Selecteer een pagina

3.03.2021 | Astrologie

Dromen, Visoenen & Heiligheid | Nieuwe Maan in Vissen

De Nieuwe Maan periode van Maart is er eentje uit de boeken. Het is mysterieus, mythisch en magisch. Vissen en de Maan zijn beide gevoelstekens, waardoor de energie deze periode meer dan perfect is om diep in te tappen op jouw intuïtie, je dromen, visioenen en meer. Daarnaast, omdat het een nieuwe maan is, betekent het dat je deze dromen en visioenen tot leven kan gaan wekken. Weten hoe de planeten je daar bij helpen? Lees mee:

Zowel de maan als het teken vissen zijn water-symbolen. Water staat energetisch voor gevoel, intuïtie en emotie. Doordat de maan in het teken vissen staat, worden deze kenmerken dubbel versterkt.

De Nieuwe Maan in vissen gaat daarom over diepe gevoeligheid en opmerkzaamheid, je intuïtie wordt aangewakkerd! Vissen staat bekend als het dierenriemteken dat gaat over dromen, spiritualiteit en gevoeligheid, dus deze thema’s zal je de komende tijd meer gaan ervaren doordat de nieuwe maan ze zal versterken.

Een nieuwe maan gaat ook altijd over nieuwe zaden planten en intenties. Als je nu diep in je gevoel zou zakken, verbinding legt met je Ziel en intuitie, wat zou je dan de komende tijd naar buiten willen brengen? Welke diepe dromen zou je willen realiseren in de wereld?

Vissen heeft een grote verbeeldingskracht, dus de kracht van visualisatie zal je helpen om te zien welke dromen je écht wilt waarmaken vanuit jezelf en welke ‘dromen’ je van de buitenwereld hebt overgenomen. Waar word je diep van binnen blij van? Is dat een moestuin aanleggen? Is dat schilderen? Is dat schrijven? Je dromen hoeven niet direct gerelateerd te zijn aan een carrière. Je dromen gaan over waar jij AAN van gaat. Vissen brengt je terug naar dit gevoel.

Het gaat tijdens deze nieuwe maan namelijk over het committeren aan je persoonlijke doelen die jou positieve energie geven, die je een gevoel van daadwerkelijk leven geven. Door de krachtige energie van de vissen krijg je de kans om grote en belangrijke veranderingen in je (dagelijks) leven te gaan brengen!

Venus & Neptunus in Vissen | Holy Trinity

De energie van deze nieuwe maan wordt versterkt door de uitlijning van Venus en Neptunus in Vissen, dat een heleboel romantiek en creativiteit met zich meebrengt. Venus en Neptunus naderen een conjunctie in het teken vissen. Neptunus is een van de heersende planeten van vissen, dat gaat over idealisme en spiritualiteit. “Power of Prayer” wordt vaak gelinkt aan Neptunus in vissen; wanneer je een wens uitspreekt met een diepe intentie, met heel je gevoel, wordt deze versterkt. Dat kan je dus uitstekend gebruiken in deze nieuwe maan periode!

Venus in vissen heeft ook een groot aandeel, omdat de Liefde en schoonheid volledig kunnen worden geuit in dit gevoelige teken. Het gaat over de Universele Liefde, die je voor jezelf en de wereld kan gaan voelen. Venus in vissen versterkt het gevoel dat alles in de wereld, het universum en het leven heilig is. Deze voedende energie kan je daarom ook goed gebruiken deze nieuwe maan, om je intenties meer energie te geven, meer Liefde te geven en de heiligheid van jouw dromen helemaal te doorvoelen. Vul dat aan met de “Power of Prayer” en je hebt een Dream Team om visoenen tot leven te brengen!

De kracht van Intuïtie

Als gevoelsteken is vissen diep verbonden met de aarde en het universum. Het is immers het ‘laatste’ dierenriemteken, waardoor het dichter bij de mystieke en wonderlijke wereld bestaat. Deze nieuwe maansperiode is gevuld met een Holy Trinity;

  • Power of Prayer
  • Heiligdom van het Al
  • Dromen

Al deze elementen zijn gelinkt aan jouw intuïtie; het leven dat jouw Ziel voor ogen heeft. Het universum helpt je een handje, door in te spelen op Divine Timing. Deze nieuwe maan is daar een perfect voorbeeld van.

We gaan richting de lente, waarin we letterlijk en figuurlijk naar buiten treden. Treed deze nieuwe maan eerst nog een stapje dieper naar binnen, naar jouw eigen kern en verbind met jouw Intuïtie om de visioenen en dromen die je tot leven wilt wekken helemaal te doorvoelen. En zet tijdens deze nieuwe maan in vissen de krachtige intentie, met de Power of Prayer, om in alle Heiligheid van het Al jouw Dromen tot realiteit te brengen.

Zoals altijd, geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!