Selecteer een pagina

Nieuwe Maan in Tweelingen geeft je de kans dromen tot bloei te brengen

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Nieuwe Maan in Tweelingen op 13 juni 2018″ title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8900″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De tijd van de nieuwe maan is aangebroken. Een periode voor naar binnen keren en intenties neerzetten die je de komende tijd tot bloei wilt brengen. Tot bloei met behulp van warmte, zonnestralen en ook regen (het blijft Nederland..) kan er veel ontstaan, ontkiemen en groeien. Zowel bloemen, als onkruid. Houd hier dus focus op: wat wil je laten bloeien en groeien, maar vooral hoe wil je daar komen?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]De maan staat vanaf woensdag 13 juni in het luchtige teken Tweelingen. Een teken dat leergierig, veelzijdig, communicatief en optimistisch is. Misschien dat jij je de komende tijd wat rusteloos voelt, omdat dit teken graag van hak op de tak springt en alsmaar nieuwe dingen wil ontdekken. Dit kan een uitdaging zijn voor je doelen, maar je kan het ook zien als een mooie levensles en juist dicht bij je kern komen om je focus te blijven behouden. Rome is ook niet in 1 dag gebouwd, dus geef jezelf de ruimte om dingen ook daadwerkelijk goed uit te werken.

Gelukkig staat Mercurius (in het teken Kreeft) ondersteunend dankzij de invloed van de planeet Uranus. Je intuïtie is on point en kan je goede verbindingen maken. Hierdoor heb je vertrouwen in je eigen ideeën en doelen, kan je je krachtiger voelen en wellicht ook meer ideeën toelaten. Inspiratie zal in overvloed aanwezig zijn om je te helpen je dromen werkelijkheid te maken! Volg daarom ook je eigen waarheid. Tweelingen, ook al is het een teken dat bekend staat om smoesjes maken, is gevoelig voor ‘onwaarheden’. Doordat de nieuwe maan vierkant Neptunus staat zal dit ook aandacht krijgen. Gebruik de kracht van Mercurius en Uranus om dicht bij je intuïtie te blijven en niet te vallen voor ‘gladde praters’ en ‘mooie verhalen’. Zet je roze bril af en zorg er voor dat je niet het gevoel hebt vast te zitten. Waar een wil is, is een weg: altijd.

Cheiron zal hier de nodige hulp bij bieden, door je kracht te versterken en je jouw eigen waarheid te laten spreken. Maar bij elk woord, stel jezelf deze vraag: is dat wat ik nu zeg, waar en vriendelijk of ben ik mezelf met een masker aan het toedekken en beschermen?

Je kracht ligt in je kwetsbaarheid, in jouw ware ‘ik’. Laat deze stralen, dan voed je ook je dromen en doelen in het leven. Hierdoor maak je het mogelijk voor anderen om dat ook te doen. Daarmee veranderen we de wereld!

 

Geniet van deze energie!

Veel liefs,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!