Selecteer een pagina

Nieuwe Maan in Kreeft: Laat jij je kwetsbaarheid zien?

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Nieuwe Maan in Kreeft op 13 juli 2018″ title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”9105″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Een nieuwe maan is een periode wat bekend staat om nieuwe intenties zetten, doelen te bepalen en dromen te gaan waarmaken. Het biedt een blanco vel dat ingekleurd wil worden met jouw wensen, je passies en wat jij als je Ultieme Leven ziet.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]De maan staat in het zachte, zorgzame teken Kreeft. Kreeft staat bekend om thema’s als familie, emoties (waterteken!), gevoeligheid en veiligheid. Probeer in deze tijd open te blijven voor je naasten en omgeving, laat je niet leiden door gedachtes die je niet dienen. Voel juist de stevigheid in je voeten, je wortels. Als dat er even niet is, pak een moment (al is het vijf minuten) om met jezelf te zijn en naar je ademhaling te gaan. Zo heb je even rust en kan je voelen, diep voelen, waar jij op dit moment behoefte aan hebt.

Je gevoeligheid voor anderen kan in deze periode gepiekt zijn, omdat we de nieuwe maan tegenover de zwarte maan hebben staan. Des te belangrijker om echt goed bij jezelf te blijven! Ook jouw gevoel en behoeften zijn belangrijk in de wereld. Daar is niets egoïstisch aan.

Dat gevoel kan namelijk ook opkomen doordat er een zonsverduistering is. Deze kunnen we jammer genoeg vanuit ons lage landje niet zien, maar effecten zijn zeker voelbaar. Met een zonsverduistering ‘verstopt’ de zon zich tijdelijk achter de maan. Dit kan jij ook in jouw zon voelen, waardoor het bijna voelt alsof jouw ‘eigen zijn’ wegvalt. Helder hebben wie jij bent te midden van het leven, kan eventjes verwarrend zijn. Maar een simpele truc daarvoor is je volledige naam en geboortedatum in je hart toespreken en voelen wie jij bent.

Durf vanuit daar jezelf aan de wereld te tonen en je ruimte in te nemen. Zo ontstaat de magie in het leven, zo kan het leven voor je werken. Voel bij jezelf wat niet meer past en werkt bij je dromen, je wensen en doelen. Visualiseer wat er juist wel bij hoort, houd dat gevoel dicht bij je. Juist je dromen achterna gaan en je meest ultieme leven verwezenlijken zal zorgen voor een verandering in de wereld.

Al was de zon even ‘weg’, het is er altijd en zorgt er ook weer voor dat het volop gaat stralen. Zie dit ook als een metafoor voor jezelf. Jij mag ook gaan stralen en jezelf tonen aan de wereld. Hoe kwetsbaar en eng het ook kan zijn, wanneer jij goed en stevig in jezelf bent gevestigd zal je zien wat voor wonderen er gaan ontstaan. De rest zal zich voor je ontvouwen, vertrouw daar op.

Vertrouw op je kracht!

Geniet van deze energie!

Veel liefs,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!