Selecteer een pagina

Nieuwe Maan in Ram nodigt je uit om je dromen waar te maken

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Nieuwe Maan in Ram op 16 april 2018″ title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8430″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De lente is volop aanwezig en dat is merkbaar in de natuur om je heen. Waarschijnlijk voel jij dat ook door jouw systeem stromen, vooral omdat ook jij een onderdeel bent van de Natuur. Alles is er mee bezig om naar ‘buiten te treden’, terwijl de Nieuwe Maan om verstilling vraagt en juist naar binnen te keren..

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Leuk dat de stand van de Nieuwe Maan dat naar binnen keren nog meer een uitdaging maakt, omdat zij in het teken Ram staat. Het teken dat voor optimisme, impulsiviteit, avontuur en moed staat. Heerlijk vuur en grote kracht dat in beweging wil zijn en dingen wilt ondernemen. Deze actie en grote energie kan je overigens heel goed benutten in je binnenwereld: neem een kijkje welke intenties, dromen en overtuigingen mogen blijven en wat een “lente schoonmaak” nodig heeft.

Ram heeft de neiging om er gewoon vol voor te gaan en pas na actie te gaan denken over de mogelijkheden en gevolgen. Het neemt het leven bij de hoorns, en hoe! Je kan voelen dat er bepaalde uitdagingen of mogelijkheden zich alleen nu aandienen en je er direct voor moet gaan. Let wel dat het niet zonder enige zelfbeheersing handelen wordt, je wilt er voor zorgen dat je in gemak je dromen en doelen kan waarmaken. Neem je tijd om er naar te kijken en echt te laten bezinken welke dromen en doelen waardevol en je prioriteit hebben. Heb geduld met jezelf en de omgeving! We zijn allemaal in de beweging van “naar buiten treden” aan het stappen en dat heeft wat tijd nodig.

En dat zal versoepeld worden voor je. Uranus staat namelijk naast de maan in Ram en zal invloed hebben op dat jij heel snel door hebt wat je nodig hebt. De inzichten in je gevoelens, wat goed voor je is en wat niet, zijn snel en direct. Dit omdat de ram vurig is en Uranus een verbinding maakt tussen voelen en weten.

Ook staat er een vaste ster “Al Pherg” direct naast de Maan en de Zon, die ook invloed heeft op de energieën. De invloed van deze ster kan voor balans, doelgerichtheid en succes zorgen. Een Empowering energie dus voor bij deze Nieuwe Maan om diezelfde verandering die in de natuur plaatsvindt in je eigen leven te omarmen! Let wel dat je de tijd neemt om naar je gevoel te luisteren en doordacht handelt: de natuur is er zelf ook niet in 1x.

De uitdaging is om te vertrouwen en niks af te gaan dwingen. Mijn vraag aan jou is:

Vertrouw jij het Universum?

 

Geniet van deze energie!

Veel liefs,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!