fbpx
Selecteer een pagina

27.05.2016 | Online School

My Personal Journey

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”My Personal Journey” title_size=”big” title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#000000″ custom_separator_color=”#000000″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2090″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Deze week deelt een teamlid van De Bewustzijn School haar persoonlijke reis en legt uit wat aanwezig zijn bij de Bewustzijn School voor haar betekent.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]Aanwezig zijn bij de Bewustzijn School en mee gaan met de flow van het leven geeft mij verbondenheid, veiligheid en ruimte om te leren hoe ik mijn (oude) beperkende en onbewuste patronen los mag laten en de verbinding met mijzelf en anderen mag aangaan.
Het bewust werken en de lessen geven mij een uplifting energie en zodoende leer ik, hoe ik mijn eigen energie kan opkrikken en in mijn eigen kracht kan gaan staan om mijn innerlijke lichtje te laten schijnen.

Ik wilde in mijn leven mijn elastiek tot het maximum uitrekken zowel professioneel als persoonlijk. Ik gunde mijzelf geen moment om stil te staan. Ik wilde letterlijk alles uit het leven halen, wat erin zat. Met in gedachte dat de dag van morgen de laatste zou kunnen zijn. Tot mijn elastiek op spanning kwam te staan en ik bekneld raakte in mijn eigen structuur. Het sloop er langzaam in. Ik kreeg veel fysieke klachten maar luisterde niet naar mijn lichaam. Gaat wel weer over dacht ik. De dagen werden zwaarder en de nachten werden rustelozer.

Er stonden voor mijn gevoel continu 16 radiozenders aan in mijn hoofd, dat zorgde voor veel ruis en het verlies van het overzicht. Als ik ‘s ochtends mijn ogen opende stond ik gelijk ‘’aan’’. Ik moest gelijk van alles en schoot bij het ontwaken al te kort op het feit dat ik te weinig uur had geslapen. Mijn eindeloze to-do lists met zou-moeten’s kon ik nooit verwezenlijken en ging zo elke avond slapen met eindeloos veel tekortkomingen. Ik onderwierp mezelf aan de te strenge hand van perfectionisme.

Ik had het gevoel dat mijn ego zo sterk was dat mijn geest het in het niets zou winnen. Ik kon mijn intuïtie niet verstaan want mijn ego schreeuwde harder. Dit deed mij realiseren dat ik te lang naar mijn ego had geluisterd en mijn keuzes maakte vanuit angst in plaats van vanuit liefde voor mijzelf. Ik had te lang naar mijn ego geluisterd en die heeft mij volkomen uitgeput en ervoor gezorgd dat mijn elastiek knapte. Ik ging letterlijk ten onder aan mijn eigen succesformule. Gedwongen moest ik uit het snelle leven van ‘’moeten’’ stappen en stilstaan om even echt te voelen. Ik wist niet meer wat ik voelde, het enige dat ik wist, is dat ik ver van mezelf verwijderd was geraakt en weer in contact wilde komen met mijn intuïtie en daarop durven te vertrouwen.

Ik voelde in het diepste van mijzelf dat ik toe was aan verandering en voelde mij sterk aangetrokken om innerlijk werk hiervoor te verrichten. De Bewustzijn School kwam op het juiste moment op mijn pad. Het was voor mij een uitdaging om mijzelf over te geven aan het moment om ervoor te zorgen dat mijn lichaam en geest zo weer zouden ‘’connecten’’. Ontzettend bijzonder om te ervaren dat deze zo sterk met elkaar verbonden zijn. Dankzij de lessen en het team van de Bewustzijn School besef ik mij dat ik de belangrijkste instrument ben van mijn leven en dat alleen ik in de basis sta van mijn geluk. Ik heb geleerd om nieuwe wegen te zien, waarmee ik het leven op mijn manier vanuit mijn hart en liefde mag gaan vorm geven en mijn missie mag leven (mijn dromen & passies).

Niet meer de focus op de buitenwereld, maar op mijzelf. Men hoeft mij niet meer aardig, lief en leuk te vinden. Ik moet mijzelf aardig, lief en leuk gaan vinden. Pas dan kan ik zijn, wie ik mag zijn. Voelen waar mijn kracht zit van besluitvaardigheid. En niet de focus leggen op de angst dat ik MOET kiezen. Nee, de gedachte hebben dat ik de moeite waard ben om voor mijzelf te kiezen.

Deze ervaring van persoonlijke groei is voor mij wel echt het mooiste wat ik mijzelf in jaren heb gegeven.

Onderdeel zijn van de Bewustzijn School draagt ook bij aan het geloof dat ik mij aan het ontpoppen ben van rups tot vlinder. Het enige dat hiervoor nodig is voeding. Tot die tijd moet ik mij zelf voeden met rust, ruimte en liefde.

Nu zie ik het leven als een dans en beweeg ik vloeiend met het leven mee. Ik heb het vertrouwen dat ik zal fladderen als een kleurrijke vlinder en dat ik ook zelf zal zien als ik in de spiegel kijk.

Ik dans mijn eigen dans, niet dat van een ander. Durf jij dat ook?

Ik gun het iedereen om volledig met zichzelf te zijn in liefde. Let your inner light shine!!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Wil jij als lid van de Bewustzijn School ook graag jouw persoonlijke reis delen en wat aanwezig zijn bij de Bewustzijn School voor jou betekent? Mail dan jouw verhaal naar info@debewustzijnschool.nl.

De Bewustzijn School is de plek midden in de pijp in Amsterdam waar je dagelijks kan werken aan je bewustzijn en ontwikkeling door het volgen van Mind, Body & Spirit lessen. Waar je samen bent en kan werken met gelijkgestemden. Waar jij jezelf en je eigen professie kan verdiepen en uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Keep me inspired

Schrijf je in voor wekelijkse
love letters & inspiratie van ons:

You have Successfully Subscribed!