Selecteer een pagina

Nieuwe Maan in Vissen: Use the Force of the Universe!

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Nieuwe Maan in Vissen 6 maart 2019″ title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”10816″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”678px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Langzaam maar zeker, vooral na vorige week, is het duidelijk voelbaar dat we een nieuwe periode in gaan: de lente. De natuur begint tot bloei te komen en aan de bomen zijn de knoppen zichtbaar. De Nieuwe Maan in deze tijd staat in het teken van ‘Kiemkracht’. Welke zaden ga jij met de kracht van de vissen planten om tot bloei te laten komen?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

Nieuwe Maan in Vissen 🐠

Vissen is een enorm gevoelig en intuïtief teken. Het is immers ook een waterteken, net zoals de maan. Water staat symbool voor onze gevoelens en ook voor flow. Durf nu ook te stappen in wat je gevoel je wilt zeggen, zeker rond de nieuwe maan. Je innerlijk weten is enorm wijs en geeft altijd tekens af. Rond deze tijd is het daarom ook goed om een meditatie, zo lang of kort als je zelf wilt, te gaan doen en te gaan tappen in die wijsheid.

Vissen zijn dromers en dromen kunnen nu helder voor je naar voren komen. Waar wil je heen? Wat wil je doen? Wat voelt als jouw ultieme leven dat tot bloei mag gaan komen? Door de maan in vissen is het makkelijker om behalve in je innerlijk weten te tappen, om in te tunen met de wijsheid van het universum. Noem het Bron, het goddelijke, Source: de heldere energie van het universum. Vraag ook om signalen om je steun te bieden in waar je heen wilt. “Don’t be surprised at how quickly the universe will move with you once you’ve decided to live your most Ultimate life.”

Neptunus en de Maan: nog meer waterkracht!

Neptunus is de god van het stromende water en golven. Wat een aansluitend thema bij deze nieuwe maan! Driedubbel zo sterke invloeden van water; gevoel en dromen, kan je nu ook ervaren. Doordat Neptunus samen met de Maan komt te staan kan je ook levendige dromen hebben ’s nachts. Dromen met veel symboliek of gevoel. Schrijf ze ook uit voor jezelf. Observeer wat er in voorkomt en wat het betekent voor jou in dit moment. Je hoeft er niets van te vinden, maar je kan er zeker veel inzichten uit halen.

Mercurius en je verstand

Wees er helder ook op en houd beide benen op de grond, op de aarde, om de signalen en dromen op te pakken en tot realiteit voor jezelf te maken! Mercurius kan jou ondersteunen daarin. Deze planeet staat ook in vissen. Wanneer jij goed gegrond kan zijn in je hart, kan je ook de signalen vertalen naar realiteit door er je verstand bij te laten werken. Echter kan het averechts werken als je weg zou gaan dromen.

The power of Mars

Om dit verder in de wereld te zetten ondersteunt de kracht van Mars je. Mars geeft kracht in vastberadenheid, doelbewust zijn en daadkracht. Hierdoor kan je in de beweging komen om je gevoelens en dromen in de wereld te gaan zetten. Om de stappen te gaan zetten deze maand naar dat ultieme leven van je. Het biedt de nuchterheid en gerichtheid om helder voor jezelf te krijgen welke stappen nu gezet mogen worden. Dromen zijn namelijk vaak groots en hebben het nodig om in elementen te worden gemaakt, zodat jij de bewegingen naar je dromen, doelen behapbaar en realiseerbaar kan maken.

Use the Force

Alle planeten staan nu in zo’n stand om jou te ondersteunen in het ontkiemen van jouw dromen. De fase van naar buiten treden en op te bloeien is gestart. Het is nu aan jou hoe jij deze krachten, de energie wilt gaan benutten. Heb je het nodig om soms een stapje terug te doen en even te ademhalen? Doe dat dan vooral. Laat het ‘zijn’. Weet wel dat het universum altijd in werking is voor je. Dat het leven voor jou beweegt om jou te ondersteunen. Je mag nu echt je Ultieme Leven (be)leven!

 

Geniet van deze energie!

Veel liefs,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Niets meer missen van De Bewustzijn School?
Blijf dan op de hoogte via onze Facebook pagina en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!