Selecteer een pagina

13.10.2020 | Moon

Hoe je de kracht van het Universum Gebruikt | Super Nieuwe Maan in Weegschaal

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”HOE JE DE KRACHT VAN HET UNIVERSUM GEBRUIKT” title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”48185″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Aanstaande vrijdag hebben we de 2e van 3 bijzondere manen in de maand Oktober. Deze Nieuwe Maan is ook wel een Super Nieuwe Maan, wat inhoudt dat de stand van de maan dichter bij de aarde is en daardoor de energie van de maan verdrievoudigd wordt. There’s something special in the air.. Lees maar mee wat het wordt!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

SUPER NIEUWE MAAN EN ZON IN WEEGSCHAAL | KEER TERUG NAAR JE NULPUNT

Deze Nieuwe Maan staat in het teken Weegschaal. Een teken dat gaat over schoonheid, respect, harmonie en balans.  Jij mag tijdens deze Super Nieuwe Maan meer harmonie brengen in je leven. De Nieuwe Maansperiode is wanneer de Maan tijdelijk niet zichtbaar is voor ons. Het licht van de Zon schijnt er vanuit ons zicht niet op en het daarom helemaal donker is. Een helemaal nieuwe periode, waarin alles mogelijk is.

Tijdens een nieuwe maan is het de perfecte tijd om nieuwe intenties te gaan zetten voor de volgende periode, omdat er even ‘helemaal niets is’. Met de energie van weegschaal mag je gaan kijken hoe je de balans terugbrengt in je leven. Wat weegt letterlijk te zwaar voor je? Waar wil je jezelf van ontdoen? En waar wil je meer van?

In deze emptiness, waar er geen maan is, waar er helemaal niks is, is alles voor je mogelijk. Je hebt de oneindige keuze om alles neer te zetten wat je wilt. En om te weten wat dat is mag je naar binnen keren. Naar je eigen Kern, naar je eigen centrum, naar je eigen nulpunt.

 

MERCURIUS IN SCHORPIOEN | HELLO DARKNESS, MY OLD FRIEND

De wel gevreesde Mercurius Retrograde is upon us. Het is hoog tijd om in het diepste van jezelf te duiken en het Licht in jezelf te herontdekken.

Communicatieplaneet staat in Schorpioen, een waterteken met veel diepte en gevoel. Schorpioen durft zijn eigen donkerte met beide ogen aan te kijken en in te duiken, omdat de Schorpioen weet hoeveel parels van Licht daar te vinden zijn.

Je wordt uitgedaagd tijdens een retrograde periode om naar binnen te keren en bij jezelf te blijven. Emoties lopen hoog op rond deze periode. Je kan prikkelbaarder zijn en feller. Maar waar komt dat vandaan? Waarom voel je wat je voelt en denk je wat je denkt? Waar heb je deze overtuigingen geleerd en overgenomen?

Schorpioen vraagt je om die schaduwzijde te omarmen. Om jezelf helemaal te accepteren voor wat je jezelf hebt aangeleerd te zijn. En deze periode vraagt je om jezelf te ontdoen van de verhalen en de ‘ego’ die jij jezelf hebt geleerd. Die jou zeker goed heeft beschermd al die tijd. Maar weet nu, met de kracht van Schorpioen, dat jij jezelf ook zonder dat kan dragen. Dat jij meer bent dan dat verhaal dat je jezelf hebt geleerd.

Probeer deze periode jezelf te ontdoen van alle lagen, van alle verhalen, van dat jasje dat je aan hebt. Wat nou als je al die baggage los zou laten? Wat nou als je jezelf in de diepte volledig aan zou kijken. Zwart, donkerte absorbeert al het licht. Daar zit jouw schat aan Universele Licht dus ook in. Wat nou als je zelf daar in zou duiken?

Een zwart gat is een plek waar al het Licht in is geabsorbeerd. Waar al het Licht te vinden is. Daar in het donker vind je al het licht. Al jouw Licht.

 

Open jezelf voor al dat je bent.

Je bent meer dan alleen wat je denkt.

Je bent veel meer dan wat je tot nu gelooft hebt.

Je bent het Universum dat zichzelf schept.

Open jezelf voor al dat wat je bent.

Je bent zowel het begin als the end.

Je bent het Alles en het Niks.

Je bent Puur en je bent Rauw

Je bent Goddelijk en Groot.

Je bent de Geboorte en de Dood.

Er zijn eindeloze mogelijkheden beschikbaar in jou.

Open je ogen en zie het nou.

 

 

Zoals altijd, geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”JOIN 45min transformerende Transcendente Reis tijdens de Super Nieuwe Maan Online Class” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Italiana%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”In het diepste van het Donker vind je al het Licht” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_use_theme_fonts=”yes” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#8659c1″ btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#5d369b” custom_text=”#ffffff” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Fpower-of-the-new-moon-online%2F|title:The%20Power%20of%20The%20Moon%3A%20MULTIDIMENSIONALITEIT%20%7C%20Online%20Sessions||”]Hoe zou het zijn als je jezelf helemaal ontkoppelt van alles wat je denkt te zijn? Als je alle lagen die je jezelf hebt aangeleerd, eigen gemaakt, van buiten naar binnen hebt gehaald loslaat en gewoon alleen maar Zijn zou zijn? Hoe zou het zijn dat jij Alles zou zijn wat je allang bent.


Daar in het diepste van het Donker, daar vind je al het Licht.

Daar waar helemaal niks is, in die diepte, daar ligt jouw eindeloze potentie van alles. Die donkerte, die kern, noemen we vanuit het Spirituele: het Veld, Universum, Oneindigheid of God. En daar kan jij in tappen.

En dat gebeurt tijdens de Transcendente Reis van Marieke van Meijeren, Lightrider en Energiewerker. Daarnaast geeft Marieke ook een Talk en is er ruimte voor een Q&A.

Daarnaast zal deze Online Class anders dan anders zijn: je gaat een Transcendente Reis volgen van 45-55 minuten, in plaats van het gewoonlijke 30 minuten. We nemen de tijd om geleidelijk in ‘The Nothingness’ te tappen. In jouw ultieme Multidimensionaliteit. De oorsprong. Je kern.

Het wordt 100% Mindblowing. Deze Super Nieuwe Maan zal ons dragen in ons nieuwe bestaan, die jij dan inneemt. Doe je met ons mee?[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!