Michael Pilarczyk

“Join the movement for a healthy, wealthy, happy life!”

MEET THEM ALL

New Thought & Great Spiritual Teachers

Michael werd in 1969 geboren in Polen, een land achter het IJzeren Gordijn. Toen hij twee was verhuisden zijn ouders naar Nederland. Vanaf zijn dertiende droomde hij ervan om DJ te worden. Ondanks dat niet veel mensen in hem geloofden, werd hij een bekende DJ op Radio 538 en VJ bij TMF. Daarna werd hij presentator bij RTL. Michael mocht vele bekendheden interviewen, onder wie Robbie Williams, Sandra Bullock, Celine Dion, Janet Jackson en Giorgio Armani. Zo begon zijn interesse naar ‘het geheim van succesvolle mensen’, mensen met passie die hun dromen waarmaakten.

Ook Michael maakte zijn droom waar. Gebaseerd op de principes van Think and Grow Rich werd hij op jonge leeftijd miljonair. Helaas verloor Michael door naïviteit zijn gehele vermogen op de beurs. Hij was negentwintig en had een schuld van twee miljoen gulden. Zijn leven leek uitzichtloos. Totdat hij zich realiseerde dat dit leven – in goede gezondheid – een Goddelijk geschenk is. Vanaf dat moment besloot Michael zijn mooiste leven te gaan leven. Hij ontmoette Dan Peña, die hem de principes van QLA leerde. Michael werd zakenman en binnen twee jaar realiseerde zijn bedrijf 20 miljoen omzet.

 

Ik noem mijzelf leraar in levenskunst. Ook wel mindfulness en mindset-coach. Mijn methodiek heb ik gebaseerd op universele wijsheden, gedragswetenschap, veel eigen ervaringen, Think and Grow Rich (Napoleon Hill) en QLA. In psychologie, spiritualiteit en coaching word ik al ruim 20 jaar getraind door een aantal gerespecteerde spirituele leraren en levenscoaches, onder wie: Egon Massink, Prema Sai Maa Anah Maa, Tulku Lobsang en Rajshree Patel. In de afgelopen vijf jaar heb ik inmiddels zelf tienduizenden mensen mogen helpen, op weg naar hun mooiste leven.

www.www.michaelpilarczyk.nl

Testimonials about Michael Pilarczyk

“Inspirerend, confronterend en enthousiasmerend! 
-The man with the Rolls Royce voice- zoals Mr. Dan Pena het zegt. And it’s true!”

~ Anoniem

“Je mindset veranderd voor goed. Sinds wij “Micheal in ons leven hebben”
is ons leven positief veranderd. Kunnen we moeilijke situaties beter aan en leven we ons mooiste leven.”

~ Anoniem

“Michael is een inspiratiebron; duidelijk, oprecht, direct en stelt goede vragen, wat resulteert in helderheid voor jezelf.”

~ Anoniem