Selecteer een pagina

10.11.2020 | Moon

EMBRACE THE DARKNESS: Supermaan Maan in Schorpioen | 15 november 2020

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”EMBRACE THE DARKNESS: Supermaan Maan in Schorpioen | 15 november 2020″ title_size=”h2″ title_color=”custom” custom_title_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”49451″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Met een pas super magische volle maan tijdens Halloween gaan we nu een nieuwe periode in met de Nieuwe Maan. En het universum blijft ons maar cadeautjes en magie brengen: deze nieuwe maan is een Supermaan. Dat betekent dat, ook al is de maan niet zichtbaar, de krachten nog meer ‘AAN’ staan en beter te benutten zijn. Tijdens een nieuwe maan is het dé perfecte tijd om intenties te zetten voor een nieuwe periode. En Schorpioen gaat er voor zorgen dat je met een schone lei het waar kan maken.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]ZON & MAAN IN SCHORPIOEN | COME INTO YOUR DARK SIDE

De Maan, evenals de Zon, staat in het teken Schorpioen. Diep, duister, mysterieus en gevoelig, zo kennen we de Schorpioen. Heel veel mensen zijn geen fan van dit teken, maar als je het mij eerlijk vraagt is het een van de meest bijzondere en waardevolle tekens in onze sterrenhemel. Als een planeet daar in komt te staan, dan weet je ‘Shit is going DOWN’. En niet zozeer op een slechte manier, juist op een verrijkende en bekrachtigende manier!

De Schorpioen durft namelijk diep te gaan en diep te voelen. De Schorpioen staat in verbinding met zijn onderbewuste en tapt makkelijk in zijn schaduwzijde. En dat is precies waar heling en transformatie voor staat. ‘Come to the Dark Side’ zoals Schorpioen zou zeggen en wees niet bang. De schaduwzijde is daar waar jij jezelf tegenhoudt, waar jij jezelf klein houdt, waar je wonden en trauma’s zitten. Waar je beperkende overtuigingen vandaan komen.

Wanneer jij jezelf niet meer tegenhoudt in al je zijn, zowel het donker als het licht, dan kan het donker licht worden en je krachtigste tool. Want dan zit je in je onbewuste, waarin je de taal leert te verstaan van je intuïtie zonder alle ruis van je emoties.

AHA. The Scorpio becomes a friend and guide.

Time to Transform!

Jouw schaduwzijde kan jou verlossing bieden dat jij jouw Ultieme Zelf kan zijn, als jij dit allemaal onder ogen durft te komen. Als jij jezelf in je volledigheid kan omarmen.

Want vanuit die volledigheid ontstaat overvloed. Wanneer jij alles betrekt in dit verhaal, werkelijk dus alles, dan is ook alles in het universum ook mogelijk. Dan bestaat er niks dat los van jou staat, of dat je ontkent, of van je af duwt. Dan ontstaat er een beweging naar openheid en vertrouwen. Abundance -overvloed- leeft daar: in het vertrouwen en openheid.

En als we vanuit dit punt gaan creëren en intenties zetten, dan is alles mogelijk. Dan zijn al je wildste dromen mogelijk. Jij kan dat namelijk waar gaan maken voor jezelf als je er open voor staat en vertrouwen hebt. Maar om dat te kunnen doen moet je door je blokkades heen, door je schaduwzijde heen.

Verwelkom de Nieuwe Maan in Schorpioen in jezelf. Welke kanten van jezelf houd je in het duister en zijn niet welkom? Waarom zijn ze niet welkom? Wanneer jij een deel in jezelf tegenhoudt, zeg je dat je er niet volledig mag zijn. Dat jij niet compleet bent. Dat je niet tekort komt. Overvloed ontstaat in de volledigheid, in de verbinding. Overvloed bestaat niet uit tekort of uit halve dingen. Overvloed is heel.

En jij bent ook heel.

Compleet.

Je bent één.

In verbinding.

En daar, wanneer jij het donkerte omarmt, daar vind je al het licht weer terug.
Waar jij jezelf compleet omarmt, in je eigen licht en je eigen donker.
Open jezelf voor al je kleuren.
Je bent compleet.

Jij bent de overvloed.

 

JUPITER, SATURNUS & PLUTO IN STEENBOK | YOU BETTER WORK

Jupiter, Saturnus & Pluto staan in een positieve verbinding met de Nieuwe Maan in Schorpioen. Alle 3 de planeten staan momenteel in het teken Steenbok, dat een hardwerkend, gedisciplineerd, ambitieus en ietwat traditioneel teken is. Nieuwe intenties, plannen, dromen etc. zetten is ons nog nooit zo makkelijk gemaakt als nu. Deze tekens ondersteunen je om dit waar te kunnen gaan maken voor jezelf.

Om die diepte van Schorpioen om te kunnen zetten in praktische toepasbaarheid, zodat je schaduwzijde niet meer je valkuil is, maar je kracht gaat worden. Jupiter is een geluksplaneet en een planeet dat gaat over transformaties. Met deze drie planeten en de kracht van Jupiter komen die onbewuste patronen nu zichtbaar voor je naar boven, zodat je er ook echt verandering in kan gaan brengen.

Een transformatie in belemmerende overtuigingen, patronen en blokkades betekent dat er ruimte is voor overvloed en nieuwe dingen. Dat betekent dus ook dat je verandering gaat zien in alle facetten van je leven: werk, carrière, familie, vrienden, gezondheid en geld. Er is overal ruimte voor overvloed, dus verwacht deze transformatie zichtbaar te zien worden in deze facetten, if you do the work.

 

NIEUWE MAAN RITUELEN | ENERGIEWERK & INTENTIES ZETTEN

Een nieuw begin.
Een nieuwe Page.
Een nieuwe Wereld.
Een nieuwe Dimensie.
Tijd voor Ascentie. 

 

Tijdens de nieuwe maan a.s. zondag geeft Marieke van Meijeren een Online Class waarin je diep Transcendent Werk gaat doen en de overvloed weer helemaal toe gaat laten. Elke week geeft zij een online class met Talk, Q&A en Transcendente Reis over verschillende topics. Deze nieuwe maan duiken we dieper in op intenties zetten, blokkades opheffen en je te openen naar overvloed. So take it all in! En maak hier samen met ons een nieuwe maan ritueel van.

Hoe meer Zielen,

Hoe meer Licht,

Hoe meer Effect!

 

Zoals altijd, geniet van deze energie!

In Liefde,

Nina Omeragic-Dokic[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Nieuwe Maan, Nieuwe Intenties & Nieuwe Rituelen voor ABUNDANCE” h2_font_container=”color:%23ffffff” h2_google_fonts=”font_family:Italiana%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Join de online live class a.s. zondag!” h4_font_container=”color:%23ffffff” h4_use_theme_fonts=”yes” shape=”square” style=”custom” add_button=”bottom” btn_title=”GET YOUR TICKET” btn_style=”gradient-custom” btn_gradient_custom_color_1=”#ffffff” btn_gradient_custom_color_2=”#8659c1″ btn_gradient_text_color=”#000000″ btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#683e77″ custom_text=”#ffffff” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fdebewustzijnschool.nl%2Fproduct%2Ftransformation%2F|title:TRANSFORMATION%20HALLOWEEN%20EDITION%20%7C%20Online%20Full%20Moon%20Special||”]

Verhoog je frequentie en shift jouw bewustzijn van 3D naar 5D tijdens deze Nieuwe Maan-les over: ABUNDANCE | OVERVLOED. Het is tijd om te herinneren wie je werkelijk bent. Je bent namelijk veel meer dan alleen maar ‘een mens met plat denkvermogen’. You are a Multidimensional Being living a Multidimensional Life.

De Nieuwe Maan in Schorpioen geeft je nu de mogelijkheid om intenties te zetten vanuit de Diepte van je zijn en het Universum nodigt je NU uit om je frequentie te verhogen om te transformeren naar je ware essentie, waarin de mogelijkheden eindeloos zijn. Waarin je in een wereld leeft waar alles overvloedig aanwezig is. Een wereld waar wanneer jij geeft je drievoudig ontvangt. Een wereld waar wanneer dat wat jij gegeven hebt, drievoudig ontvangen wordt. Deze wereld is er al en komt tot leven wanneer jij je frequentie verhoogt.

Een manier om je frequentie te verhogen en deze shift te maken is door middel van Transcendente Reizen. Met deze tool ontwikkel je al je hersenfuncties voor een geëxpandeerd en hoog bewustzijn, waarin ‘verlichting’ de normale staat van zijn is voor je lichaam en geest. Transcendent Bewustzijn is de essentie van wijsheid, begrip en zelfrealisatie van het goddelijke.

Doe mee zondag 15 november tijdens de online les van Energiewerkster Marieke van Meijeren over Abundance tijdens de Nieuwe maan in Schorpioen, waarin je een Transcendentale Reis gaat ervaren.

 [/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!