken te helen in jezelf.

Je hebt de eerste stappen al gezet, om de heling in jezelf en veiligheid in jezelf te kennen. Leer nu te vertrouwen op jouw autonome krachten. Je hebt het hele Universum in je zitten. Besef je hoe groots dat is? Alles is al in je aanwezig  om jouw ultieme leven te creëren. Je hoeft alleen maar door te pakken.

Dus, wachtte je nog op een sign?

HERE YOU GO! Dit is jouw moment.

 

Zoals altijd, geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Wil je leren werken de Energie van een Nieuwe Maan?” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”The Power of the Moon | Sacred Spirit Online Session” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#1bc1bf” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#316e9e” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fpower-of-the-moon%2F|title:The%20Power%20of%20The%20Moon%20%7C%20Sacred%20Spirit%20Online%20Sessions||”]Op 21 juli 2020 is er een nieuwe POWER OF THE MOON sessie voor iedereen die zijn of haar intuïtie wil versterken, Spiritueel Systeem wil opschonen, ruimte wilt maken voor iets nieuws, in contact wil komen met zijn of haar Hogere Zelf en wilt leren leven met het ritme van de natuur en flow.

Tijdens de online class vindt er een Diepe Energie Sessie plaats door middel van een Transcendente Reis van Marieke van Meijeren. Daarnaast is er ruimte voor een Talk van Marieke, waarin altijd het juiste en nodige naar voren komt voor jou als inspiratie, inzicht en heling. Ook is het ook mogelijk om vragen te stellen aan Marieke tijdens de Q&A, zodat jij nog dieper kan zakken in jouw intuïtie en krachten. Om te helen, om te leren, om te transformeren en manifesteren![/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!