Selecteer een pagina

18.06.2020 | Moon, Soul searching

IMPORTANT ENERGY UPDATE: ZONSVERDUISTERING, Nieuwe Maan, Summer Solstice | PART II

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”SOLAR ECLIPSE, NEW MOON, SUMMER SOLSTICE | PART II” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”36640″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Zoals je afgelopen dinsdag hebt kunnen lezen in Part I (lees HIER) hebben we aankomend weekend hoge en krachtige energieën om mee te werken. Op zaterdag 20 juni is het Summer Solstice: de langste lichtdag van het jaar. Daarop volgend, op zondag 21 juni, hebben we een solar eclipse: een zonsverduistering. Op diezelfde zaterdag is het dan ook tijd voor de Nieuwe Maan in Kreeft. Oh ja, en. dan nog die 6(!) planeten in Retrograde! Laten we nu eens dieper duiken in wat de Solstice, Eclipse en Nieuwe Maan ons brengen..

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

SUMMER SOLSTICE: HEILIGE GEBEURTENIS 

Aanstaande zaterdag 20 juni is het de Summer Solstice: de langste lichtdag van het jaar. Langste lichtdag betekent dus ook de dag met het meeste licht. Op deze dag vieren we het ‘hoogtepunt’ van het jaar en het begin van de Zomer. We mogen de vruchten plukken (oogsten) van al het werk dat we sinds de vorige solstice hebben geplant. In dit artikel, kan je meer lezen over wat de Summer Solstice inhoudt energetisch.

Summer Solstice is het moment dat de dagen langzaam maar zeker korter worden in plaats van langer. Op deze dag wordt generaties lang door verschillende culturen het Licht geëerd en gevierd. Hoe meer Licht, hoe meer Liefde. Van oudsher wordt deze dag gebruikt voor het verdrijven van de toekomstige duisternis met vuren, offers en rituelen. Het is dus een super magische en heilige dag die jij voor jezelf kan inzetten.

 

SOLAR-ECLIPSE: HET LICHT ZIT IN JOU

Vervolgens op zondag 21 juni 2020 om 08:00 ’s ochtends hebben we een zonsverduistering. Na de langste lichtdag, hebben we een dag dat de zon even ‘verdwijnt’. Een moment dat het licht even niet schijnt. Omdat het licht van de zon (onze ‘wil’) wordt geblokkeerd door de maan (onze ‘intuïtie’), onthullen zich de gevolgen van onze acties in het verleden. Hoe je omgaat met je gevoelens, hoe je reageert op de gevoelens van anderen, de verhalen die je zelf hebt gemaakt over ‘wie jij bent’. Op dit moment wordt dit verhelderd voor je. Je mag eerlijk naar jezelf kijken. Is dit wie jij werkelijk bent en wat jij werkelijk wilt? Sluit het aan bij wie jij in essentie bent?  Is jouw persoonlijke fundering in jezelf stevig?

Een solar eclipse geeft je de ruimte om daar op te reflecteren en er naar te kunnen handelen, want jij hebt alle kracht in jezelf om jouw ultieme leven, en daarmee een ultieme wereld, te creëren. Een zonsverduistering laat jou namelijk zien dat er altijd verandering kan zijn en jij altijd een keuze hebt. Vertrouw er op. Het Licht is nooit echt weg. Het Licht zit in jou.

 

NIEUWE MAAN IN KREEFT: ZORG VOOR JE THUISBASIS

Maandag 22 juni staat dan de Nieuwe Maan in het teken Kreeft. De Kreeft is een waterteken en staat symbool voor het gevoelsleven en de behoefte aan emotionele geborgenheid en stabiliteit. Dat wat je tijdens de solar eclipse hebt gevoeld, mag je nu transformeren en er nieuwe intenties op zetten. Hoe creëer jij een stevige fundering voor jezelf? De kreeft vraagt aan je om je gevoelsleven en emoties te waarborgen en deze niet weg te stoppen. De nieuwe maan in kreeft wil jou leren dat jij jouw thuisbasis zo mag inrichten dat het voedend voor je werkt. Dat het een ‘veilige thuishaven’ voor je is. En jouw thuisbasis begint bij jou. Wat wil jij jezelf de komende periode geven dat jij je gezien, gehoord, gevoeld en veilig voelt? En hoe kan jij dit doorgeven aan anderen?

 

OKE.. WAT KAN IK HIER NU MEE?

Ja, dat is een hele goede vraag. Simpel gezegd: we breken oude patronen en structuren af om ruimte te maken voor heling en Licht.

Dat betekent dat jij mag leren om gecenterd te blijven in jezelf, verbonden met je Ziel en Hart en leren leven vanuit de nieuwe, bewuste wereld. Om te kunnen transformeren en Lichter te worden, vraagt het van je om oude bagage te dumpen. Om oude structuren en ‘muren’ te doorbreken. Je ziet het in de wereld momenteel, oude en niet-werkende systemen en structuren zijn in elkaar aan het vallen als een kaartenhuis. Dit is een enorm belangrijke transitie! En het vraagt van jou of jij jezelf mee kan transformeren en verbinden met het Licht. Het vraagt van jou of jij jezelf in totaliteit kan ervaren en daarmee ook verbinden met het ‘AL’. Vanuit daar ontstaat de eenheidservaring. Het zit al diep in jezelf. Het zit al in de wereld. We zijn verbonden. We zijn Liefde. We zijn één. Nu alleen de patronen en systemen, zowel individueel als samen, doorbreken om het te ervaren.

Jij hebt alle kracht van het universum in je. En je kan nu echt voelen hoe intens en krachtig dat is. Het is helemaal voor jou en van jou en werkt samen met jou. Dus: ga je Licht schijnen, mooi mens. Ga leven vanuit jouw zuiverste intentie van je Hart. Zo creëren we dat Licht-Paradijs dat we (her)kennen.

So what are you waiting for? 

Go Go Go!!

 

Zoals altijd, geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Wil je transformeren met de Energie van aankomend weekend?” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Unna%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Summer Solstice & New Moon | Special Sacred Spirit Session” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#ef931a” btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”left” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#efa94c” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fsummer-solstice-new-moon%2F|title:The%20Power%20of%20The%20Moon%20%7C%20Sacred%20Spirit%20Sessions%20%E2%80%93%20ONLINE%20CLASS||”]Wij houden op 20 juni 2020 deze Special: Summer Solstice & Nieuwe Maan Sacred Spirit Session voor iedereen die zijn of haar intuïtie wil versterken, Spiritueel Systeem wil opschonen, ruimte wilt maken voor iets nieuws, in contact wil komen met zijn of haar Hogere Zelf en wilt leren leven met het ritme van de natuur en flow.

Samen met duizenden anderen gaan we een Diepe Energie Sessie houden door middel van een begeleide trance meditatie van Marieke van Meijeren. Samen met jou vieren we de zon, de zomer, de energie en de langste Licht dag van het jaar! En dit doen we middels de transcendente reis en de inspirerende Talk van Marieke. Waarin altijd het juiste en nodige naar voren komt voor jou als inspiratie, inzicht en heling. Tijdens deze Summer Solstice Sacred Spirit Session is het ook mogelijk om vragen te stellen aan Marieke tijdens de Q&A. We kijken er naar uit om deze bijzondere dag samen te vieren![/vc_cta][vc_empty_space][vc_column_text]Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!